Не витримують нерви...

• Автор теми Автор теми Ольга82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну то й що що збрехати. Вами керує страх - так і кажіть. Попросіть чоловіка йому розповісти або хоча б підтримати. Чоловік хоч знає?
Да , муж знает. Тоже говорит,что правду папе лучше не знать.

Я тоже уже не могу терпеть это все. И тоже задумываюсь о "том свете". До вчерашнего дня было нормально. Все в блоке у меня и мужа и досвидос. Но вчера они дозвонились свекру. Я сказала,что ничего не брала и это мошенники. Он их послал. Сегодня уже позвонили ему с другой конторы. Не знаю,что делать. Узнает правду-голову отобъет.
Просто треба його дуже акуратно підготувати, подумайте з чоловіком, як це зробити. Я думаю, що раз він вас послухав - то він доволі мудра людина, а шахраїв, що копирсаються в різних БД дуже багато. На жаль вам трапилися шахраї, яких теж можна зрозуміти , бо вони "бідненькі" недолугі і не знають, як можна заробляти не принижуючи себе. Тож я думаю, що свекор стане на ваш бік

Краще розповідати правду так як є. Бо як показує практика - брехня заганяє в ще більші проблеми і додає страху. Отже якщо з мамою і так проблеми, то нова брехня все лише ускладнить

Не сума важлива а пройдений час після початку цих самих дзвінків. Мені знадобилось 2 міс.
Нещодавно вирішила розповісти знайомим про свої борги і терор з боку МФО і знаєте що?! Людям пофіг, я так боялася розголосу а їм пофіг, наче я розповіла звичайну історію. Отже чим раніше Ви перестанете боятись і почнете говорити про це відкрито тим швидше ваші нерви прийдуть в норму. Потім почнете думати про збільшення доходу а не про боротьбу з дзвінками
А як ви начали розповідати знайомим? Розкажіть. Цікаво.

Раз його номер знайшли, то вже не має сенсу далі брехати. Бо звонитимуть всі кому не лінь
Те кто нашли номер передадут другим МФО? Самое интересное,что позвонили ещё брату мужа. Так он сим купил буквально месяц назад. Как они его нашли.
Просто треба його дуже акуратно підготувати, подумайте з чоловіком, як це зробити. Я думаю, що раз він вас послухав - то він доволі мудра людина, а шахраїв, що копирсаються в різних БД дуже багато. На жаль вам трапилися шахраї, яких теж можна зрозуміти , бо вони "бідненькі" недолугі і не знають, як можна заробляти не принижуючи себе. Тож я думаю, що свекор стане на ваш бік
Спасибо за поддержку. Буду думать, как ему сообщить эту новость.

А як ви начали розповідати знайомим? Розкажіть. Цікаво.
Спочатку дізнався чоловік, потім мама далі сестра - реакція в них була доволі спокійна, без істерик і скандалів. А знайомим я почала розповідати у відповідь на компліменти з приводу мого схуднення, зміни зачіски і активних фотосесій. Починала з того що секрет схуднення мфо і борги, що класні фото це метод виходу із стресу. Люди в шоці і розповідають схожі історії знайомих, загалом морально підтримують
Те кто нашли номер передадут другим МФО? Самое интересное,что позвонили ещё брату мужа. Так он сим купил буквально месяц назад. Как они его нашли.
Так, номери телефону дізнаються з величезною швидкістю після першого дзвінка

Спочатку дізнався чоловік, потім мама далі сестра - реакція в них була доволі спокійна, без істерик і скандалів. А знайомим я почала розповідати у відповідь на компліменти з приводу мого схуднення, зміни зачіски і активних фотосесій. Починала з того що секрет схуднення мфо і борги, що класні фото це метод виходу із стресу. Люди в шоці і розповідають схожі історії знайомих, загалом морально підтримують
Та у Вас классна сім'я і знайомі. Хоча я на свою сім'ю не жаліюся))) Підтримали дай Боже кожному, тільки з чоловіком по ходу буде розвод бо стільки грязі вилив на мене за цей період що терпець урвався. А знайомі не знають. Поки не доберуться до них(((

Та у Вас классна сім'я і знайомі. Хоча я на свою сім'ю не жаліюся))) Підтримали дай Боже кожному, тільки з чоловіком по ходу буде розвод бо стільки грязі вилив на мене за цей період що терпець урвався. А знайомі не знають. Поки не доберуться до них(((
Сім'я класна))) От тільки я досі вважаю себе невдахою бо не можу знайти роботу, вже тричі звільнилась. Важко мені вийти на роботу просидівши все життя в декреті. Прямо змушую себе ходити на співбесіди, проходити це знову і знову.

Сім'я класна))) От тільки я досі вважаю себе невдахою бо не можу знайти роботу, вже тричі звільнилась. Важко мені вийти на роботу просидівши все життя в декреті. Прямо змушую себе ходити на співбесіди, проходити це знову і знову.
В мене теж саме що і у Вас. Тільки я до декрета працювала 4 роки на одній роботі. А після теж вже дві поміняла. Не можу знайти себе як то кажуть. Комплекси усілякі з'явилися, не впевнена в собі. Таке почуття що всі все можуть а я нічого. Хоча вроді не тупа))) Навіть навпаки все на льоту схвачую але почуваюся невдахою.

В мене теж саме що і у Вас. Тільки я до декрета працювала 4 роки на одній роботі. А після теж вже дві поміняла. Не можу знайти себе як то кажуть. Комплекси усілякі з'явилися, не впевнена в собі. Таке почуття що всі все можуть а я нічого.
Я знаю чим я хочу займатись, тільки в мене не вистачає сміливості. От сиджу і думаю - красива, струнка, без шкідливих звичок, спілкуючись з людьми відчуваю що їм подобаюсь. І замість того щоб піти на вподобану посаду йду на нижчу а там як біла ворона, все не те і не так. Отже я просто лінива боягузка.

Я знаю чим я хочу займатись, тільки в мене не вистачає сміливості. От сиджу і думаю - красива, струнка, без шкідливих звичок, спілкуючись з людьми відчуваю що їм подобаюсь. І замість того щоб піти на вподобану посаду йду на нижчу а там як біла ворона, все не те і не так. Отже я просто лінива боягузка.
А чим би ви хотіли займатись? Якщо не секрет? Ви не лінива :nonn:а можливо чуть чуть боягузка))) Важко покидати свою зону комфорту.

А чим би ви хотіли займатись? Якщо не секрет? Ви не лінива :nonn:а можливо чуть чуть боягузка))) Важко покидати свою зону комфорту.
Не скажу :) Спочатку влаштуюсь туди, можливо потім про це відкрито напишу. Схема подальших дій в мене є, тільки я її трохи відтягую. Треба гарно психонути

Не скажу :) Спочатку влаштуюсь туди, можливо потім про це відкрито напишу. Схема подальших дій в мене є, тільки я її трохи відтягую. Треба гарно психонути
Попросіть чоловіка щоб сильно достав Вас от тоді так психанете
Я от коли з чоловіком сварюсь то так "псіхую" що готова гори звернути :ahaha: Але то бистро проходить:lol:

Попросіть чоловіка щоб сильно достав Вас от тоді так психанете

Я от коли з чоловіком сварюсь то так "псіхую" що готова гори звернути :ahaha: Але то бистро проходить:lol:
:ahaha:Він мене вже сьогодні дістав. Я аж телефон вимкнула. Критикує мене через дрібниці, думаю от піду на роботу, стану крутим спецом, будеш знати як жити без домогосподарки. Ага то всьо лірика. Потім сама передзвонила і вже не зла))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі