Неможливо домовитись з Кредит Капітал

• Автор теми Автор теми Николай Святой
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 4K
Зареєструватися сенс є, а от платити поки що ні, чекайте акцію списання ( В тому році була в серпні)
А більше не памʼятаєте у минулі роки в які місяці була? Вони раз на рік її дають?

Тоже зареєструвався, в самого 3 договори там, з суми 15700 хочуть під 100 к😁
у мене по двом пропорційно 66 к

чи варто пробувати телефоном спілкуватися? бо мені телефонують зі Львівського стаціонарного 032... в месенжери жодного разу не писали

чи варто пробувати телефоном спілкуватися? бо мені телефонують зі Львівського стаціонарного 032... в месенжери жодного разу не писали
В мене з тіла 6000 хочуть 84500) особисто я не спілкуюсь, писали на емейл, що можуть на всю суму (84500) зробити реструктуризацію на 8-10 місяців.

В мене з тіла 6000 хочуть 84500) особисто я не спілкуюсь, писали на емейл, що можуть на всю суму (84500) зробити реструктуризацію на 8-10 місяців.
Ніхера собі ,жах (( тоже вони всім малюють такі суми що я в шоці просто (((

трешак, я так розумію, що як варіант чекати поки в суд подадуть і працювати з ними за допомоги юриста. у мене тіла 10 і 11к по двох кредитах, що їм передали

Який сенс?чекати акцію потрібно, буде акція, тоді платити, поки ці висять, можна з іншими розібратись

трешак, я так розумію, що як варіант чекати поки в суд подадуть і працювати з ними за допомоги юриста. у мене тіла 10 і 11к по двох кредитах, що їм передали
Чекайте акцію, або суд. Повірте , суд не найгірший варіант. З усіма домовилась, майже. А з цими..ну жах якийсь.

Також маю проблему з Кредит Капітал…
Викупили 5 кредитів, за тілами яких загальна сума 54.800 нарахували відсотків на загальну суму 139.200…. Я написав їм листа, попросив про списання відсотків - вони відмовили.
Мав проблеми з кількома МФО та крізь вдалось домовитись окрім них
До прикладу: CreditCasa- заборгованість на 95.000грн з тілом на 15. Вдалось на 20.000 домовитись одним листом
Вже не знаю що робити, в темах пишуть про особистий кабінет, де бувають пропозиції щодо списання, та на сайті його знайти не сміг.
Підскажіть будь ласка як мені бути?

Это если тело 6000 копеечное, то они его купили за еще более мелкую сумму? А теперь требуют 84500 гривен. Интересный расклад. Моё мнение - пошли на ***.

Моё мнение - пошли на ***.

45656456.webp

Кому то удалось закрыть у их за тело проданные зекредит/старфин, аванс?
Вот вчера буквально страфин передал им Примоколлект (я так понимаю это что то одно и тоже),шлют смс,пишу на почту-тишина 🤷🏼‍♀️ тело всего навсего 2к, жду ответа

Это если тело 6000 копеечное, то они его купили за еще более мелкую сумму? А теперь требуют 84500 гривен. Интересный расклад. Моё мнение - пошли на ***.
А есть вариант если подадут суд суд спишет суммы которые они хотят и хоть тело + % будет ?

А есть вариант если подадут суд суд спишет суммы которые они хотят и хоть тело + % будет ?
Я в прошлом году проигоала с ними суд, тело было 2000, по суду выплатила все, что они хотели 30+к.
Теперь понимаю, что прежде чем браво слать каллекторов нах, надо хотя бы показать договара адвокату и послушать, что он скажет, на что можно расчитывать. Бывает выгоднее заплатить адвокату, чтоб договорился за закрытие, чем ждать и надеяться на суд

Я в прошлом году проигоала с ними суд, тело было 2000, по суду выплатила все, что они хотели 30+к.
Теперь понимаю, что прежде чем браво слать каллекторов нах, надо хотя бы показать договара адвокату и послушать, что он скажет, на что можно расчитывать. Бывает выгоднее заплатить адвокату, чтоб договорился за закрытие, чем ждать и надеяться на суд
Это у вас такие огромные проценты были с маленького тела или эти черти ещё и запросили 7-8 тыс. за юр. помощь в суде? 😨

Назад
Угорі