Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
підскажіть чи дзвонить неофін оточенню?
Ну в мене є фінклік і Фанні Мані поза 100 днів прострочкиТак. І вони всі клони Фінсвери. І діють своїми старими методами. Зайдіть у тему Фінсфери і читайте, там багато тем. Методи зовсім не змінилися
тобто мені не переживати чи є за шо? Бо дуже мало інформації про них. Хотілось б хоч трохи бути готовою.Ну в мене є фінклік і Фанні Мані поза 100 днів прострочкиТак. І вони всі клони Фінсвери. І діють своїми старими методами. Зайдіть у тему Фінсфери і читайте, там багато тем. Методи зовсім не змінилися
Дзвонять мені і номеру який залишив та й все
Толком нічого норм ще не пропонують
Вони походу теж від фінсфери
Могут звонить. Но я думаю, если уже больше недели просрочка и до сих пор не позвонили, тогда вряд ли будут.Підскажіть чи дзвонять рідним? Більше тижня протермінування?
Що чекати?
Тобто якщо звонять то в перших днях, правильно? Чи є ще така вірогідність що подзвонять?Могут звонить. Но я думаю, если уже больше недели просрочка и до сих пор не позвонили, тогда вряд ли будут.
Як вирішили з ними питання???Ну в мене є фінклік і Фанні Мані поза 100 днів прострочки
Як вирішили питання з неофін?Ну в мене є фінклік і Фанні Мані поза 100 днів прострочки
Йдуть на тіло?Так. І вони всі клони Фінсвери. І діють своїми старими методами. Зайдіть у тему Фінсфери і читайте, там багато тем. Методи зовсім не змінилися
Финсвера идёт на тело? Вот тут так же. Могут со временем предложить тело одним платежом, а могут и в суд пойти. Это у них по настроениюЙдуть на тіло?
У меня тело 6000Финсвера идёт на тело? Вот тут так же. Могут со временем предложить тело одним платежом, а могут и в суд пойти. Это у них по настроен
В мене тежУ меня тело 6000
Тобто не варто їм платити х2 нарахувань, а почекати краще пропозиції за тіло?Після 60+ днів починаються нормальні пропозиції в плоть до тіла, нікого не задрочують
І що робити....вони мене обдурили, писали перший кредит під 0%, а там виявляється ще є комісія.....тобто беру 6 і одразу винен 8....тому тепер думаю чи вернути їм 8000 чи чекати пропозиції за тіло?В мене теж
Півтора місяці протермінування, категорично відмовляються домовлятися поки
Чекай тіло, якщо не хочеш зараз закривати. Або напиши, що зараз можу закрити за 6000 і крапка.Тобто не варто їм платити х2 нарахувань, а почекати краще пропозиції за тіло?
І що робити....вони мене обдурили, писали перший кредит під 0%, а там виявляється ще є комісія.....тобто беру 6 і одразу винен 8....тому тепер думаю чи вернути їм 8000 чи чекати пропозиції за тіло?
Там є наче прикол про повернення кредитних коштів на протязі 2 тижнів....Чекай тіло, якщо не хочеш зараз закривати. Або напиши, що зараз можу закрити за 6000 і крапка.