Немного размышлений на тему нужности кредитов

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 573
Если кредит жля рефинансисование, то не выгодно, долговая яма будет глубже. А вот например взять большой кредит для "покупки" белого билета, почему бы и нет.

Конечно. Иногда прокатит, иногда нет. А потом вот такой результат:

Попадаются видео про США. На государственном уровне сделано всё, чтобы американец всю жизнь жил в кредит. И тоже завуалировано под 0% и бонусы.

Колись давно, а точніше в 2017 році, я хотів збільшити ліміт в приваті. Для цього мені порадили активно користуватися картою. Витратив ліміт - повернув і доклав зверху. Тож приїжаючи з роботи я витрачав все з картки і з зп повертав все і було ще зверху. Тоді дочка була ще малою, хворіла часто і дружина сиділа вдома. Вони також жили з цієї картки.
В один день ми вирішили все ж розлучитись. Аліменти і відповідно виконавче провадження. ВП відкрили тоді коли на карті ще не було закрито борг. Приват вирішив, що мій новий ліміт буде «0». Я залишився їм винен, а зп затримали на два тижні.
В результаті на вахту я їхав без грошей і винним привату. Бо вони так вирішили.

Буду чесним - я був на них дуже злим, тому вони чекали повернення кілька місяців отримуючи тільки мінімальні платежі.

Тоді мене це нічому не навчило. І зʼявились мфо.

Тепер я краще останній болт без солі їстиму, ніж звернусь за кредитом.
Я краще долари поміняю або позичу гроші, тільки не кредити.Та й не дадуть 😂

Назад
Угорі