Невідомий чоловік представився колектором INVESTCAPITAL та телефонує рідним

• Автор теми Автор теми AlexN1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 772

AlexN1

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
1
Бали
278
AlexN1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні зранку зателефонували моїй мамі спочатку , сказали що я винен гроші невідомо кому , номер телефону з якого телефонували — +380 (93) 834 67 49

Потім я вирішив зателефонувати , не назвали ні компанії нічого , сказали не клеяти дурня і що я сам знаю що закривати , потім почались дзвінки і так вже цілий день , коли телефоную цьому АРТЕМУ , каже мені насолоджуватись життям і що я сам знаю що закривати , як з цим діяти??
Знімок екрана 2024-03-21 о 19.15.13.png

Додам: сказав що я "пєтляю" і що якщо питання буде не закрите сьогодні він буде працювати ретельніше та змінить стратегію , запитав чи погрози це , сказав що він не попугай.

Коли телефонував по номеру на сайті ІНВЕСТКАПІТАЛ мені сказали що вони не мають відношення до цього

Нічого ви не зробите. Не звертайте увагу і не спілкуйтеся. Звісно, в інвесткапітал ніхто не скаже, що це вони.

Цілий день просто в рідних телефон розривається , по 100 дзвінків і бот на російській говорить що я записав їх в "поручітєлі" , а мені на мій особистий номер 0 дзвінків , сказав що ще сусідам телефонувати буде....)

Цілий день просто в рідних телефон розривається , по 100 дзвінків і бот на російській говорить що я записав їх в "поручітєлі" , а мені на мій особистий номер 0 дзвінків , сказав що ще сусідам телефонувати буде....)
Давно просрочка у вас?

сслоан брав ще рік тому , коли хотів закрити його , компанія втратила ліцензію та закрилась , пояснював це цьому АРТЕМУ , але мені навіть компаній не називали , намагався врегулювати питання з ними напряму на протязі року , але на контакт зі мною не пішли , а зараз телефонують не відомо від кого та вимагають не відомо що, так як компанії , договори та інше мені повідомлять не збираються , сказали що я знаю сам що закривати і те що я петляю від закриття.

сслоан брав ще рік тому , коли хотів закрити його , компанія втратила ліцензію та закрилась , пояснював це цьому АРТЕМУ , але мені навіть компаній не називали , намагався врегулювати питання з ними напряму на протязі року , але на контакт зі мною не пішли , а зараз телефонують не відомо від кого та вимагають не відомо що, так як компанії , договори та інше мені повідомлять не збираються , сказали що я знаю сам що закривати і те що я петляю від закриття.
Финфорс значит

Навіщо ви з ними спілкуєтесь чи тим більше щось намагаєтесь пояснити?
Це як спілкуватись з баранами.
Телефонують рідним просто а не мені і я поняття немаю як це припинити , бо він вимагає закриття сьогодні , а куди , як і що каже що я сам все знаю
дивився про них відео на ютубі , спілкуються в схожій манері , але чомусь представляються інвесткапітал та вимагають закрити те , не знають що

Телефонують рідним просто а не мені і я поняття немаю як це припинити
Ніяк. Вони не перестануть. Хіба що отримають від вас все що хочуть в грошовому еквіваленті.
Але це ж дурня як на мене.
бо він вимагає закриття сьогодні , а куди , як і що каже що я сам все знаю
Ну то про що тоді розмовляти?
Ви самі ж мали б переконатись в беззмістовності даного діалогу з притрушеними.

Телефонують рідним просто а не мені і я поняття немаю як це припинити , бо він вимагає закриття сьогодні , а куди , як і що каже що я сам все знаю

дивився про них відео на ютубі , спілкуються в схожій манері , але чомусь представляються інвесткапітал та вимагають закрити те , не знають що
Никак вы это не прекратите кроме как заплатить все их хотелки.
Надо переждать этот неприятный момент и все.

Ну ССлоан продают финфорс, так что если ССлоан у вас - то точно финфорс

Звонили знакомой тоже не представлялись общаться там и вправду не о чем

Никак вы это не прекратите кроме как заплатить все их хотелки.
Надо переждать этот неприятный момент и все.

Ну ССлоан продают финфорс, так что если ССлоан у вас - то точно финфорс
Дякую Вам!
Буду перечікувати цей момент , бо дзвонять рідним і зараз кожну хвилину з цього невідомого ID
Звонили знакомой тоже не представлялись общаться там и вправду не о чем
Здалось просто дуже дивним те що вони не говорять нічого , а говорять з тобою як з тупим по типу ти знаєш сам що тобі вертати і так кожну хвилину
Ніяк. Вони не перестануть. Хіба що отримають від вас все що хочуть в грошовому еквіваленті.
Але це ж дурня як на мене.

Ну то про що тоді розмовляти?
Ви самі ж мали б переконатись в беззмістовності даного діалогу з притрушеними.
Дуже дякую Вам за відповідь та підтримку, буду думати що робити , але після цього немає ніякого бажання з ними спілкуватись , образливо що телефонують всім рідним відразу

Останнє редагування:
Дякую Вам!
Буду перечікувати цей момент , бо дзвонять рідним і зараз кожну хвилину з цього невідомого ID

Здалось просто дуже дивним те що вони не говорять нічого , а говорять з тобою як з тупим по типу ти знаєш сам що тобі вертати і так кожну хвилину

Дуже дякую Вам за відповідь та підтримку, буду думати що робити , але після цього немає ніякого бажання з ними спілкуватись , образливо що телефонують всім рідним відразу
Будьте готовы ещё к подмене номера. Эти пи#дюки таким промышляют.

Будьте готовы ещё к подмене номера. Эти пи#дюки таким промышляют.
Дякую за відповідь , підкажіть що саме маєте на увазі?
инвестняня, млять
в мене сьогодні навіть слів не вистачало щоб описати , наскільки ця людина паскудно себе поводить...

в мене сьогодні навіть слів не вистачало щоб описати , наскільки ця людина паскудно себе поводить...
Почитайте в разделе Финфорс. Я писала там свою историю как раз

Какая разница как ведёт себя человек, которого вы не знаете)) Игнорируйте и обращайте внимание на незнакомых вам людей

Назад
Угорі