Щоденник Непроста життєва ситуація.??

• Автор теми Автор теми Кралечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 189
  • Перегляди Перегляди 8K
Привіт всім.Почитала я ваші коментарі і зрозуміла,що зробила дурість,написавши сюди.Тему я створювала не для обговорення мого чоловіка.Якщо помилилась один раз в житті,то вже все?Треба ставити хрест на людині?
Ні, не дурість. Просто Ви "під софіти" попали. Особисто Вас чи Вашого чоловіка ніхто не обговорював.
Всі ми тут анонімно, знеособлено, так би мовити.
Не перейматеся. Спочатку всім не довіряють.
Потім сама ще будете згадувати та жартувати, як Вас тут приймали.)

Привіт всім.Почитала я ваші коментарі і зрозуміла,що зробила дурість,написавши сюди.Тему я створювала не для обговорення мого чоловіка.Якщо помилилась один раз в житті,то вже все?Треба ставити хрест на людині?
Ви трохи не туда звертаєте....чоловік ваш тут ні до чого...
Але ж вам потрібно щось писати.
Вивчайте форум уважніше.

От чесно, припустимо що так сталось, що ваш чоловік набрав кредитів, попав на гроші, ви поїдете в Пільщу відробляти його борги?))

Щоб посуд мив? І прибирав?
Не обязательно в Польшу, но помогу обязательно. К примеру, мой красава недавно по пьяни на чужой машине так классно поцеловал машину, стоящую возле соседского дома, что теперь вся зарплата за месяц ушла на ремонт и еще два админпротокола на нем висят. Пипец полный, конечно. Ну, ничё. Семью месяц кормлю-пою и т.д. я, ничего ему не вдергивала и не ломала. Бывает. Раз в год и палка стреляет. Если отношения нормальные, семья нормальная и бывает что-то случается, а как без этого, то поддержать надо того, кто накосячил, вот и все. Главное, чтобы выводы были сделаны и на граблях не танцевать.
Ну да, правильніше в Польщі відробляти помилки жінки))

Ти знаєш, походу ще додати пункт - кекс тільки коли захоче жінка і всьо, он вона риба моєй мічти)
не переживай) во-первых, это была его инициатива, во-вторых, я ему так и не дала эти деньги спустить на мои долги. Все, ок))) а відробляти не відробляти когда долго с человеком живешь, всякое бывает. Бывает дом полная чаша и дорогие подарки просто так, а бывают проблемы и полгода без работы и жена спокойно содержит и себя и мужа, помогает во всем, вообще нет проблем (это я о себе и наших отношениях в семье). А у меня проблемы, он всегда все для меня сделает.

Не обязательно в Польшу, но помогу обязательно. К примеру, мой красава недавно по пьяни на чужой машине так классно поцеловал машину, стоящую возле соседского дома, что теперь вся зарплата за месяц ушла на ремонт и еще два админпротокола на нем висят. Пипец полный, конечно. Ну, ничё. Семью месяц кормлю-пою и т.д. я, ничего ему не вдергивала и не ломала. Бывает. Раз в год и палка стреляет. Если отношения нормальные, семья нормальная и бывает что-то случается, а как без этого, то поддержать надо того, кто накосячил, вот и все. Главное, чтобы выводы были сделаны и на граблях не танцевать.
В мене знайомі років 10 тому теж так пройшли все....чоловік вьіхав у 2 машини дорогущі...на той час вони приплатили 100 тисяч.....Жінка пішла в банк і взяла кредит ...Каже поклала перед собою 100 тис..подивилася,бо ніколи в житті не бачила таких сум і віддали людям на ремонти...А самі закатали рукава і працювали.На той час іхній доні був рік.Вже дитині 11 років...згадують все як поганий сон....

Интересно стало.
У меня была знакомая, так она никак свекровь не называла. - Здравствуйте, садитесь, возьмите, кушайте, купите, без имени, совсем.
Свекруха померла давно.Я навіть її не знала.

