Непробивні

• Автор теми Автор теми Mgnorris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Рандомні числа. Яка там сума боргу? Я так розумію, що "спишемо" - то не значить шо ви більше нічого не винні!!! То - спишемо, а потім нарахуємо!
Там два кредита, 6000 і 3500, смс по датам дивіться , в динаміці через місяць
В мене вони теж останні залишилися. Я зносила від них напис
Щось пропонують?

Доброго дня, не можу зрозуміти, що не так з цією шарагою... На початок війни було близько 20 МФО, з тілом більше 100к. З перших днів мобілізувався. Десь ближче до літа, добрався до інтернету і почав розгрібатися, кожен раз коли був на ротації закривав по 2-3 шараги, в основному за тіло, інколи, якщо не хотіли, кидав довідку зі служби, і всі відсотки списували. Фаст фінанси навіть 50 відсотків від тіла закрив. Залишилось на даний момент 2 МФО гофінго і єврогроші, які викупив Кредит капітал, 6000 ( без пролонгацій)і 3500 (пролонгації на 3700). До березня місяця була тишина. Думаю наберу сам , віддам ті гроші та й забуду. АЛЕ вони не хочуть!! З 6000 просять 18000, з 3500 просять 9000! Я спокійно їм пояснюю , що тіло віддам а за інше забудьте, запропонував довідку про військову службу, на що сказали , всі відсотки до початку служби, а це 3 березня того року, потрібно сплатити... На мейл взагалі не відповідають. От поясніть мені, ця контора є дочірньою компанією якогось МВФ що так впевнено відкидають гарні пропозиції?чи можливо не бачать моєї кредитної історії, і думають що 20 МФО перед ними я закрив зі всіма хотілками?! І дівчинка на телефоні здається не така ж дурна, зрозуміла мою насмішку. Вже подумую не закривати за тіло, а чекати від них гарнішої пропозиції, якщо так не цінують нашу доброту
Так от який ти... А я думаю про шо то мені труть шо "навіть ваєнні нам платять")))

Слухайте і повторюйте "Шараги, йдіть нах*й за кораблем"
Не вони, а саме ви у виграшній позиції і саме ви вирішуєте коли і шо повертати. Дякую за службу.

Так от який ти... А я думаю про шо то мені труть шо "навіть ваєнні нам платять")))

Слухайте і повторюйте "Шараги, йдіть нах*й за кораблем"
Не вони, а саме ви у виграшній позиції і саме ви вирішуєте коли і шо повертати. Дякую за службу.
В своє виправдання хочу сказати , що майже всі виплатив за тіло і навіть менше. Тому прибуток їм з мене близько нуля, ці останні, я так зрозумів хочуть відігратись за своїх колег, але не для того мені такий життєвий досвід випав, щоб якимось лoxaм гроші надурно віддавати
Ні, останній раз хотіли 15000 з 3800 тіла
Ну в мене вже трохи зменшились хотіли, просять 4900 з тіла 3500, і 9000 з тіла 6000
Дякую за службу.
?

А час робить свою справу)) один кредит (тіло 3500) пропонують закрити за 2940, а другий (тіло 6000) за 5400. Смс прийшло. Хмм.. помучити їх ще, чи заплатити і забути контори назавжди?! Подзвоню завтра , і поспівчуваю їм, не захотіли в травні за тіло, а тут вже й менше пропонують:письмо:

А час робить свою справу)) один кредит (тіло 3500) пропонують закрити за 2940, а другий (тіло 6000) за 5400. Смс прийшло. Хмм.. помучити їх ще, чи заплатити і забути контори назавжди?! Подзвоню завтра , і поспівчуваю їм, не захотіли в травні за тіло, а тут вже й менше пропонують:письмо:
думаю, що не варто мучити)) Пропозиція непогана

Ну я з ними говорив два рази. Перший раз як тільки вони купили. Тоді вони трошки зубки зламали, але все одно тіло+% без пені, але з %.
Другий раз говорив перед судом. Тіло не пам'ятаю, але внн і вп від них на 11 з гаком. Я пропонував їм 3 тисячі і покрити виконавцю витрати. Не захотіли... Їх вибір.

Тепер через два місяці я матиму третю розмову. З питанням коли вони мені гроші віддадуть. Бо ж пеня, відсотки, вп відкрию, їм заборонять виїзд за кордон і дітей заберуть у всіх)

Якщо треба швидше вирішити питання з ними і є кошти - закрийте. Менше тіла - вже нормально.

думаю, що не варто мучити)) Пропозиція непогана
В будь якому випадку хай почекають до зарплати)
Тільки що телефонував, діє така акція до 14 числа цього місяця, кажу не вийде, після 20 "пенсія" прийде. Далі цитата: "Ви же військовий, так коли прийде тоді телефонуйте домовимось".
А де ж ділось їхнє "займіть в родичів"... І т.д.

Останнє редагування:
В будь якому випадку хай почекають до зарплати)
Тільки що телефонував, діє така акція до 14 числа цього місяця, кажу не вийде, після 20 "пенсія" прийде. Далі цитата: "Ви же військовий, так коли прийде тоді телефонуйте домовимось".
А де ж ділось їхнє "займіть в родичів"... І т.д.
думаю, що вони втомились нах*й ходити)

Все, закінчилась моя епопея з МФО. Два з половиною роки... Не скажу що сильно побивався, але таке як якусь гирю з кармана викинув) пристав на їхню пропозицію, ризикнув без гарантійний, але все вийшло. Навіть дефолт з убкі прибрали) можна знов набирати, рейтинг- середній! Жартую звичайно)

Все, закінчилась моя епопея з МФО. Два з половиною роки... Не скажу що сильно побивався, але таке як якусь гирю з кармана викинув) пристав на їхню пропозицію, ризикнув без гарантійний, але все вийшло. Навіть дефолт з убкі прибрали) можна знов набирати, рейтинг- середній! Жартую звичайно)
Ну вітання ?

Назад
Угорі