Нет ХАУС - кто сталкивался

• Автор теми Автор теми Ираида Шкандалл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 2K

Ираида Шкандалл

Форумчанин
Дописи
1036
Реакції
637
Бали
248
Ираида Шкандалл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришли письма от єто хауса. Кто такие и кто им продал поняття не имею. Да и впервиПереглянути вкладення 29973е слишу об єтой конторке.

Пришли письма от єто хауса. Кто такие и кто им продал поняття не имею. Да и впервие слишу об єтой конторке.
Конторка только вылупилась два месяца назад. Колл-центр обычный. Лицензии на факторинг нет

ТОВ "НЕТ-ХАУС"
Код: 43359325
Адреса: 01042, м.Київ, Печерський район, ВУЛИЦЯ ЧИГОРІНА, будинок 18
Керівник: Кульгук Дмитро Вікторович
Діяльність: 64.99 Надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н. в. і. у.
Стан: зареєстровано
Дата реєстрації: 20.11.2019
Статутний капітал на : 1 500 грн
Телефони: 30985105602

Конторка только вылупилась два месяца назад. Колл-центр обычный. Лицензии на факторинг нет
Но письма пишут. Ну пусть хоть укпочта зарабативает. Кто им деньги дает что би вилупились сученки єти

Тоже самое, АлиКредит продали ТОВ "Нет-Хаус", это Еврогроши продали им??

Пришли письма от єто хауса. Кто такие и кто им продал поняття не имею. Да и впервиПереглянути вкладення 29973е слишу об єтой конторке.
Мені точно таке прийшло. По ходу Алі кредит продав. Найцікавіше те, що Алікредит хотіли майже 9 000 а ці не повірите за 3500 пропонують закрити. Цікаво за скільки вони його купили якщо з тих 3500 ще й заробити ж вони мають. Ну поки лише повідомлення укрпоштою про продаж прийшло та пропозиція списання від нового кредитора причому все одним листом. Не знаю що буде далі почекаєм.

Мені точно таке прийшло. По ходу Алі кредит продав. Найцікавіше те, що Алікредит хотіли майже 9 000 а ці не повірите за 3500 пропонують закрити. Цікаво за скільки вони його купили якщо з тих 3500 ще й заробити ж вони мають. Ну поки лише повідомлення укрпоштою про продаж прийшло та пропозиція списання від нового кредитора причому все одним листом. Не знаю що буде далі почекаєм.
Грн за 100-300

Назад
Угорі