Незаконне списання приват банк

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Гуцулка Ксеня

заТРЕМБІТАна
✩ Premium ✩
Дописи
2832
Рішення
1
Реакції
7461
Бали
2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коротко про головне, цікаве відео про незаконне списання заборгованості приват банком

Приват взагалі вже знахабнів: вчора вони намагалися навіть списати овердрафт з моєї картки Альфа Банку. Але нічого не вийшло, бо я ще минулого тижня зняла все з карток.
Ще й вже кілька днів МФО шарять по картах в надії списати пролонгацію. Ага, ню-ню, бажаю успіхів.:ahaha::ahaha:

Ну судячи з відео, я так розумію це стосується і мфо, так звані автоматичні списання з рахунку. Вони не мають права просто стягувати гроші, потрібно відразу діяти, яущо так трапилось, доводити,що незаконно були списані кошти з картки.
І ще один момент почула для себе, він говорить, що в суді максимум 25% можуть присудити, і то потрібно ще постаратись. Так що не бійтесь судів і не платіть ніякі гроші ніяким мфо, тим більше калам, які незрозуміло шо там від вас вимагають...ну і від мене в тому числі))))

Гуцулка Ксеня, в мене просто нема що взяти з тих карток, але спроби продовжуються. Стосовно МФО, то тут все зрозуміло: ми їм самі даємо свої дані, в т.ч. і CVV. Але щоб Приват намагався списати гроші з картки Альфи... Це вже просто вище даху! Я все ж напишу заяву в НБУ з цього приводу.

Гуцулка Ксеня, в мене просто нема що взяти з тих карток, але спроби продовжуються. Стосовно МФО, то тут все зрозуміло: ми їм самі даємо свої дані, в т.ч. і CVV. Але щоб Приват намагався списати гроші з картки Альфи... Це вже просто вище даху! Я все ж напишу заяву в НБУ з цього приводу.
А це точно приват банк? Щось я ще такого не чула, щоб саме приват таке робив

А це точно приват банк? Щось я ще такого не чула, щоб саме приват таке робив
100%!!! Я дивилася по транзакції, та й сума овердрафту співпадає. Я теж здивована, тому що за Приватом такого не водилося. Отже, зовсім страх втратили, як я розумію.

Lavanda, Овердрафт не можливий по карті іншого банку, тому що саме поняття овердрафту - це короткострокове (до 1 року) кредитування рахунку дебетової чи кредитної карти саме банком-видавцем цієї картки. А що це за такі цікаві транзакції - тут інше питання! Звідки у ПБ доступ до даних вашої картки іншого банку ?!
Тут взагалі нема проблем - дзвонітьдо них і запитуйте, що це за махінація по ваших рахунках.

Lavanda, Овердрафт не можливий по карті іншого банку, тому що саме поняття овердрафту - це короткострокове (до 1 року) кредитування рахунку дебетової чи кредитної карти саме банком-видавцем цієї картки. А що це за такі цікаві транзакції - тут інше питання! Звідки у ПБ доступ до даних вашої картки іншого банку ?!
Тут взагалі нема проблем - дзвонітьдо них і запитуйте, що це за махінація по ваших рахунках.
Що таке овердрафт, мені пояснювати не треба. Ще раз по буквах. В мене на кредитці Приватбанку є овердрафт, який утворився приблизно місяць назад. В мене є дебетова картка Альфа-банку. Так от вчора Приват намагався списати суми овердрафту з картки Альфи. Так зрозуміло?
А стосовно цих махінацій, то буде скарга в НБУ та прокуратуру. Мені теж дуже цікаво, чому мої картки є доступними кожному зустрічному.

Що таке овердрафт, мені пояснювати не треба. Ще раз по буквах. В мене на кредитці Приватбанку є овердрафт, який утворився приблизно місяць назад. В мене є дебетова картка Альфа-банку. Так от вчора Приват намагався списати суми овердрафту з картки Альфи. Так зрозуміло?
А стосовно цих махінацій, то буде скарга в НБУ та прокуратуру. Мені теж дуже цікаво, чому мої картки є доступними кожному зустрічному.
Про це я і писав. Так зрозуміло ??!
Якщо вам нічого не треба пояснювати, то навіщо ви на форумі ...
Агресивно себе поводите і хамите відверто деяким форумчанам.
Якщо вам не подобаються відповіді, це не озачає що вони не вірні чи беззмістовні.
Ще раз по буквах : пишіть корректно пости і будете отримувати корректні вдповіді, якщо вони вам потрібні.
Удачі с НБУ !))

ВаЛиКо, от мені цікаво, чому деякі люди спочатку лізуть у пляшку, а потім ображаються? Розмова була не з вами, навіщо влізли - Бог вас розбере. Я собі знаю,чому я на форумі, а ви собі думайте. Якщо мені знадобиться ваша порада, то я звернуся безпосередньо до вас. На сьогодні я не потребую ваших повчань.
А тепер можете волати, що вам нахамили. Не лізьте в пляшку, і все буде чікі-бамбоне! ;)

ВаЛиКо, от мені цікаво, чому деякі люди спочатку лізуть у пляшку, а потім ображаються? Розмова була не з вами, навіщо влізли - Бог вас розбере. Я собі знаю,чому я на форумі, а ви собі думайте. Якщо мені знадобиться ваша порада, то я звернуся безпосередньо до вас. На сьогодні я не потребую ваших повчань.
А тепер можете волати, що вам нахамили. Не лізьте в пляшку, і все буде чікі-бамбоне! ;)
Не кажіть що мені робити і де писати - і я не скажу в якому напрямку вам йти, ОК?!
Ще раз говорю - ведіть себе корректно і дихайте спокійніше.
А є бажання поагресувати - цей форум явно не для вас.

Отакої)))) все брейк))))
Чи буде ще якись раунд?
Раунд уже в личке! Этот оппонент пишет в личке, в калловском стиле.
Попробуйте, ей хоть один вопрос конкретный задать. Какие мфо? Сколько просрочки и т.д. ) Никому не отвечает, начинает в ЛЧ гной лить.

Гуцулка Ксеня, як можна написати автору видно?
Автору, мабудь, видно... ??
а Ви мені не наливали, поки що. а жаль... ?
???

Раунд уже в личке! Этот оппонент пишет в личке, в калловском стиле.
Попробуйте, ей хоть один вопрос конкретный задать. Какие мфо? Сколько просрочки и т.д. ) Никому не отвечает, начинает в ЛЧ гной лить.
Ми вже це проходили(((( нажаль вони повертаються

Ми вже це проходили(((( нажаль вони повертаються
Ну сочинялка новая.)) Приват, который пытается снять у Альфы.))) :facepalm: Экономическое образование нынче такое. Неудивительно, что наша экономика такая печальная, с такими-то экономистами.))

Назад
Угорі