Невже поліція почала працювати?

• Автор теми Автор теми Rabbit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 824

Rabbit

Форумчанин
Дописи
109
Реакції
31
Бали
343
Rabbit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні зателефонували з села. Приходив дільничний. Збирає дані по моєму випадку, кому телефонували, хто телефоновував, як розмовляли. Сказав, що приходив по моїй заяві. Що саме подіяло я незнаю - дзвінок в урядову, заяви в поліцію чи заяви інших людей щодо дзвінків про мене. Незнаю чи зможе він повпливати на калів. Але судячи по тому що він розповідає людем - таких ситуацій справді багато, і усі після його приходу вірять, що це телефонували шахраї.

Сьогодні зателефонували з села. Приходив дільничний. Збирає дані по моєму випадку, кому телефонували, хто телефоновував, як розмовляли. Сказав, що приходив по моїй заяві. Що саме подіяло я незнаю - дзвінок в урядову, заяви в поліцію чи заяви інших людей щодо дзвінків про мене. Незнаю чи зможе він повпливати на калів. Але судячи по тому що він розповідає людем - таких ситуацій справді багато, і усі після його приходу вірять, що це телефонували шахраї.
От бачите, якщо і нічого не зможе зробити, все одно є плюс-не будуть косо на вас люди дивитися, адже сам дільничний сказав, що це шахраї! ?

Чувак полицай решил проветрится))) небось троллят в участке..... А так нельзя говорить... Видите участковый исполняет свои должностные обязанности, так держать))

Дасть Бог нас почують, читайте факти 23,01,2020 вийде стаття про мфо, монетка тероризірувала жінку гол редактора Факти і комент, ті мають освіщати цю тему 23 січня, пока читайте у Ф і К , там є про це
Ну чую, що нам стане легше, в плані телефоного терору

Назад
Угорі