Неможливо домовитись з Кредит Капітал

• Автор теми Автор теми Николай Святой
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 119
  • Перегляди Перегляди 5K
та у мене відносно не новий договір, з моменту того як я брав, 4 роки буде)))От і шукаю можливість вирішити питання
У зв"язку з тим,що строки поз. давності "не працювали".... 4 роки- це свєженький товарчик.

Читав на форумі, що закривали люди за тіло і через реєстрацію в кабінеті також.
Ну що ж, я це також читав, поки що попробую вести діалог, якщо до кінця року не вийде, буду пробувати і кабінет)))

У зв"язку з тим,що строки поз. давності "не працювали".... 4 роки- це свєженький товарчик.
Погано, ну нічого, скоро побачуть в зміни в убкі по іншим договорам, то думаю можливо також проснуться

Пого
Ну і даремно. Виграти суд це ще не означає отримати гроші.
Погоджуюсь, рішення суду,це далеко не кошти. Але... в епоху майже тотальної компьютерізації.... "петляти" боржнику все складніше і складніше.

Повірте, їм все одно.
Таких як ви -- десятки тисяч, вони не розбиратимуться.
я читав ваш щоденник, повірте, не всеодно, коли договори старі 3+років трішки оживають, починають рухатись, у мене схожа ситуація з вами по кількості мфо, но коли почались прострочки, у мене не було навіть стабільного доходу, а тоді війна і все пішло надовго і далеко, тому я знаю про що говорю, за продаж договорів в КК я дізнався в лютому, коли сплатив пару своїх давніх справ і вирішив завітати в УБКІ, за весь період, вони мені навіть не написали, тому побачимо, як буде ситуація, я уже нікуди не поспішаю, у мене ціль просто вирішити з усіма питання. А якщо не вдасться, тоді будемо використувавати послуги юристів з цього чудового форуму:)

Я думала, якщо з ними спілкуватися то швидше підуть на зустріч, але за 3 місяці спілкування по телефону, по пошті, в електронному кабінеті результату нуль! Договір з 2019 року, хочеться вже їх закрити і жити спокійно

Це суттєвий фактор.

Але, зміни УБКІ по іншим договорам ніхто не моніторить, їх це не турбує.
Моніторять, ой щей як моніторять, по крайній мірі у мене в тому році, в лютому як я закрив декілька справ, то відразу активізувались, зараз же поки тихо, бо сам впринципі до всіх звернувся

та то я помилився, але так на поступки не йдуть взагалі. один суд з ним програв, а там побачим )
читаю і починаю сеьбе накручувати по ним. нажаль тенго їм передали мій борг, але з ними фактично не розмовляв і не писали нічого ще

Доброй вечір , вийшло у вас з ними домовитись ? Дуже цікаво ,тому що маю в них борг хочу закрити за тіло ,або тіло і % ,і думаю що напишу а вони вже задовбають мене шоб платила 31 тисячу як вони нарахували
Не вийшло. Чекаю акцію. Заходжу періодично в кабінет, кредит взяти у 2019 році тому в суд навряд чи підуть. На прохання вони не йдуть. Як я зрозумів у них такий стиль роботи - якщо у компанії немаз акції вони не можуть провести списання, а просто пропонують розстрочку

дивно у мене вони висять уже доволі довго, я їм і не писав бо не планував закривати, а це думаю напишу, то тільки 2 тижня говоримо про те, що і всі, за чудову розстрочку яку вони хочуть)) Можливо у вас є інформація, по поводу ПрімоКолект і Кредит капітал, бо бачив кейси, як люди проходили реєстрацію на прімо і уже непосередньо через сайт домовлялись, я просто зацікавлений закрити всі свої фінансові питання з усіма, тому і в пошуках цієї інформації, до речі в Єапб також написав, побачимо що вони запропонують
До речі КК мені також нічого не писали, навіть діалогу на почті з ними не було
Я реєструвався через сайт, там вони відповідають так само тому сенсу особливо немає. Я просто туди періодично заходжу може акція буде, бо в мене в серпні була, а я прошляпив за 5к закрити

Читаю теми по цій конторі і складається враження що всі коментарі про можливість домовитись з ними ніби вигадані. Я звертався до них на пошту і на гарячу лінію. На поступки не йдуть навіть трохи, хочуть з 4 к - 78!!!! З цього всього пропонують лише розбивку всієї суми на 10 місяців. Це якийсь треш… поділіться лайфхаками як реально з ними поладнати питання, готовий заплатити 4 або 5 тіл, але 80 к то взагалі космічні гроші
Мені теж сьогодні прислали лист з вимогою виплатити 19.800 грн боргу,інакше подадуть в суд,тіло кредиту було 1.500. Продав їм мій борг Аванс кредит. Платити я їм принципово не буду,ВП мене вже не лякає.

Как вообще начать о чем то синими договариваться? Я не знаю. 🥲😅попросила дать мне докомуньы на переуступку на 2500 грн начислили 67.000 тысячи я в шоке 😨 после прочтения этого и теперь даже не знаю что на это им ответить 😅

Как вообще начать о чем то синими договариваться? Я не знаю. 🥲😅попросила дать мне докомуньы на переуступку на 2500 грн начислили 67.000 тысячи я в шоке 😨 после прочтения этого и теперь даже не знаю что на это им ответить 😅
Відповідь потрібно надавати.... коротку та ясну....

Відповідь потрібно надавати.... коротку та ясну....
Подскажите 😅честно реально Реально в душе не знаю писать что-то им или просто игнорить 😆если бы сума была 3-5 я бы сразу уже договорилась об оплате . Но то что я там увидела я охерела 😆😆и судов уже боюсь ,потому что не везет всегда проигрываю ,а у меня земельный участок на мне оформлен 😅

Назад
Угорі