Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Так є... і не малі. А ще можуть притягнути і до кримінальної відповідальності за ст.ст.152,111 КК України. Тут вже про це писалося не одноразово і багацько.... не полінуйтеся і ознайомтеся, я певен що це необхідно та корисно.
Так є... і не малі. А ще можуть притягнути і до кримінальної відповідальності за ст.ст.152,111 КК України. Тут вже про це писалося не одноразово і багацько.... не полінуйтеся і ознайомтеся, я певен що це необхідно та корисно.
Особливість виконавчого провадження в тому, що заборгованість можна сплачувати в будь-якому розмірі та в будь-який час, жодних штрафів за це не передбачено. Але будуть блокувати картки і все таке.
В мене 5 ВП було по 2-3 роки а деякі і больше ,я їх не платила бо просто не хотіла ,зп отримувала на бінанс , ніяких штрафів нічого не було . Вже коли отримую від бабусі спадщину в 2025 році тоді одним все закрила .
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.