moroz
Форумчанин
- Дописи
- 519
- Реакції
- 567
- Бали
- 1043
moroz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пропал значит нетуА в мене взагалі займ з кабінету пропав?Шось я нервую трохи...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пропал значит нетуА в мене взагалі займ з кабінету пропав?Шось я нервую трохи...
Я зрозуміла,що в кредиткасі займу нема,нервую,щоб не виплив нігде,бо там пролонгаціями оплачено і тіло і душу.Мож списали як неблагонадійну??Пропал значит нету
Да так оно и есть прыбиль и ладноЯ зрозуміла,що в кредиткасі займу нема,нервую,щоб не виплив нігде,бо там пролонгаціями оплачено і тіло і душу.Мож списали як неблагонадійну??
Я зрозуміла,що в кредиткасі займу нема,нервую,щоб не виплив нігде,бо там пролонгаціями оплачено і тіло і душу.Мож списали як неблагонадійну??

Скорее всего, что продали.....Я зрозуміла,що в кредиткасі займу нема,нервую,щоб не виплив нігде,бо там пролонгаціями оплачено і тіло і душу.Мож списали як неблагонадійну??
Не смішно)Я вже два тижні думаю,куди вони мій кредит діли?Перед новим роком займ був,а тепер нєту?
Списали и уже забыли сто процентов
Смс не читаете ???Не смішно)Я вже два тижні думаю,куди вони мій кредит діли?Перед новим роком займ був,а тепер нєту?![]()
Я не против, чтоб и про мой забыли .Списали и уже забыли сто процентов
Смс не читаете ???
Малиха, ти ще комусь щось винна ?Не смішно)Я вже два тижні думаю,куди вони мій кредит діли?Перед новим роком займ був,а тепер нєту?![]()
Читаю,бережу.Але від кредиткаси нема смс.Списали и уже забыли сто процентов
Смс не читаете ???
Якби не оті написи,то спала б з чистою совістю.Малиха, ти ще комусь щось винна ?![]()
Да я за то чтоб мы все о их забыли и на а форум был про веселые анегдотыЯ не против, чтоб и про мой забыли .
Я чесно і добросовісно три роки їх витерпіла)))Я не против, чтоб и про мой забыли .
Вот вам медаль ?Героя противомфоошных войскЯ чесно і добросовісно три роки їх витерпіла)))
От ти дурне ))Якби не оті написи,то спала б з чистою совістю.
Да я тоже был удивлен тут vip а тут уже должник на просьбу немного подождать услышал всю прелесть етих гребаных шараг и тогда все стало на свои местаЯ чесно і добросовісно три роки їх витерпіла)))
Ну дурне не дурне))От ти дурне ))
Я п'ятий день не відкриваю листа від виконавця, бо маю справи більш значущі і потрібніші...
А надписи все одно знесуться, то навіщо напружуватись і придавати їм значущості ))
Тим більше тобі в твій зоряний час ))))
Розрахуйся і май спокій )))Ну дурне не дурне))
А хочеться вже спокою від тих шараг))
Ніт,краще нервуватиму і переживатиму)Розрахуйся і май спокій )))
А як телефонують так само ,сутками ,по 80 дзвінків в деньНіт,краще нервуватиму і переживатиму)
Все закрили,Я чесно і добросовісно три роки їх витерпіла)))
Все закрили ,чи на щось забилиЯ чесно і добросовісно три роки їх витерпіла)))
На всіхВсе закрили ,чи на щось забили

Фактор напливами "колошматить"А як телефонують так само ,сутками ,по 80 дзвінків в день