А нашо женитися?
Чтоб кто-то в старости стакан воды принес))) И сразу вспоминается анекдот. Мужик умирает и такой: вот не западло же. Жена есть, дети есть, есть кому стакан воды поднести, я умираю, а пить, б..ля, не хочется.

Чтоб кто-то в старости стакан воды принес))) И сразу вспоминается анекдот. Мужик умирает и такой: вот не западло же. Жена есть, дети есть, есть кому стакан воды поднести, я умираю, а пить, б..ля, не хочется.
1629199360689.webp

Самі собі суперечите

Кралечка, а как так что вы взяли первый займ на лечение ребенка?где был ваш муж?Обычно на такое берут в мфо в послед.очередь,оббегав родню,друзей и соседей?
И такая ситуация у одиноких мам.

Підтримка близьких людей на даний час ой як нам усім потрібна.Дочка тільки запитала,скільки будуть звонити?Я відповіла-довго.Тоді вона каже..А мені всеодно,хай звонять,скільки хочуть.Мама спочатку дуже кричала на мене,хоча вона до сих пір не знає за долари.Я їй дала почитати форум,все норм.Чоловік через пару днів сказав про це все одну фразу"Слава Богу,що хоч все не винесла."Звичайно по голові за це ніхто не погладе,але потрібно підкладати плече,коли рідному важко.
Я буду старатися виходити з цього сама,зарплатою від червня вже закрила кумо.Там тіло було 2200,а нарахували 2750.,і ще закрила ловілаве 3000 тіло,а повернула 3500.Зарплата в мене 7000 тис.А ще пішла і зробила собі накінець манікюр,бо від жовтня думала,що кінець світу настає через ці кончені мфо.
Кралечка, а как так что вы взяли первый займ на лечение ребенка?где был ваш муж?Обычно на такое берут в мфо в послед.очередь,оббегав родню,друзей и соседей?
И такая ситуация у одиноких мам.
Була в Одесі на лікуванні місяць,не вистачило до кінця грошей,які були.А там дівчата порекомендували звернутися в мфо.До того я навіть не чула про таке

Останнє редагування:
Підтримка близьких людей на даний час ой як нам усім потрібна.Дочка тільки запитала,скільки будуть звонити?Я відповіла-довго.Тоді вона каже..А мені всеодно,хай звонять,скільки хочуть.Мама спочатку дуже кричала на мене,хоча вона до сих пір не знає за долари.Я їй дала почитати форум,все норм.Чоловік через пару днів сказав про це все одну фразу"Слава Богу,що хоч все не винесла."Звичайно по голові за це ніхто не погладе,але потрібно підкладати плече,коли рідному важко.
Я буду старатися виходити з цього сама,зарплатою від червня вже закрила кумо.Там тіло було 2200,а нарахували 2750.,і ще закрила ловілаве 3000 тіло,а повернула 3500.Зарплата в мене 7000 тис.А ще пішла і зробила собі накінець манікюр,бо від жовтня думала,що кінець світу настає через ці кончені мфо.

Була в Одесі на лікуванні місяць,не вистачило до кінця грошей,які були.А там дівчата порекомендували звернутися в мфо.До того я навіть не чула про таке
Не вистачало,позвонили до чоловіка ,шукає ....це ж лікування.Або він повинен був знати що ви берете бо миттєво потрібно гроші.Вибачте інакше це дурість,що він не знав.

DIVULYA, не завжди ті чоловіки й шукають.В мене ситуація,коли всю зарплату віддала за 2 кредити в банках,а дитина захворіла,тому й полізла знову в МФо,сподіваючись, що справимся

DIVULYA, не завжди ті чоловіки й шукають.В мене ситуація,коли всю зарплату віддала за 2 кредити в банках,а дитина захворіла,тому й полізла знову в МФо,сподіваючись, що справимся
Звичайно ....але чоловік повинен знати

Назад
Угорі