Не зрозумілі дзвінки. Не представляються. Хочу зрозуміти хто дзвонив до кумів.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 5K
І що зараз у вас з ними?
Я всі вхідні виклики поставила на збій.У ночі так і телефонують так і намагаються зняти гроші, яких немає.Домовлялася з багатьма і закрила і забула, но ці тварі рідкісні не бажають частинами, то не буде ніяк.

Я всі вхідні виклики поставила на збій.У ночі так і телефонують так і намагаються зняти гроші, яких немає.Домовлялася з багатьма і закрила і забула, но ці тварі рідкісні не бажають частинами, то не буде ніяк.
Так майже рік вони не йдуть на поступки? Тіло не пропонували навіть?

Я ось думаю що з вірою робити и Cly
Грошей нема,але обіцяла оплатити
Завтра буде повний ігнор
Як вони по звінкам ?дуже довбуть ?

Завтра буде повний ігнор
Будуть дзвонити . Мені сьогодні з авіри подзвонили повідомити, що сьогодні платіж. Я сказала, що виходжу в прострочку, грошей нема. Вона офігєла. Ну я їй просто сказала, що я ж по-чесному сказала так як є.
Клай якщо Ви звернетеся до них на 2-3 тижні прострочки спишуть проценти в навіть реструктуризують борг. Правда, треба буде почекати трохи довго, бо там взагалі печаль із співробітниками видно.

Будуть дзвонити . Мені сьогодні з авіри подзвонили повідомити, що сьогодні платіж. Я сказала, що виходжу в прострочку, грошей нема. Вона офігєла. Ну я їй просто сказала, що я ж по-чесному сказала так як є.
Клай якщо Ви звернетеся до них на 2-3 тижні прострочки спишуть проценти в навіть реструктуризують борг. Правда, треба буде почекати трохи довго, бо там взагалі печаль із співробітниками видно.
А клай дуже достають зі звонками ?і кому можуть зателефонувати ?
І що вам з авіри сказали сьогодні ?
А вповні почекати довго ?ще й чекати після 2-3 неділь?

Ну клай взагалі не дзвонив до мене практично. Ну разів 2-3 дзвонив. Я казала, що грошей немає. І просила якось вирішити лояльно це. Ну смс прислали мені і мамі. Нічого критично. Просто прохання, щоб я зв'язалася з компанією. І все. Ну я зв'язалася, поговорила, пояснила. Було 27 днів прострочення і вирішилося питання цілком мирн
Авіра подзвонила, я сказала як є. Ну вона офігела. Пауза. Потім сказала, що передасть спеціалісту і все. Ну і що зафіксує дану інформацію

А вповні почекати довго ?ще й чекати після 2-3 неділь?
Ну мені десь на 27 дні прострочки в телеграм написали з пропозицією. Я відповіла. Погодилася і все ок

Завтра буде повний ігнор
В мене їм вже 4 роки, не дзвонили взагалі, я і забула, що вони в мене є

Це є воші.Ці тварі у ночі дзвонять.Розмовляють жаргоном.По доброму не хочуть та й бажання вже пропало після всього, що робили і роблять. Склала скарги, заскрінела все на що вони здатні і відправлю в кіберполіцію та НБУ. Такі номера були?
Це Є Воші паршиві сто відсотків. Вони мені дзвонили з цих номерів, коли я був у них на простроченні пару днів. ур*ди моральні ще ті.

Ну клай взагалі не дзвонив до мене практично. Ну разів 2-3 дзвонив. Я казала, що грошей немає. І просила якось вирішити лояльно це. Ну смс прислали мені і мамі. Нічого критично. Просто прохання, щоб я зв'язалася з компанією. І все. Ну я зв'язалася, поговорила, пояснила. Було 27 днів прострочення і вирішилося питання цілком мирн
Авіра подзвонила, я сказала як є. Ну вона офігела. Пауза. Потім сказала, що передасть спеціалісту і все. Ну і що зафіксує дану інформацію

Ну мені десь на 27 дні прострочки в телеграм написали з пропозицією. Я відповіла. Погодилася і все ок
Ну що ,авіра вже дзвонила ?

Назад
Угорі