Не знаю як вчинити з ПУМБ..

• Автор теми Автор теми Кроха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Кроха

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
26
Бали
308
Кроха не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня. Маю прострочену кредитну картку Все можу. З початку війни не плачу. Тіло кредиту -30000 тис грн, процентів здається 26000 тис грн. Я в режимі "сніжинка", так як маю ще МФО, але постійно телефонують мамі.Вона нервує. А я не знаю як вчинити. Якщо платити щомісячні проценти (1500) я ж розумію, що нічого не зміниться, борг буде рости І це просто гроші на вітер.І закрити повністю 56 тис, я не можу. Мене не турбують, так як я змінила сімку ,а от маму нервують. Просто не знаю, як мені вирішити питання з цим банком..

Всім доброго дня. Маю прострочену кредитну картку Все можу. З початку війни не плачу. Тіло кредиту -30000 тис грн, процентів здається 26000 тис грн. Я в режимі "сніжинка", так як маю ще МФО, але постійно телефонують мамі.Вона нервує. А я не знаю як вчинити. Якщо платити щомісячні проценти (1500) я ж розумію, що нічого не зміниться, борг буде рости І це просто гроші на вітер.І закрити повністю 56 тис, я не можу. Мене не турбують, так як я змінила сімку ,а от маму нервують. Просто не знаю, як мені вирішити питання з цим банком..
Змінити сім-карту і мамі також, це єдиний вихід. Ну або платити їм що вони просять.
Зараз Пумб активізувався на повну. Терор не закінчиться, навіть скарги до НБУ не допомагають (це я зі свого досвіду). Дзвонять по сто разів на добу, я вже втомився їх посилати до суду))
Мені вони пропонували нещодавно сплатити тіло двома частинами (6 тисяч гривень), а проценти вони при цьому спишуть. І їх не бембає, що у мене процедура банкрутства і вони взагалі повинні туди заявляти вимоги.

Змінити сім-карту і мамі також, це єдиний вихід. Ну або платити їм що вони просять.
Зараз Пумб активізувався на повну. Терор не закінчиться, навіть скарги до НБУ не допомагають (це я зі свого досвіду). Дзвонять по сто разів на добу, я вже втомився їх посилати до суду))
Мені вони пропонували нещодавно сплатити тіло двома частинами (6 тисяч гривень), а проценти вони при цьому спишуть. І їх не бембає, що у мене процедура банкрутства і вони взагалі повинні туди заявляти вимоги.
Мама сім-карту відмовляється змінювати, так як її номер прив'язаний до роботи. Дякую вам за відповідь??

Мама сім-карту відмовляється змінювати, так як її номер прив'язаний до роботи. Дякую вам за відповідь??
Ну тоді встановіть їй програму антиспам, щоб автоматично блокувати дзвонарів, як варіант. В будь-якому випадку, тут вам або чекати, поки вони звернуться до суду і там відбиватись, або чекати на нормальну пропозицію від них. Платити проценти щомісяця я не бачу сенсу.

В мінфін пищіть. Текст попросіть сегенрувати BingGPT - попросивши імітувати його Юриста.

В мене було один час. Подрузі моїй та навіть на роботу. Звонили.

Після скарги затихли.

Платити якісь мінімальні платежі не потрібно це однозначно.Коли відповідала на дзвінки Пумб їх було десятки в день ,як тільки перестала дзвінки поступово зменшилися .Іде 4 місяць як не оплачую ні копійочки їм,2 раза в день є неприйнятий виклик і все ,телефонують ще 1-2 раза в місяць контактній особі з проханням передати щоб я з ними звязалася ,тому що у них дууууже важлива інформація для мене.Порекомендуйте мамі не піднімати телефон від невідомих номерів ,або говорити що вона вас не знає.

В мінфін пищіть. Текст попросіть сегенрувати BingGPT - попросивши імітувати його Юриста.

В мене було один час. Подрузі моїй та навіть на роботу. Звонили.

Після скарги затихли.
Это что-то новенькое. Скоро gpt будет и иски в суд составлять

Мені дзвонять по 3-4 разу в день,слухавку не беру, якщо б запропонували той кредит,що на кред карті розбити на 2 місяца сплатила би, а так вони хочуть і кредит и відсоткі,вже скоро будуть як саме тіло кредиту.Маю ще кредит, в цьому місяці діє його закінчується, виплатила половину, що далі вони будуть нараховувати не знаю

Мне сейчас пришла смс, что по кредитной карте увеличили кредитный лимит, вот как на них реагировать, там процентов больше 5200 уже насчитали, и я могу воспользоваться 0,01 грн

Мне сейчас пришла смс, что по кредитной карте увеличили кредитный лимит, вот как на них реагировать, там процентов больше 5200 уже насчитали, и я могу воспользоваться 0,01 грн
Так як і раніше ... нікак

Назад
Угорі