Невже продали?

• Автор теми Автор теми Irisha2019
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 936

Irisha2019

Форумчанин
Дописи
145
Реакції
118
Бали
913
Irisha2019 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло повідомлення що кредітекпрес купив мій договір? Наскільки знаю кредіткаса не продає. У когось іще таке було? Чи ПЕРШОПРОХОДЕЦЬ???
Прийшло повідомлення що кредітекпрес купив мій договір? Наскільки знаю кредіткаса не продає. У когось іще таке було? Чи ПЕРШОПРОХОДЕЦЬ???

Вкладення

• Screenshot_20200310-133336.webp
    Screenshot_20200310-133336.webp
    53.4 Кб · Перегляди: 80
Отдали на обзвон, никто ничего не продавал.
Ні. Продали, вони не перші хто мене купив. Я створила тему, тому що знаю, що вони не продають борги?????? Чи когось ще продали?

Ні. Продали, вони не перші хто мене купив. Я створила тему, тому що знаю, що вони не продають борги?????? Чи когось ще продали?
Ну не знаю, сколько читал форум - не видел, чтобы Касса кому-то продавала. Передают на обзвон - да, у вас так в сообщении и написано: "передано". Хотя, может я чего-то еще не знаю =)

Просто передали вас на прозвон, не более того.

Добрий вечір.Хто з таким стикався?Що чекати?Я ніякого договору з ними не заключала і навіть не знаю хто продав.
20200415_020029.webp
20200415_020029.webp

Priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress
Чего ждать?Стоит бояться?

Priynyato rіshennya styagnuti zaborgovanіst u sudovomu poryadku pered TOV UKR CREDIT FІNANCE shlyakhom otrimannya ta peredachі vikonavchogo dokumentu privatnomu vikonavtsyu. Іnfo: 0800301027(bezkoshtovno), CreditExpress
Чего ждать?Стоит бояться?
Такое же сегодня пришло...пугалка думаю, стандартная рассылка...кто хочет сделать делают тихо,а не предупрпждать

Назад
Угорі