Не витримують нерви...

• Автор теми Автор теми Ольга82
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вам просто пощастило з мамою,повірте,ви напевно навіть не уявляєте,які мами просто ще є...Ці слова,що ви порадили,в наших з нею відносинах,просто не доречні,бо вже було,коли вона говорила,що краще б я померла була,то про яку любов й підтримку можна говорити.По її словах,всі мамки в дикретах,мають жити в шоколаді й не скиглити,що на щось не вистачає,бо нам "платять гроші", а якщо й не вистачає грошей,значить економніше потрібно жити,бо їм взагалі колись нічого не платили,а вона вміла ще відложувати гроші.А як просила допомоги,щоб гляділа мені меншу дитину,а я б пішла на роботу,то відповідь одна-а навіщо ти їх понароджувала,якщо не можеш дати ради?І сидіти з твоїми дітьми не буду.Ось вам і мама,і баба!Одним словом,нічого доброго мене не чекає.Тим більше,я так розумію,що по рідні дзвонять всі мфо без винятку,то це страшно уявити,як почнуть наярювати з 10шт...
Питала вже за гуртожиток,і там глухо,місць немає((
мда... Це страшно.. Таку маму мати то краще бути сиротою.
Shanti, я просто в шоці з таких мам! В мене у подружки вже 6років немає дітей 4 померло і ненародившись ось вона дійсно могла б говорити про смерть так вони не здаються лікуються і все одно вірять що бог пошле ім дитя. А тут таке почети серце кровю обливається за ті діти я маю двох і дякую кожен день богу за них і живу для них. А мфо це лиши хмара яка пройде швидко і буде сонечко. Я нехотіла обідити нікого но читати таке? Це гріх даже і писати було
Золоті слова!!! Читаю офігіваю(((((

Останнє редагування:
Я не проти жити і радіти за ради дітей,та просто не виходить,в голові лише думки,про те,що буде після тих дзвінків мамі,і ці думки не полишають ні на мить,не можу ні на чому зконцетруватись,навіть не знаю,що буду казати,це буде довбати,щоб нічого дітям тепер не купляла,а віддавала борги,бо й так,завжди дорікада,що дурниці всілякі їм купую,а мені то якраз накінець то й хочеться,дійсно,забити на ті мфо,і не викидати всі кошти на них,а краще дітям щось купити.Бо якраз роздратування і від того,що діти постійно щось просять,а злюся на себе через те,що віддала все тим Чм*шникам,а дітям нічого дати не можу!Все,досить!От,лише як довести мамі,що нічого не збираюсь їм платить,бо там скільки не дай,буде мало,всерівно,таких сум немає.
А на рахунок "віддайте мені дітей", то вибачте,але виберіться спочатку з боргів,щоб ще дітей брати!І таких " правильних""святих"мамаш знаєм,що при людях до дітей мусі-пусі,а вдома мати-перемати,так що прошу нотацій не читати.
Я прекрасно тебя понимаю!!! Но лучше на детей трать деньги,а родным говорите, что это всё шарашкины конторы, им если платить, то они вообще не слезут, и что ты своё уже выплатила, а то , что они насчитали, пусть сами оплачивают!!!! Мне брат сегодня мозг вынес, так как ему звонят с Алекс кредит и угрожают приездом и описью имущества!!! А он ведётся, просто у нас с ним отношения не очень!!!! Говорит, что если к нему приедут и отобьют голову, то я буду за это отвечать!!!!

Так, что родне поменяйте симки и ждите пока они поймут и сами пойдут с вами на контакт!!!

Я прекрасно тебя понимаю!!! Но лучше на детей трать деньги,а родным говорите, что это всё шарашкины конторы, им если платить, то они вообще не слезут, и что ты своё уже выплатила, а то , что они насчитали, пусть сами оплачивают!!!! Мне брат сегодня мозг вынес, так как ему звонят с Алекс кредит и угрожают приездом и описью имущества!!! А он ведётся, просто у нас с ним отношения не очень!!!! Говорит, что если к нему приедут и отобьют голову, то я буду за это отвечать!!!!

