Неожиданно, но не понятно. Опис та вилучення майна

• Автор теми Автор теми Даниэлла
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Господи нотариус не может описать майно
Post automatically merged:

отримано виконавчий напис нотаріуса. Опис майна - 21.09. КачайГроші.

Что это? Как проверить
Смотрите автоматизована система виконавчих проваджень

Останнє редагування:
отримано виконавчий напис нотаріуса. Опис майна - 21.09. КачайГроші.

Что это? Как проверить
тоже самое пришло.До этого вызывали на допыт,потом складено протокол по неявку на допыт и отрымана постанова про розшук.А сейчас напис нотариуса и тоже 21.Ждемс.

Впустят. Говорю вам как человек, который проходил границу с просрочками.
А кто вас держит? Проверте в реестре должников себя и вперед

А кто вас держит? Проверте в реестре должников себя и вперед
Ану скажіть таку річ: Реєстр боржників - це що? Туди потрапляєш після рішення суду чи туди може подати тебе якась чмошна МФО, наприклад?
Бо якщо рішення суду, то понятно
А якщо мфо тоді ж варто якось попереживати? Чи нє?

Ану скажіть таку річ: Реєстр боржників - це що? Туди потрапляєш після рішення суду чи туди може подати тебе якась чмошна МФО, наприклад?
Бо якщо рішення суду, то понятно
А якщо мфо тоді ж варто якось попереживати? Чи нє?
После открытия исполнительного производства

Да, либо после исполнительной надписи нотариуса. Но наличие вас в реестре не значит автоматический запрет на выезд
Дякую, зрозуміла) бо якби з мфо мені все ясно як поводитись, а юридичні нюанси турбують...на днях заплатила 200 грн юристу, а він мені нічого не сказв толкового, а ще й налякав, що квартиру треба переписувати, що за кордон не поїду, і що я шахрайка...і що я і далі буду кредити брати!

Дякую, зрозуміла) бо якби з мфо мені все ясно як поводитись, а юридичні нюанси турбують...на днях заплатила 200 грн юристу, а він мені нічого не сказв толкового, а ще й налякав, що квартиру треба переписувати, що за кордон не поїду, і що я шахрайка...і що я і далі буду кредити брати!
Почитайте форум и предложите ему консультацию за 500 грн

Ви точно у юриста були ? Бо такий брєд хіба шарлатанка-ворожка і то з великого будуна могла лишень наплести !

Почитайте форум и предложите ему консультацию за 500 грн
Я була у нього якраз коли тільки почала вникати у форум...ех.?

Ви точно у юриста були ? Бо такий брєд хіба шарлатанка-ворожка і то з великого будуна могла лишень наплести !
Чесно кажучи, він навіть і не до кінця зрозумів що таке мфо, аж при кінці розмови порадив щось толкове) а саме кардинально змінити образ життя! Але ще разів 5 назвав мене шахрайкою і залежною)

пахнет юристом шварго!
Це хто? Не знаю, ще не в темі) мого наче серйозні люди порекомендували, але відать він взагалі не плаває в цьому болоті, бо молов постійно одне і теж: хату заберуть і обмеження у вигляді там всяких виїздів і інша фігня

Останнє редагування:
не буває заочних рішень!
А если ответчик не является в суд несколько раз? Не могут же переносить его вечно)

в реєстрі все чисто, просто збираюсь до польщі, вже подаю документи на візу і боюсь, що на кордоні не впустять
Это не так работает))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі