Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це їхня практика.Доброго времени суток,злостные неплательщики)))
Я не проживаю по месту прописки и вообще живу в другом городе,сегодня приехала домой навестить дом и обнаружила такую ерунду,что меня без предупреждения отключили от газоснабжения путём проникновения ко мне во двор ( просто нагло перелезли через забор)
На данный день долг становит 1500 грн .
Я сразу вызвала полицию и составила заявление.
Позвонила на 104 и там высказала все,но меня не стали слушать и бросили трубку.
Как посоветуете поступить в данной ситуации?((
Що значить просрочка ? Є фактичні показники лічильника. Тут не діє значення "просточка" (за умови що немає великої заборгованності)А скільки часу була прострочка за газ?
Я завжди думала що коли за газ не заплатив за місяць 5 чи 3 чи навіть одну тисячу грн це прострочка ну чи борг. Я не настільки розуміюся в правильних словах як хтось інший. Запитала як розумію сама. Дякую за тлумачення.Що значить просрочка ? Є фактичні показники лічильника. Тут не діє значення "просточка" (за умови що немає великої заборгованності)
Для того, щоб вас відключили від газопостачання мусять бути переконливі причини накшталт злосних порушень експлуатації (порушення регламену обліку газового лічильника) або систематичні порушення в оплатах за використання природньога газу перед ваши постачальником.Я завжди думала що коли за газ не заплатив за місяць 5 чи 3 чи навіть одну тисячу грн це прострочка ну чи борг. Я не настільки розуміюся в правильних словах як хтось інший. Запитала як розумію сама. Дякую за тлумачення.
Щоб не оплачувати повністтю суму за газ такого не було в цьому році, якась сума платилася. Наприклад зимою 5300 треба було оплатити за один місяць, заплатила 2000. Це той період коли робилися пролонгаціі і на все не вистачало, хоча позичалися гроші і в сестри і зарплата але не хватало. Було повідомлення на червоному папері про заборгованість і відключення газу. Але на слідуючий місяць повністтю всю суму знову не змогла заплатити а лише частину, ніхто не приіджав і не відключав. А був в минулому році один місяць коли взагалі не заплатила, але це здається було літо і слідуючого місяця оплатила все. Якось так.Для того, щоб вас відключили від газопостачання мусять бути переконливі причини накшталт злосних порушень експлуатації (порушення регламену обліку газового лічильника) або систематичні порушення в оплатах за використання природньога газу перед ваши постачальником.
Никогда такого не было.Откуда данные такие? Работал в своё время в газконторе.ВаЛиКо, по хорошему вас могут отключить через три дня после получения квитанции и при ее не оплате