Так, что родне поменяйте симки и ждите пока они поймут и сами пойдут с вами на контакт!!!
Дякую!Сьогодні мамі купила новий стартовий пакет,надіюсь не скоро вона про щось дізнається,просто вмовила,що цей вигідніший й відразу поповнила їй рахунок на рік),завтра сходжу ще на пошту й буду домовлятися щоб пошту додому неносили,буду сама забирати.З одним братом вже поговорила,був в шоці,але не осудив.Ще одному брату тільки думаю,як про це розповісти,бо брати різні,цей може відреагувати як і ваш бтат,тому якось побоююсь...А загалом я вже заспокоїлась,кидаю всіх в блок,знаю,що нічого вони мені не зроблять,і їхні пугалки мені до одного місця))Дякуючи цьому форуму,хоч до тями прийшла,бо дійсно,морально було дуже тяжко,а тепер таке відчуття,що ніби саме гірше я вже пережила,хоча,як буде далі,то не знаю,бо ще є сусіди й знайомі і їхню реакцію не передбачиш.Надіюсь за рік розібратися з усіма боргами і вже на слідуючий рік поїхати з дітьми відпочивати десь на море,просто нереально цього хочу!

Так, якщо є дітки, то потрібно ради них жити і дарувати їм позитивні емоції, а не дивитись на них заплаканими і сумними очима. Вони ж усе відчувають. Борги це не проблема, це просто тимчасові неприємності, які з часом вирішуться. Батьків і чоловіка винити не потрібно, друзів теж. Завжди ставте себе на їх місце, я думаю нікому не було б приємно слухати хамство колекторів. У мене теж МФО дуже багато і у знайомих понапозичала не малі суми. З 2016 року почала брати кредити. Гасила, продовжувала, знову брала. А схаминулась лише в цьому році, коли зрозуміла, що потрапила усі гроші з проданої квартири на них так і не закривши. На сьогоднішній день просрочки біля 2 місяців. Батьки поки що підтримують, але дуже хвилюются за мене. На роботі вже знають усі колеги. Телефонують до директора, його дружини, в приймальню та на відділ чергових. Тобто до усіх. Подруги хуже колекторів. Вже немає сил їм говорити, що у них не заберуть нічого, що це просто залякування. І на кінець - коханий чоловік, який доволі довго мене підтримував сьогодні розповів усе що він про мене думає. Тобто, втратила усе що мала. Коханого, роботу, друзів, житло. Але в голові думка - "Все що не робиться, то до кращого. За чорною полосою буде біла". Вище носа шановні боржники. Прорвемся. Після того створемо новий форум "Життя після кредитів"))

Так, якщо є дітки, то потрібно ради них жити і дарувати їм позитивні емоції, а не дивитись на них заплаканими і сумними очима. Вони ж усе відчувають. Борги це не проблема, це просто тимчасові неприємності, які з часом вирішуться. Батьків і чоловіка винити не потрібно, друзів теж. Завжди ставте себе на їх місце, я думаю нікому не було б приємно слухати хамство колекторів. У мене теж МФО дуже багато і у знайомих понапозичала не малі суми. З 2016 року почала брати кредити. Гасила, продовжувала, знову брала. А схаминулась лише в цьому році, коли зрозуміла, що потрапила усі гроші з проданої квартири на них так і не закривши. На сьогоднішній день просрочки біля 2 місяців. Батьки поки що підтримують, але дуже хвилюются за мене. На роботі вже знають усі колеги. Телефонують до директора, його дружини, в приймальню та на відділ чергових. Тобто до усіх. Подруги хуже колекторів. Вже немає сил їм говорити, що у них не заберуть нічого, що це просто залякування. І на кінець - коханий чоловік, який доволі довго мене підтримував сьогодні розповів усе що він про мене думає. Тобто, втратила усе що мала. Коханого, роботу, друзів, житло. Але в голові думка - "Все що не робиться, то до кращого. За чорною полосою буде біла". Вище носа шановні боржники. Прорвемся. Після того створемо новий форум "Життя після кредитів"))
Мені подобається Ваш позитив. )))).

