Невчасно подав декларацію, що робити.

• Автор теми Автор теми Sqzoom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 912

Sqzoom

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3558
Sqzoom не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, звільнився з посади на державній службі. Коли звільнявся (травень 2023 року), декларування було тимчасово призупинено. Пройшов час, я про все це забув та не подавав його протягом всього часу. Сьогодні звернувся представник з наступним повідомленням:
мене звати Мороз Владислава Олександрівна, я оперуповноважений уср в м. Києві ДСР НПУ. До нас надійшло повідомлення з Державної служби з питать праці з приводу несвоєчасного подання вами щорічної декларації за 2023 рік. Як виявилося, у вас також не подані декларація за 2022 рік та декларація при звільненні за 2023 рік, за це передбачена кримінальна відповідальність. Тому повідомляю вас, щоб ви як можна скоріше подали зазначені декларації та приїхали до нас в управління, щоб надати пояснення з даного приводу. В інакшому випадку я змушена буду повідомити відповідні
органи про неподання вами декларацій.

Я сьогодні зробив декларації, проте ще не узгоджував та не надавав пояснення. Що порадите робити в цьому випадку?

Шахрайка! Намагається залякати вас страшним словом: "кримінальна відповідальність". А воно справді страшне, бо кримінал - це вбивство або крадіжка. У вашому випадку це просто адміністративка та фінансова відповідальність у вигляді штрафу у розмірі 100-200 грн.

Дозвольте поцікавитися, вас на сайті податкової служби забанили?

P.S. І яке відношення поліцаї мають до ваших доходів? 😅

Добрий день, звільнився з посади на державній службі. Коли звільнявся (травень 2023 року), декларування було тимчасово призупинено. Пройшов час, я про все це забув та не подавав його протягом всього часу.
Держава - вона така, усіх згадає.
Сьогодні звернувся представник з наступним повідомленням:
мене звати Мороз Владислава Олександрівна, я оперуповноважений уср в м. Києві ДСР НПУ.
Дивно, що не оперуповноважникиня)
До нас надійшло повідомлення з Державної служби з питать праці з приводу несвоєчасного подання вами щорічної декларації за 2023 рік. Як виявилося, у вас також не подані декларація за 2022 рік та декларація при звільненні за 2023 рік, за це передбачена кримінальна відповідальність. Тому повідомляю вас, щоб ви як можна скоріше подали зазначені декларації та приїхали до нас в управління, щоб надати пояснення з даного приводу. В інакшому випадку я змушена буду повідомити відповідні
А як зверталися, вайбером напевно?
Я сьогодні зробив декларації, проте ще не узгоджував та не надавав пояснення. Що порадите робити в цьому випадку?
Зв'язатися з оперуповноважникинею електронним або іншими засобами, та уточнити. Мені минулого року теж повідомлення приходило, типа заходьте на какао з чаєм до податкової, поспілкуємось з приводу ваших податкових зобов'язань із прощення заборгованості. Вирішив усе онлайн.

P. S. Теж достатньо довго був на державній службі.

Держава - вона така, усіх згадає.

Дивно, що не оперуповноважникиня)

А як зверталися, вайбером напевно?

Зв'язатися з оперуповноважникинею електронним або іншими засобами, та уточнити. Мені минулого року теж повідомлення приходило, типа заходьте на какао з чаєм до податкової, поспілкуємось з приводу ваших податкових зобов'язань із прощення заборгованості. Вирішив усе онлайн.

P. S. Теж достатньо довго був на державній службі.
Добрий вечір, так, звернулася по вайберу, але чомусь вона сказала, що буде суд та штраф, проте пояснення ми з нею зможемо в режимі онлайн зробити. Чи обов'язково мені бути на цьому судовому засіданні, чи я можу спокійно його пропустити та просто сплатити штраф через дію?)

Добрий вечір, так, звернулася по вайберу, але чомусь сказала, що буде суд та штраф, проте пояснення ми з нею зможемо в режимі онлайн зробити. Чи обов'язково мені бути на цьому судовому засіданні, чи я можу спокійно його пропустити та просто сплатити штраф через дію?)
Важко відповісти, ну хоча б так спочатку, приблизно скільки хочуть здирти?

Добрий день, звільнився з посади на державній службі. Коли звільнявся (травень 2023 року), декларування було тимчасово призупинено. Пройшов час, я про все це забув та не подавав його протягом всього часу. Сьогодні звернувся представник з наступним повідомленням:
мене звати Мороз Владислава Олександрівна, я оперуповноважений уср в м. Києві ДСР НПУ. До нас надійшло повідомлення з Державної служби з питать праці з приводу несвоєчасного подання вами щорічної декларації за 2023 рік. Як виявилося, у вас також не подані декларація за 2022 рік та декларація при звільненні за 2023 рік, за це передбачена кримінальна відповідальність. Тому повідомляю вас, щоб ви як можна скоріше подали зазначені декларації та приїхали до нас в управління, щоб надати пояснення з даного приводу. В інакшому випадку я змушена буду повідомити відповідні

Я працював на держслужбі, нічого не подавав взагалі. Телефонував кадровик через рік, сказало що в неї проблеми через те що я не подав декларацію. Мене ніхто не повідомив що треба було подати і я був за кордоном взагалі. Тому нічого не було крім плачу кадровика👌

Пропропонує ось це заповнити. Штраф з її слів 850 гривень буде...)

Вкладення

• Screenshot_20251204_124820_Word.webp
    Screenshot_20251204_124820_Word.webp
    252.7 Кб · Перегляди: 24
  • Screenshot_20251204_124759_Word.webp
    Screenshot_20251204_124759_Word.webp
    271.7 Кб · Перегляди: 24
  • Screenshot_20251204_124751_Word.webp
    Screenshot_20251204_124751_Word.webp
    145.8 Кб · Перегляди: 25
Назад
Угорі