Незаконное проникновение

• Автор теми Автор теми Злая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Насколько мне известно, то отключить от чего либо могут только по решению суда

slack, посадить ты никого не посадишь это понятно. Но вот отключение без предварительного письма с предупреждением под роспись и без составленного акта о отключении в присутствии хозяина в двух экземплярах это нарушение порядка отключения, начинать надо с самого облгаза путем направления ему письма претензии ,если не поможет в прокуратуру. И именно в прокуратуру а не полицию и пусть уже либо она разбирается либо нагрузит полицию в этом разобраться, это нарушение законодательства
Post automatically merged:

Борис, нет. В суде могут только истребовать погашение задолженности. По суду это только если допустим газ и вот щас прям отопительный сезон. Хотя и тут все забивают болт. У меня Киевоблгаз в суд на бабулю как хозяина дома подавал, в и иске просил о получении "судового наказу на стягнення заборгованості за надані послуги газопостачання". Суд благополучно отказал

Доброго времени суток,злостные неплательщики)))
Я не проживаю по месту прописки и вообще живу в другом городе,сегодня приехала домой навестить дом и обнаружила такую ерунду,что меня без предупреждения отключили от газоснабжения путём проникновения ко мне во двор ( просто нагло перелезли через забор)
На данный день долг становит 1500 грн .
Я сразу вызвала полицию и составила заявление.
Позвонила на 104 и там высказала все,но меня не стали слушать и бросили трубку.
Как посоветуете поступить в данной ситуации?((
Це їхня практика.
Треба писати обгрунтовану скаргу на їхніх працівників (Вимога -претензія) і записатися на особистий прийом до керівництва вашого району/міста
Так скоро не підключать (місяць, може більше), треба побігати.

Що значить просрочка ? Є фактичні показники лічильника. Тут не діє значення "просточка" (за умови що немає великої заборгованності)
Я завжди думала що коли за газ не заплатив за місяць 5 чи 3 чи навіть одну тисячу грн це прострочка ну чи борг. Я не настільки розуміюся в правильних словах як хтось інший. Запитала як розумію сама. Дякую за тлумачення.

Я завжди думала що коли за газ не заплатив за місяць 5 чи 3 чи навіть одну тисячу грн це прострочка ну чи борг. Я не настільки розуміюся в правильних словах як хтось інший. Запитала як розумію сама. Дякую за тлумачення.
Для того, щоб вас відключили від газопостачання мусять бути переконливі причини накшталт злосних порушень експлуатації (порушення регламену обліку газового лічильника) або систематичні порушення в оплатах за використання природньога газу перед ваши постачальником.

ВаЛиКо, по хорошему вас могут отключить через три дня после получения квитанции и при ее не оплате

Для того, щоб вас відключили від газопостачання мусять бути переконливі причини накшталт злосних порушень експлуатації (порушення регламену обліку газового лічильника) або систематичні порушення в оплатах за використання природньога газу перед ваши постачальником.
Щоб не оплачувати повністтю суму за газ такого не було в цьому році, якась сума платилася. Наприклад зимою 5300 треба було оплатити за один місяць, заплатила 2000. Це той період коли робилися пролонгаціі і на все не вистачало, хоча позичалися гроші і в сестри і зарплата але не хватало. Було повідомлення на червоному папері про заборгованість і відключення газу. Але на слідуючий місяць повністтю всю суму знову не змогла заплатити а лише частину, ніхто не приіджав і не відключав. А був в минулому році один місяць коли взагалі не заплатила, але це здається було літо і слідуючого місяця оплатила все. Якось так.

Ми теж нещодавно зіткнулися з цією проблемою!Поки повезли дитину в садок,повертаємося,а у нас гості.Вже й газ відключили!Звернулися до керівника газового,дзвонила до оператора,ніхто не знайде крайнього.Наші комунальщики вже почали діяти «по-круче» колекторів,моєму обуренню немає меж!Зрештою написала скаргу до Зе!Не знаю чи подіє,є така інфа,що планує приїзд до нашого міста,можливо «всавить по самі помідори».

ВаЛиКо, нормы читал когда нас отключили. Там так было сказано

У меня был долг 1500 за газ,правда в высоте живу,не в частном доме.Приезжали домой газовщики,звонили в дверь(сын не открыл),они ушли и оставили в дверях бумажка с телефоном .Я позвонила,это был тел.бригадира выездной бригады.Он мне сказал,что можно сделать реструктуризацию,чтоб не отключили.Я оформила.А когда была в горгазе,они сказали,что сейчас приняты новые законы о том,что поставщик имеет право отключать любую услуги за неуплату.Эти законы не читала,.Нужно найти и почитать.

• Подобається
Реакції: Neo
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі