Неможливо домовитись з Кредит Капітал

• Автор теми Автор теми Николай Святой
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 5K
Читаю теми по цій конторі і складається враження що всі коментарі про можливість домовитись з ними ніби вигадані. Я звертався до них на пошту і на гарячу лінію. На поступки не йдуть навіть трохи, хочуть з 4 к - 78!!!! З цього всього пропонують лише розбивку всієї суми на 10 місяців. Це якийсь треш… поділіться лайфхаками як реально з ними поладнати питання, готовий заплатити 4 або 5 тіл, але 80 к то взагалі космічні гроші
В мене теж багато хочуть,там тіла малі.Пропонують розрочку але всієї суми.Я вже їм кидав їхні справи де зменшували суми в суді але вони повну суму хочуть. з 12 тис хочуть 40 тис.Не хочеться і через суд йти,то довго тягнеться)

В мене теж багато хочуть,там тіла малі.Пропонують розрочку але всієї суми.Я вже їм кидав їхні справи де зменшували суми в суді але вони повну суму хочуть. з 12 тис хочуть 40 тис.Не хочеться і через суд йти,то довго тягнеться)
Це дебільна кантора. Вони суди програють і по аналогічним справам все одно подають в суд, не аналізуючи свої програші. Там би де мали заробити, вони просто попадають на гроші. ЄАПБ також спочатку майже все до суду несли, з часом зрозуміли що по деяким кейсам краще домовлятися. До КК певно дійде лише коли не буде за що паперу купити.

Чи є сенс як писали реєструватися в КК (Прімоколект) і там щось писати домовлятись?, бо я вирішив взяти слухавку, запропонував тіло розбити на декілька платежів, кажуть розбити можемо тільки всю суму, а це з 11 аж 38 чи щось таке гривень...

Чи є сенс як писали реєструватися в КК (Прімоколект) і там щось писати домовлятись?, бо я вирішив взяти слухавку, запропонував тіло розбити на декілька платежів, кажуть розбити можемо тільки всю суму, а це з 11 аж 38 чи щось таке гривень...
Зареєструватися сенс є, а от платити поки що ні, чекайте акцію списання ( В тому році була в серпні)

по Кредит Капіталу є справи по зменшенню суми за умова захисту
по Кредит Капіталу є справи зі скасованими сумами навіть без захисту. Бо там криві міолоанівські договора з нарахованими штрафами. З деякими іншими договорами КК в суд навіть не рипаються бо їм там скасують ще більше.

по Кредит Капіталу є справи зі скасованими сумами навіть без захисту. Бо там криві міолоанівські договора з нарахованими штрафами. З деякими іншими договорами КК в суд навіть не рипаються бо їм там скасують ще більше.
дякую, я все ще не зареєструвався в цій шаразі прімоколект, але на днях зроблю.

окремі випадки коли суд бере функцію адвоката - вони є, але найчастіше ми бачимо, що без захисту такий хід скоріше виключення. Все треба дивитись по сумі і відповідно доцільності. Ризикувати коли "на кону" кілька десятків тисяч гривень і коли кілька гривень - то ж різні речі

я зареэструвався на цьому грьобаному прімоколект. на цьому поки все? чи треба щось десь написати що тіло готовий на декілька платежів? в розділі АКЦІЇЇ стоїть немає активних...

З КК мілоан закривав менше ніж за тіло
круто. може в декількох словах написати як це зробили?

я зареэструвався на цьому грьобаному прімоколект. на цьому поки все? чи треба щось десь написати що тіло готовий на декілька платежів? в розділі АКЦІЇЇ стоїть немає активних...
Вище написали, чекати акцію, но як я чув, вона у них раз в рік, тому поки реєстрацію перенесу на пізніше😁

1769081849571.webp
це по двом мфошкам панго і тенго... пропонують в розмові всю суму на частини розбити

1769081849571.webp
це по двом мфошкам панго і тенго... пропонують в розмові всю суму на частини розбити
Хай пропонують, мені так Свеа голову морочить, в убкі написав з 6100 31 чи 37 к, півтора місяця з ними говорив, максимум що скинули то до 15, ну я сказав, хай гуляють тоді

круто. може в декількох словах написати як це зробили?
Та ніяк. 2 роки ігнору. Потім на пошту пропозиція за 9к. Тіло було 10к. Надали гарантійку - оплатив

Дзвонять переодично з вересня 2025 року, ось тільки пів години тому знов дзвонили. Слухаю і кажу у відповідь що закрию тільки за тіло. Хай подають до суду буду пробувать через суд за тіло. З трьох тисяч хочуть 25т. і по другому з 8т хочуть 21 тисячу. Хай йдуть лісом....

Дзвонять переодично з вересня 2025 року, ось тільки пів години тому знов дзвонили. Слухаю і кажу у відповідь що закрию тільки за тіло. Хай подають до суду буду пробувать через суд за тіло. З трьох тисяч хочуть 25т. і по другому з 8т хочуть 21 тисячу. Хай йдуть лісом....
Жесть просто (( я тоже так же решила подадут в суд буду что то решать , даже с ним не виде общение , боюсь конечно что и этот суд могу проиграть а платью потом кучу денег откуда их брать

Точно знаю що купляються вони за три копійки у первинних кредиторів а хочуть всю суму. Ще й ці дзвонілки, один і той самий текст постійно. Кажу: робот зупинися ))) короче гоню з цих дзвонярів як можу)

Я завжди стараюся брати трубку і відповідати, це я теж собі в плюс ставлю якщо подадуть в суд. Я на розгляд піду однозначно. Там працюють такі ж люди як і ми, тож можна навіть сльозу пустити в суді))

Точно знаю що купляються вони за три копійки у первинних кредиторів а хочуть всю суму. Ще й ці дзвонілки, один і той самий текст постійно. Кажу: робот зупинися ))) короче гоню з цих дзвонярів як можу)

Я завжди стараюся брати трубку і відповідати, це я теж собі в плюс ставлю якщо подадуть в суд. Я на розгляд піду однозначно. Там працюють такі ж люди як і ми, тож можна навіть сльозу пустити в суді))
Я думала що в суд не обязательно ходить . а я не общаюсь с ними пока что на почту чисто написала типо что в УБКИ какой-то долг висит
типо скажите откуда он там взялся типо 😁типо я не в курсе ,они через два дня просто скинула мне документы переуступки им долга и все молчат они молчу и я ! А я как с 2022 года взяла кредиты так номер сменила ,и только по УБКИ
могу узнать о долгах и по факту погашать что могу , а те сумы что они рисуют просто жесть ,

Назад
Угорі