Не знаю як поступити

• Автор теми Автор теми Kirtman25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Kirtman25

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
13
Бали
5065
Kirtman25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ порадьте що робити! Сьогодні перетелефонували запропонували реструктуризацію і сказали якщо завтра до 20.00 не буде оплати почнуть обздвон... !!Немаю змоги оплатити(((Хоча сказала що оплачу!!Буду пробувати позичити але сумніваюся(

Народ порадьте що робити! Сьогодні перетелефонували запропонували реструктуризацію і сказали якщо завтра до 20.00 не буде оплати почнуть обздвон... !!Немаю змоги оплатити(((Хоча сказала що оплачу!!Буду пробувати позичити але сумніваюся(
У вас лише майкредит ? Чи є ще шараги з протермінуванням ?

А обдзвон то шось страшне??? Стихійне лихо??? Коронавірус????
Позичити щоб оплати, то все одно що сфотографуватись на капоті ферарі...ну не ваше ж

От і я боялась того обдзвону ,а він все одно мене не обминув ,бо навіть якщо Ви позичите на цей раз ,то далі буде все важче і важче .

Предупредите всех, кого возможно, что будут звонить и как себя вести.Если вы не сможете заплатить - не паникуйте, от этого деньги всё равно не появятся. Попробуйте договориться на ваших условиях.

Тут взагалі ЦЫкава хісторі ... в людини ще 20 сараїв ( і то набагато неадекватніших - накшталт ( . )( . ) ) - а вона лякається цих невдах ? ? :crazy:

а что вам советовать, если вы обзвона боитесь, как сода уксуса... Нервничайте, паникуйте, форум не читайте. Желательно создать еще одну тему подобную. Давайте каллах понять, что обзвон - это ваша слабая точка...

Тут взагалі ЦЫкава хісторі ... в людини ще 20 сараїв ( і то набагато неадекватніших - накшталт ( . )( . ) ) - а вона лякається цих невдах ? ? :crazy:
Та якщо 20, то вже якісь вискочки по-любе працюють і дзвонять

А обдзвон то шось страшне??? Стихійне лихо??? Коронавірус????
Позичити щоб оплати, то все одно що сфотографуватись на капоті ферарі...ну не ваше ж
Та обдзвон це не страшно....просто запитую чи все таки будуть дзвонити

Будуть, то ж їхній хліб, одним більше, одним меньше - не біда))))
Головне не позичати і не набирати нових
Так я тому і нехочу позичати.... може з ними можна домовитися на менший платіж або час відтягнути
Н
Незрозуміла???!!!Я за обдзвон не переживаю я запитала чи варто погоджуватись на оплату

Так вы сами ответили на свои вопросы) нет возможности оплачивать реструктуризацию, а это со всеми процентами,( обзвона не боитесь и это хорошо) ждите предложения оплаты тела,! В долги залазить нет смысла, это увеличит нагрузку в дальнейшем

Так вы сами ответили на свои вопросы) нет возможности оплачивать реструктуризацию, а это со всеми процентами,( обзвона не боитесь и это хорошо) ждите предложения оплаты тела,! В долги залазить нет смысла, это увеличит нагрузку в дальнейшем
Хочу подати на них в найкомфін бо багато пролонгації провела....а як вони обдзвонюють?

Хочу подати на них в найкомфін бо багато пролонгації провела....а як вони обдзвонюють?
Родных ,работу,но если вы делали еще и кучу пролонгациями включите режим весенней морозки)) вот и все

Назад
Угорі