Непомірно великий борг

• Автор теми Автор теми Алексссс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 937

Алексссс

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Алексссс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вирішив зайти у БКІ, перевірити що з боргами. Колектори не турбували, тому не цікаво було вирішувати запитання, і ось дивлюсь, у факторінга висить борг 180 тис., позик у такій кількості я не брав. Тому підкажіть, я можливо вирішити з ними питання, та дізнатись звідки така сума набігла?

Наверное несколько долгов скупили.
Скорее всего, но на 180тыс все равно не тянет)
Им реально придется эту сумму платить?
Наверное несколько долгов скупили.
+Увидел в бки, что есть долги соч статусом "Продан": милоан, Форза, Кредитпромінвест, КРЕДИТОНЛАЙН, ЛАЙМ КЕПІТЕЛ

Останнє редагування:
По желанию))
+Увидел в бки, что есть долги соч статусом "Продан": милоан, Форза, Кредитпромінвест, КРЕДИТОНЛАЙН, ЛАЙМ КЕПІТЕЛ
Ну, тут вариантов два)
1. Оплатить все, что хотят.
2. Довести до суда, а в суде уже отстоять свои права и, если и оплатить, то явно не такую сумму

Скорее всего, но на 180тыс все равно не тянет)

Тащите до суда, если с ними напрямую не договоритесь на приемлемые для Вас условия.
Некоторым, как ни странно, подходит первый вариант))
Ну, мы ж должны... Тело - то понятно, но в троекратном размере...

Вирішив зайти у БКІ, перевірити що з боргами. Колектори не турбували, тому не цікаво було вирішувати запитання, і ось дивлюсь, у факторінга висить борг 180 тис., позик у такій кількості я не брав. Тому підкажіть, я можливо вирішити з ними питання, та дізнатись звідки така сума набігла?
З ними домовитися можна, вони на платежі розбивають.Тут вже напряму звертайтеся до них

Тащите до суда, если с ними напрямую не договоритесь на приемлемые для Вас условия.
Понял-принял, просто забавно, в бки тело долга 7к, а задолженность 180к
Понятно, что долги повыкупали, но там общая сумма (по телам кредитов), 18к
Реально-ли с ними договориться о закрытии на тело + %
Или лучше с ними судиться?

Понял-принял, просто забавно, в бки тело долга 7к, а задолженность 180к
Понятно, что долги повыкупали, но там общая сумма (по телам кредитов), 18к
Реально-ли с ними договориться о закрытии на тело + %
Или лучше с ними судиться?
Тут вже сам рішай, суд можна виграти но можна і програти. Офіційно працюєш чи ні, як будеш платити чи ні. Все від тебе залежить. Може брать в тебе нема що, той на суд пофік

Скільки разів писати, що БКІ, - це бабка надвоє гадала...
Або вилами по воді...
Я в цьому не дуже обізнаний, і не дуже пам'ятаю у кого брав у борг
Останній раз, за 2 дні до повномасштабно вторгнення у готівочки 1600 і все
А ті борги з 2020 тягнуться, як і зазначив, колектори не турбують, але сума 180к лякає

Мала по другому колу борги в мфо 28 штук. Закрила 21 , лишилось 7 , з них 3 ще не продані. А от чотири в кредит капітал, думаю зайду в прімоколект в особистий кабінет подивлюсь, я офігіла з 6000, 5000, 4000, 10000 це тіло , хочуть 240000 тисячі. Це капець просто. Дають акцію закрити два за 38000т.

Кредит капіталу продали в серпні- вересні 2023 року, читала на сайті НБУ, що в воєнний стан не нараховуються штрафи і такі шалені відсотки, можливо хтось знає, чи це дійсно так? Чи є сенс писати в НБУ ? І чи зараз можуть відкрити виконавчий напис без суду. Я так не вникала вже давно в це все, закривала по тихенько за тіло, деякі з мінімальним відсотком. А тут лист тато коже прийшов, я спочатку думала що сума по акції 38000к це за всі чотири ( 20000 тіло) думала якщо розібʼють на платежі , то можливо подумаю і закрию, вже надоїло то все. А тут виявляється вони такі гроші хотять.

Останнє редагування:
Назад
Угорі