Незрозуміле блокування картки Ощадбанк

• Автор теми Автор теми Аннаanna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K

Вкладення

• IMG_20240425_225128.webp
    IMG_20240425_225128.webp
    34.8 Кб · Перегляди: 62
На гл сказали зв'язатись з виконавчою,а де вона
поx що вони сказали
у вас 100 проваджень наприклад, з ким саме зв'язуватись?
конкретно повинні назвати номер провадження по якому арешт
можливо там і є ******, але ж не всі..

Аннаanna, номер вп банк повинен сказати
наполягайте
Завтра піду в відділення,головне що на питання як я буду забезпечувати неповнолітню дитину заблокованою картою мені сказали на гл що я по закону можу два прожиткових минімума розблокувати,но на питання хто і що нічо
поx що вони сказали
у вас 100 проваджень наприклад, з ким саме зв'язуватись?
конкретно повинні назвати номер провадження по якому арешт
можливо там і є ******, але ж не всі..
Якось коли приват арештували. То по іншому було,вся інфа була одразу

Завтра піду в відділення,головне що на питання як я буду забезпечувати неповнолітню дитину заблокованою картою мені сказали на гл що я по закону можу два прожиткових минімума розблокувати,но на питання хто і що нічо
запишіть про всяк випадок номер гарячої лінії нбу... якщо в ощаді відмовляться надати повну і точну інформацію, прямо з відділення можете в нбу набрати і поскаржитись

запишіть про всяк випадок номер гарячої лінії нбу... якщо в ощаді відмовляться надати повну і точну інформацію, прямо з відділення можете в нбу набрати і поскаржитись
Цей номер загальнодоступний?

щось дізнались? просто цікаво
Провадження є,тільки в банку його чомусь бачать.І сумма,і позивач ті часи яких я погасила вже давно!Вони мене послали до місцевого виконавця,вона сказала що по перше це не її парафія,по друге що в базі мене не бачить
На десяту годину розмови на гарячій лінії сказали що приймають мою заявку про зняття арешту

Провадження є,тільки в банку його чомусь бачать.І сумма,і позивач ті часи яких я погасила вже давно!Вони мене послали до місцевого виконавця,вона сказала що по перше це не її парафія,по друге що в базі мене не бачить
На десяту годину розмови на гарячій лінії сказали що приймають мою заявку про зняття арешту
ще одне підтвердження відсталості ощаду.
ну вирішилось і круто

Я правильно понял, что ощаб блокнул счёт на основании производства, которое уже закрыто?)
Слоупок в восторге. нет, правда)) Такого кейса у меня еще не было.

Я правильно понял, что ощаб блокнул счёт на основании производства, которое уже закрыто?)
Слоупок в восторге. нет, правда)) Такого кейса у меня еще не было.
Пока получается да

ще одне підтвердження відсталості ощаду.
ну вирішилось і круто
Розказую.Вирішила я зв'язатись з виконавцем який видавав постанови на минуле(вже закрите вп),там пояснили що попередньо був арешт на всі рахунки мої,приват одразу закрив,а ощад вот тільки зараз(півроку пройшло).Тобто по факту я все закрила

Назад
Угорі