Непонятная пролонгация в ЛК? Это что и от куда берется?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В мене з ними також так було. Якщо ви домовились з прімоколект, то вже не ходіть в той кабінет. У прімоколект візьміть гарантійну, потім оплачуйте. В продовж трьох днів повинні вислати довідку і закрити в ок. Якщо не буде закритий в кабінеті, то дзвоніть в прімоколект і вимагайте щоб вони закрили.
Поки прімоколект не збивають процентів. І доречі чи тіло на реструкторизацію можна домовитись. 9000 тис то для мене трохи космос

Поки прімоколект не збивають процентів. І доречі чи тіло на реструкторизацію можна домовитись. 9000 тис то для мене трохи космос
Домовитись можна завжди! Говоріть що ви не працюєте, у вас там наприклад більше 2 тисяч на місяць немає і не буде. Вони зрозуміють що з вас немає що брати і намагатимуться взяти хоча б щось, хоча б і частинами. Дожимайте їх! Ви не працюєте! Грошей немає! Якщо не хочуть частинами, то геть нічого не буде.

Домовитись можна завжди! Говоріть що ви не працюєте, у вас там наприклад більше 2 тисяч на місяць немає і не буде. Вони зрозуміють що з вас немає що брати і намагатимуться взяти хоча б щось, хоча б і частинами. Дожимайте їх! Ви не працюєте! Грошей немає! Якщо не хочуть частинами, то геть нічого не буде.
Дякую. Я щось чесно не подумала?.

Дякую. Я щось чесно не подумала?.
Тільки обов'язково через гарантійний лист. Домовились і вимагайте гарантійного листа. Визначте якого числа ви зможете платити і вимагайте гарантійний з тими числами коли будете вносити оплату, щоб не насідали.

Можливо хто стикався чи ці чудіки на роботу звонять

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі