Невідомий чоловік представився колектором INVESTCAPITAL та телефонує рідним

• Автор теми Автор теми AlexN1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 777
мда, хочеться щось сказати , але не знаю що , буду чекати всього тоді , дякую)
Це зовсім не означає що так буде. В мене вони теж були. І не підмінювали нічого.
У всіх по різному... мені вони іншим намагалися насолити - колажі дуже ер0тичні розіслали всім з роботи.
Ну таке, посміялись і забули. На мене то ніяк не вплинуло.

Це зовсім не означає що так буде. В мене вони теж були. І не підмінювали нічого.
У всіх по різному... мені вони іншим намагалися насолити - колажі дуже ер0тичні розіслали всім з роботи.
Ну таке, посміялись і забули. На мене то ніяк не вплинуло.
фотошопом просто зробили??
дивився відео на ютубі де чехвостять фінфорс то там фотки мам з адресою відправляли , це ж взагалі пз*ц

У мене мабуть,теж хтось продав фінфорсу,бо напис зносила. 😁😁
Може і звонили ,не знаю,бо не спілкувалась з звонарями,що і раджу...

фотошопом просто зробили??
Щось типу того. Там було моє фото, фото однієї знайомої, яка дружина мого колеги по роботі і фото як вона "грає на флейті".
Ну не вона, а дуже подібну підібрали. Ну і текстовка така що реально тільки посміятись якщо в здоровому глузді.
У мене мабуть,теж хтось продав фінфорсу,бо напис зносила. 😁😁
[POSTS=5000]Завтра)) Ну не вони а онлайни. Проте ці пітараси їм продали)[/POSTS]

Щось типу того. Там було моє фото, фото однієї знайомої, яка дружина мого колеги по роботі і фото як вона "грає на флейті".
Ну не вона, а дуже подібну підібрали. Ну і текстовка така що реально тільки посміятись якщо в здоровому глузді.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
треш , мудаками їх мало назвати , буду готувати рідних до всього , бо це вже геть не діло , в крутий час живемо

Назад
Угорі