Оце у Вас сила волі! Як то кажуть "знімаю капелюха перед Вами":hi:

Нажаль більше нічого не залишається)))
О, Ви помиляєтесь)))
Зробити нову зачіску,купити,(для себе єдиної) оригінальну річ. Віднайти нове хоббі.
Чоловік-ну це другорядне питання. В мене що він є що немає(нарахунок підтримки). Просто їсть,доїдає , копирсає.
А мені вже якось пофіг,аж невдобно))))))

О, Ви помиляєтесь)))
Зробити нову зачіску,купити,(для себе єдиної) оригінальну річ. Віднайти нове хоббі.
Чоловік-ну це другорядне питання. В мене що він є що немає(нарахунок підтримки). Просто їсть,доїдає , копирсає.
А мені вже якось пофіг,аж невдобно))))))
Якщо чесно, паскудно на душі. Інколи здається, що це все сон. Але з ранку відкриває очі, і розумієш - НІ. Все до чого йшла з 18 років рухнуло за два місяці. Якось так)
Оце у Вас сила волі! Як то кажуть "знімаю капелюха перед Вами":hi:
Сила є - Волі немає))

Якщо чесно, паскудно на душі. Інколи здається, що це все сон. Але з ранку відкриває очі, і розумієш - НІ. Все до чого йшла з 18 років рухнуло за два місяці. Якось так)
Це у кожного в нас так. Такі самі ранки, повірте. Але в моменті себе перезагружаєш. Бо якщо цього не зробити, то день втрачений.

Сила є - Волі немає))
Та ні! Помиляєтесь)) У Вас і волі огого))

:oops: Господи,в мене після вашої історії аж погано стало....Які ж вони сволоти,щоб брати й руйнувати життя людей,це просто підлі люди!Вже надії,що недоберуться до мами,немає,а вона ще й офіційно працює:facepalm:Звісно ніхто мені не виннен,то винна лише я,що через мене у інших будуть проблеми(((Всерівно,як не старайся настроювати себе на позитив,а в середині постійний такий напряг в очікуванні чогось неприємного...

Я тоже уже не могу терпеть это все. И тоже задумываюсь о "том свете". До вчерашнего дня было нормально. Все в блоке у меня и мужа и досвидос. Но вчера они дозвонились свекру. Я сказала,что ничего не брала и это мошенники. Он их послал. Сегодня уже позвонили ему с другой конторы. Не знаю,что делать. Узнает правду-голову отобъет.

Я тоже уже не могу терпеть это все. И тоже задумываюсь о "том свете". До вчерашнего дня было нормально. Все в блоке у меня и мужа и досвидос. Но вчера они дозвонились свекру. Я сказала,что ничего не брала и это мошенники. Он их послал. Сегодня уже позвонили ему с другой конторы. Не знаю,что делать. Узнает правду-голову отобъет.
Ви живете разом? Для того щоб позбутися відчуття страху перед рідними, потрібно розповісти їм правду до мільчайших подробиць. Я вчора розповіла ще одній подрузі, вона вчитель, сказала що її колега також в це вляпалась, вся школа гуде, до директора добрались. Але тільки з моєї історії вона зрозуміла що це величезна афера в яку люди потрапляють за пару місяців. До цього вона не розуміла колегу

Ви живете разом? Для того щоб позбутися відчуття страху перед рідними, потрібно розповісти їм правду до мільчайших подробиць. Я вчора розповіла ще одній подрузі, вона вчитель, сказала що її колега також в це вляпалась, вся школа гуде, до директора добрались. Але тільки з моєї історії вона зрозуміла що це величезна афера в яку люди потрапляють за пару місяців. До цього вона не розуміла колегу
Нет, живём отдельно. Но очень близко. Видимся каждый день.

Нет, живём отдельно. Но очень близко. Видимся каждый день.
Тоді просто розкажіть так як є. Так, є вірогідність що Вас не зрозуміють, але зникне відчуття страху, потім Ваші думки будуть направлені на інше - нова робота, додатковий дохід, план дій по виходу з мфопи і т.д

Тоді просто розкажіть так як є. Так, є вірогідність що Вас не зрозуміють, але зникне відчуття страху, потім Ваші думки будуть направлені на інше - нова робота, додатковий дохід, план дій по виходу з мфопи і т.д
Так я же уже начала врать. Скажет, а чё сразу начала врать? Страшно. Вот только его боюсь. Даже боюсь представить что будет. И это он сейчас уехал. Приедет на днях,в глаза ему смотреть боюсь.

Так я же уже начала врать. Скажет, а чё сразу начала врать? Страшно. Вот только его боюсь. Даже боюсь представить что будет. И это он сейчас уехал. Приедет на днях,в глаза ему смотреть боюсь.
Ну то й що що збрехати. Вами керує страх - так і кажіть. Попросіть чоловіка йому розповісти або хоча б підтримати. Чоловік хоч знає?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі