Не закритий договір, а кошти переплачені!!!

• Автор теми Автор теми Yanina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 910

Yanina

Форумчанин
Дописи
224
Реакції
47
Бали
913
Yanina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, а хтось писав в нацком по кредит касі на повернення надмірно переплачених коштів, по не закритому договору з правом за ці ж переплачені нами кошти закрити договір а решту повернути на рахунок?

Доброго дня, а хтось писав в нацком по кредит касі на повернення надмірно переплачених коштів, по не закритому договору з правом за ці ж переплачені нами кошти закрити договір а решту повернути на рахунок?
я писала, там все вірно, ніхто нічого не повертає

и я писала на них. уже в какой-то теме писала об этом, переплата у меня 20-21тыс, нацком ответили что все верно и я им должна еще тело+%

и я писала на них. уже в какой-то теме писала об этом, переплата у меня 20-21тыс, нацком ответили что все верно и я им должна еще тело+%
У меня с динеро такая ситуация. Пролонгаціями уже переплатила тело но как было 7 000 так и осталось. Стоит ли писать?

У меня с динеро такая ситуация. Пролонгаціями уже переплатила тело но как было 7 000 так и осталось. Стоит ли писать?
попытка не пытка, может с динеро вам больше повезет, чем мне с кредит кассой) .я тоже думаю на динеро еще написать, тоже много пролонгаций делала

попытка не пытка, может с динеро вам больше повезет, чем мне с кредит кассой) .я тоже думаю на динеро еще написать, тоже много пролонгаций делала
Скажите пожалуйста как правильно написать? Можете скинуть образец? Буду очень благодарна, а то кредит висит с января месяца и каждый месяц 3 числа по 1300 платили... Как правильно ето все написать?
Post automatically merged:

Ребят может кто то знает как правильно написать? Помогите пожалуйста?

Останнє редагування:
А із дінеро взагалі як можна потребувати з них всі пролонгації?В кабінеті немає, виписку пишуть банк ненадає?

А із дінеро взагалі як можна потребувати з них всі пролонгації?В кабінеті немає, виписку пишуть банк ненадає?
а вам договор динеро предоставил ?
попросила договор , но ответа так и нет

Юля555, ні, коли я в них просила про оплати то вони мені сказала що цим у них займається бухгалтерський відділ, я попросила перевести розмову на них, то мене грубо говоря послали, то про що може йти мова. Взагалі я ні з ким не спілкуються.

В мене в динеро куча перепат,а нацком написав що я ще тисяч десят з гаком винна.нехай йдуть полем.два рази пропонували проплатить тiло кредиту.

а вам договор динеро предоставил ?
попросила договор , но ответа так и нет
Мені договір вони скинули на почту і є виписка з банку про всі мої прлплати з лютого по липень. Невже вони не зреагують? У них річна відсоткова ставка 268% це хіба законно?
Post automatically merged:

Просто в мене така ситуація що нема прострочки просто вісить кредит з лютого місяця який пролонгаціями вже перекритий. Невже їм пофігу?

Я тоже писала в Нацком на кредиткассу, сслоан и быстрозайм, по сслаон и быстрозайм переплаты 34000 и 60000 соответственно, по сслоан Нацком ответил, что все правильно и я им все равно должна еще вернуть тело+%

Назад
Угорі