Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а номер телефона этого Руслана высветился?Навіть не знаю з якоі контори. Скинув мою фотку, сказав що якщо не закрию борг, устроіть терор. Я все розумію, але шо за Руслан? А за терор не получть ні копійки.
Нехай хоче....Навіть не знаю з якоі контори. Скинув мою фотку, сказав що якщо не закрию борг, устроіть терор. Я все розумію, але шо за Руслан? А за терор не получть ні копійки.
Зара прийде Dusha? , вона аналітик з цього приводуНавіть не знаю з якоі контори. Скинув мою фотку, сказав що якщо не закрию борг, устроіть терор. Я все розумію, але шо за Руслан? А за терор не получть ні копійки.
Не реагуйте від слова зовсім.Навіть не знаю з якоі контори. Скинув мою фотку, сказав що якщо не закрию борг, устроіть терор. Я все розумію, але шо за Руслан? А за терор не получть ні копійки.

Зараза номер телефона этого Руслана высветился?
Ось номер +4915144914889Навіть не знаю з якоі контори. Скинув мою фотку, сказав що якщо не закрию борг, устроіть терор. Я все розумію, але шо за Руслан? А за терор не получть ні копійки.
Я це знаю, але мені пофігНе реагуйте від слова зовсім.
Буде хочь якась реакція , зрозуміє, що Вас це зачипило. А так може і блефує
Они все смелые за монитором...слейте этот кизяк и забудьте.Навіть не знаю з якоі контори. Скинув мою фотку, сказав що якщо не закрию борг, устроіть терор. Я все розумію, але шо за Руслан? А за терор не получть ні копійки.
понятно, научились шифроваться, тогда забейте, у меня когда на вайбер пришло смс с какого номера но с моей фоткой на аватарке, и типа подписан телефон как сеkс услуги, дружно на работе посмеялись и все, а знакомая медсестра вообще сказала, гордись в твоем возрасте да и еще такой массаж дорого стоит, пусть завидуют..Зараз
Ось номер +4915144914889
Точно опытная в этом деле ??
То гроші всім?
?
То гроші всім?
Наступна тема буде 'Руслан пече колачі' тому, що я срав на нього з високоі гори.Они все смелые за монитором...слейте этот кизяк и забудьте.
Ага,або Давід,як у менеНехай хоче....
Це може бути і Вася,і Коля.....
Блочте це створіння.
Не дякуй за рекламу?
То гроші всім?

Пора знімати фільм грошівсім розбушувався(?
То гроші всім?
Дякую)))?Не дякуй за рекламу![]()
Ооо,мені Ваш настрой подобається)Наступна тема буде 'Руслан пече колачі' тому, що я срав на нього з високоі гори.

Точно опытная в этом деле ?

Ага, за 2кПора знімати фільм грошівсім розбушувався(
То я ж по Вашому Давіду вирахувала Руслана?Ага,або Давід,як у мене
Думав по мирному віддати, а тепер най приіде до мене в село, його тут багато хто чекає, віддамо чим зможемо.Ага, за 2к