Не знаю, кому как, а мне после разговора с родными стало только хуже.

• Автор теми Автор теми Alina2904
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 125
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Перше що треба зробити - припинити пролонгації. Друге -заспокоїтись. Третє - можливо Ваш чоловік переварить ситуацію і передумає розлучатись. Якщо ні, то що ж, значить ситуація Вам дана щоб почати все спочатку)))
Можно вопрос-вы пишите остановить пролонгации, если у меня через два дня срок оплаты, а нечем- и не пролонгировать даже? Есть МФО которые пролонгировать а есть что ещё нет. Я в растерянности, что делать как лучше?

Можно вопрос-вы пишите остановить пролонгации, если у меня через два дня срок оплаты, а нечем- и не пролонгировать даже? Есть МФО которые пролонгировать а есть что ещё нет. Я в растерянности, что делать как лучше?
не продливать
пусть растет долг
сами позвонят и предложат позже списать и пойти на мировую
мы тут, знаете ли ВЗАГАЛИ не платим
и ниче, живемс

не продливать
пусть растет долг
сами позвонят и предложат позже списать и пойти на мировую
мы тут, знаете ли ВЗАГАЛИ не платим
и ниче, живемс
Спасибо. Читаю советы и немного легче становится. Все равно иногда страх-официально не работала, есть трое детей и дом на меня оформлен. Вот и боюсь. ?

Краще взагалі зупинитись. Починайте збирати кошти лише на повну оплату, кожне мфо по черзі. Пролонгація це даремно викинуті кошти. Краще допустити прострочки по всім існуючим мфо ніж набиратись нових боргів заради пролонгацій.

У меня тоже пропало уже желание платить, пролонгировать и т.д. Хочеться поменять номер телефона и забыть и забить на эти МФО. Но достанут де ррдных. И родители давят, что бы платила и закрывала. Не могут понять как это забыть и не возвращать то что взяла. Некоторым конторам заплатила больше чем брала.

Спасибо. Читаю советы и немного легче становится. Все равно иногда страх-официально не работала, есть трое детей и дом на меня оформлен. Вот и боюсь. ?
Не бійтесь. Смски то пусті лякалки, на дзвінки не відповідайте, швидше відстануть. Будете готові закрити самі подзвоните.

Ребята, говорите всем родным и близким, кроме самых-самых, в ком вы уверены на 1000 %, что поддержат, что нигде ничего не брали и не должны. Так будет легче всего.

Скажите, что Ваши данные своровали и набрались кредитов, а Вы белая(белый) и пушистый зверек. :ahaha:

И пусть они шлют этих шараг нафиг, если кто то позвонит. Вот и все. Это самый простой рецепт, вот честно говорю. :D

У меня тоже пропало уже желание платить, пролонгировать и т.д. Хочеться поменять номер телефона и забыть и забить на эти МФО. Но достанут де ррдных. И родители давят, что бы платила и закрывала. Не могут понять как это забыть и не возвращать то что взяла. Некоторым конторам заплатила больше чем брала.
Я також не можу забути, але за 4 міс. трохи менше бажання все віддати. Тепер тільки поступовий вихід. Спочатку плачу банківський кредит, потім почну вести переговори, хто згоден на тіло кредиту тому і платитиму.

Не бійтесь. Смски то пусті лякалки, на дзвінки не відповідайте, швидше відстануть. Будете готові закрити самі подзвоните.
Спасибо
Краще взагалі зупинитись. Починайте збирати кошти лише на повну оплату, кожне мфо по черзі. Пролонгація це даремно викинуті кошти. Краще допустити прострочки по всім існуючим мфо ніж набиратись нових боргів заради пролонгацій.
Спасибо

Ребята, говорите всем родным и близким, кроме самых-самых, в ком вы уверены на 1000 %, что поддержат, что нигде ничего не брали и не должны. Так будет легче всего.

Скажите, что Ваши данные своровали и набрались кредитов, а Вы белая(белый) и пушистый зверек. :ahaha:

И пусть они шлют этих шараг нафиг, если кто то позвонит. Вот и все. Это самый простой рецепт, вот честно говорю. :D
Хреново что подержки никакой. Чувствуеш себя какашкой.

Тут поддержат если не хватает поддержки дома.
Кстати да, мне форум помог в плане поддержки. Пока 3 просрочки, манивео (продали коллекторам), еврогроши (этих лишили лицензии, а они мне потом деньги выдали), и кредит ап( там тело осталось 450 грн, выплачено 1055). Переживала капец, похудела и дергалась от каждого звонка. Почитала форум, пообщалась, написала в Нацкомфин, теперь мне легче и спокойнее.

Все вірно.Дуже шкода,що я пізно зупинилась.

Все вірно.Дуже шкода,що я пізно зупинилась.
Ви не уявляєте як я шкодую. Тому що про форум я чула на стадії 2х 3х мфо. Я чула, як співробітник обговорював форум, він особисто розповідав про свої 17 МФО, а я так боялась дзвінків і що хтось дізнається, що довела себе аж до 16 кредитів плюс взяла в Альфа 50000 уже знаючи про форум, але навіть не здогадалась на нього зайти почитати. Страх мене зомбував і тільки коли мені перестали давати кредит, я знайшла форум і впізнала деяких учасників з розмов свого співробітника. Розумієте? Я могла зупинитись на сумі 20000, тепер з мене вимагають більше 400000 грн. Все через страх

Ви не уявляєте як я шкодую. Тому що про форум я чула на стадії 2х 3х мфо. Я чула, як співробітник обговорював форум, він особисто розповідав про свої 17 МФО, а я так боялась дзвінків і що хтось дізнається, що довела себе аж до 16 кредитів плюс взяла в Альфа 50000 уже знаючи про форум, але навіть не здогадалась на нього зайти почитати. Страх мене зомбував і тільки коли мені перестали давати кредит, я знайшла форум і впізнала деяких учасників з розмов свого співробітника. Розумієте? Я могла зупинитись на сумі 20000, тепер з мене вимагають більше 400000 грн. Все через страх
Прозрение приходит через страх и боль....Не помню кто сказал, однако в нашей ситуации очень верно !

Добрый вечер. Не знаю как кому, а мне после разговора с родными стало только хуже... Дила последние 1,5 месяца в постоянном ожидании выхода на просрочку и страхе... Пару дней назад решилась и поговорила с родными, так как платить больше нечем, подумала, пускай лучше от меня узнают... Это было хуже, чем выслушивать всю грязь от коллекторов. Поддержки нету вообще. Муж(он у меня военный) вообще развестись хочет.. у нас двое детей. Мысли такие глупые были... дети только и держат. Хочется куда-то уехать и не общаться вообще ни с кем
Як я Вас розумію...Але час розставе все на свої місця...Лише лишні "фальшиві" люди відсіються...І дуже важко морально,що більшість цих "фальшивих" людей виявиться серед рідних...Але у Вас є найсправжніші дві людинки,заради яких Ви повинні все це витримати і Ви витримаєте,бо МАМА заради своїх дітей зможе все,навіть неможливе!Повірте мені.

Прозрение приходит через страх и боль....Не помню кто сказал, однако в нашей ситуации очень верно !
Я постійно аналізую, для чого мені ця ситуація?! Бумеранг? - Так я прискіпливо відносилась до боржників, але завжди знаходила їм виправдання. Перевірка сімейних відносин? - Мої рідні виявились кращими ніж я думала (мене ніхто не вигнав, не виписав, не розлучився, не осудив) Моя фінансова незалежність? - повна відсутність власного доходу. Отже до початку кредитів я була у 10 річному декреті. Вирішила заробляти власні кошти, влаштувалась на роботу і за декілька місяців два МФО перетворила на 16 плюс банк. Аналізуючи всю цю Ж роблю висновки, що раз я змогла зробити мінус 400000 грн. то я мушу заробляти більше. Аж радісно так від цієї думки, стільки планів з'явилось))) Хоча доля жалкування ніяк не відпускає. Вірю, що настануть часи, коли кожна родина буде обговорювати 10-20 роки 21 століття як 90 роки 20ст. кредитне рабство як МММ і втрачені кошти на збер.книжках. Це величезна історія і ми її учасники.

Останнє редагування:

Вкладення

• Screenshot_20190509-225258_Chrome.webp
    Screenshot_20190509-225258_Chrome.webp
    62 Кб · Перегляди: 17

И добавить , что заяву написали в полицию и они уж точно разберутся ...

У мене теж складна ситуація. Дружина подала на розлучення, хоча розповів і зрозуміла. Але ще один інцидент був і все пішло по наклонній. Сестра наче розуміє та підтримує. Мама не дуже, бо їй телефонують і це її нервує. А так живу працюю та морожусь від мфо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі