andryha1982
Форумчанин
- Дописи
- 111
- Реакції
- 101
- Бали
- 68
andryha1982 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
мда... Це страшно.. Таку маму мати то краще бути сиротою.Вам просто пощастило з мамою,повірте,ви напевно навіть не уявляєте,які мами просто ще є...Ці слова,що ви порадили,в наших з нею відносинах,просто не доречні,бо вже було,коли вона говорила,що краще б я померла була,то про яку любов й підтримку можна говорити.По її словах,всі мамки в дикретах,мають жити в шоколаді й не скиглити,що на щось не вистачає,бо нам "платять гроші", а якщо й не вистачає грошей,значить економніше потрібно жити,бо їм взагалі колись нічого не платили,а вона вміла ще відложувати гроші.А як просила допомоги,щоб гляділа мені меншу дитину,а я б пішла на роботу,то відповідь одна-а навіщо ти їх понароджувала,якщо не можеш дати ради?І сидіти з твоїми дітьми не буду.Ось вам і мама,і баба!Одним словом,нічого доброго мене не чекає.Тим більше,я так розумію,що по рідні дзвонять всі мфо без винятку,то це страшно уявити,як почнуть наярювати з 10шт...
Питала вже за гуртожиток,і там глухо,місць немає((
Золоті слова!!! Читаю офігіваю(((((Shanti, я просто в шоці з таких мам! В мене у подружки вже 6років немає дітей 4 померло і ненародившись ось вона дійсно могла б говорити про смерть так вони не здаються лікуються і все одно вірять що бог пошле ім дитя. А тут таке почети серце кровю обливається за ті діти я маю двох і дякую кожен день богу за них і живу для них. А мфо це лиши хмара яка пройде швидко і буде сонечко. Я нехотіла обідити нікого но читати таке? Це гріх даже і писати було
Останнє редагування:

Звісно ніхто мені не виннен,то винна лише я,що через мене у інших будуть проблеми(((Всерівно,як не старайся настроювати себе на позитив,а в середині постійний такий напряг в очікуванні чогось неприємного...