Щоденник Неудержался и набрал кредитов

• Автор теми Автор теми Rozmauu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 382

Rozmauu

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
12
Бали
3560
Rozmauu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте уважаемые форумчане, ситуация вышла неприятная, полтора года не играл в конторах, но после жизненных сложностей сорвался и залетел в минуса, прошу совета как лучше сделать, с кого начать, кто быстрее на тело пойдет, а кто может сильно кошмарить окружение, бюджет у меня слабенький так как проблемы с работой, могу 20-25 тисяч в месяц платить на займы только

1. Биткапитал - 167 USD (за этих уже в курсе, закрою их в первую очередь)
2. Швидкогроши - 23 000 ГРН
3. Монто - 14 700 ГРН
4. Superium - 5940 ГРН
5. Creditplus - 24 000 ГРН
6. Rocketmoney - 5400 ГРН
7. Mybiz - 2700 ГРН
8. Mycredit - 20300 ГРН
9. Selfie - 33000 ГРН
10.Clickcredit - 28000 ГРН
11.Procent - 3870

Клік, Монто, Плюс, майкредит, з мого досвіду можно залишити на закуску. Але не надовго бо можуть продати договора. Як на мене вони досить тихі і дзвонили тільки мені

Клік, Монто, Плюс, майкредит, з мого досвіду можно залишити на закуску. Але не надовго бо можуть продати договора. Як на мене вони досить тихі і дзвонили тільки мені
плюси мене колись знатно кошмарили, писали всяку дічь моїм родичам у вайбер, але то було ще до війни, а по клік, монто, майкредит думаю через місяць півтори реструктуризацію підключати

Як біти у вас ? Чи закриті?
біти то конкретна парашка, сьогодні переказав суму для закриття, пройшло вже 7 годин, а платіж досі не зарахований, підтримка тільки і повторює очікуйте від 20 хв до 2 годин

біти то конкретна парашка, сьогодні переказав суму для закриття, пройшло вже 7 годин, а платіж досі не зарахований, підтримка тільки і повторює очікуйте від 20 хв до 2 годин
зрозуміло , може буди таке що і не зарахує …
А вони все одно будуть требувать , але то звісно не точно

Поганий знак

биткапитал наконец-то засчитали оплату, следовательно
- биткапитал
- процент
- рокетманей
- кредитплюс

Честно кажучи вам дуже повело що вони Її зарахували .
я бесконечно звонил и писал в поддержку, а так то согласен, повезло, теперь туда просто буду заходить и проверять не оформлен ли на меня кредит

Здравствуйте уважаемые форумчане, ситуация вышла неприятная, полтора года не играл в конторах, но после жизненных сложностей сорвался и залетел в минуса, прошу совета как лучше сделать, с кого начать, кто быстрее на тело пойдет, а кто может сильно кошмарить окружение, бюджет у меня слабенький так как проблемы с работой, могу 20-25 тисяч в месяц платить на займы только

1. Биткапитал - 167 USD (за этих уже в курсе, закрою их в первую очередь)
2. Швидкогроши - 23 000 ГРН
3. Монто - 14 700 ГРН
4. Superium - 5940 ГРН
5. Creditplus - 24 000 ГРН
6. Rocketmoney - 5400 ГРН
7. Mybiz - 2700 ГРН
8. Mycredit - 20300 ГРН
9. Selfie - 33000 ГРН
10.Clickcredit - 28000 ГРН
11.Procent - 3870
Лучше решать договариваться о скидке с теми, где крупные суммы, чтобы в суд не подали, а биткапитал нелегальный, кроме угроз ничего не может, и рано или поздно сами попросят тело вернуть

Назад
Угорі