Не витримали, ПРОДАЛИ))))

• Автор теми Автор теми ONS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 4K
Ні, наразі немає можливості заплатили їм «тіло» плюс. Але писала через кабінет, то там швидко відповідають 😌
Багато хочуть?

Я шось не знайду де через кабінет писати там?
Там тільки електронні пошти

Та в них калькулятори капець(
Скоріш за все можуть в суд подати (
Я думала з ними реально домовитися закрити за тіло

Я раз писала на пошту ,взагалі тиша
Вони через кабінет краще ідуть на зустріч...Я поштою пропонувала - не велись...Потім зробила собі кабінет в них на сайті і зразу погодили ...два кредита за тіло..

Вони через кабінет краще ідуть на зустріч...Я поштою пропонувала - не велись...Потім зробила собі кабінет в них на сайті і зразу погодили ...два кредита за тіло..
Скажіть яка була прострочка, на момент погодження

ой тіла точно не памятаю вже, але штук 28 наче, але таких суттєвих штук 12 - де сума від 5 до 25
Манівео продали мене
ось ці компанії продали також

Ще є кредит7, кредитплюс, селфікрдіт, але всі вони пропонують тіло, хочу щоб продали і закривати за менше ніж тіло)

я поки що взагалі не рипаюсь, чекаю поки всі продадуть мене, потім почну потрошки вирішити питання.

Але самі такі проблемні це ШВ і Кредит Касса - Шв - маю 15к + відсоток, кредит касса 6к + відсоток
Аванса,Єгроші,Біткєпіталів слава богу не маю, я їх закрив майже одразу, тому що були кошти)
а так залишок, там по 2к кредити, то вже так на азарті взяв по фану )
Кредит7 і Селфі закривала тіло поділене на 5 платежів. Швидкогроші з відсотками, але теж ділили на 4 платежі. Кредиткаса через рік просрочки закрила по тілу. Телефонували всім, лякали судом, передавали адвокатам, колекторським різним, але таки здались.

І так, моя історія продовжується, а тому хочу запитати. Йде 3й-4й місяць просрочок, нікому нічого не плачу, не з ким взагалі не спілкуюсь, адеватних пропозицій майже не було, окрім ТОП1 - пропонують тіло, фінбар пропонують замість 9700 - 7250 - менше тіла.
Сьогодні мене продали СтарФін-Санкредіт-Аміго-Міолан - потрапив я до рук у Кредіт-Кепітал.

Питання звичайне, чого від них чекати і чи можна з ними закрити менше ніж за тіло )))?
зараз теж кредиткапітал лишився, чи вдалось вам з ними щось вирішити?

Доброго дня. В мене Мілоан(10000 грн), Тенго 6500, і Аміго 10000 грн тіла, продали Кредит Капіталу. Пропонують розстрочки на 15 міс, близько 3 тисяч по кожному договору. Нарахували х"р пойми шо. Мілоан 49 тис, Тенго 35 тис, Аміго теж 49 тисяч. Я зателефонувала їм, запропонували закрити це питання за тіло +максимум 2000 зверху. Не ведуться..що робити? На пошту їм писати? І реально шо можна домовитись за тіло?
Така ж сама ситуація тіки писала їм на пошту

В мене один кредит в них ще з 2018 року, погодились на тіло і на платежі.
Чотири кредити викупили трохи більше року тому, нарахували страшні суми , тоже писала і на пошту і в особистому кабінеті, не погоджуються, хочуть все що нарахували.

КредКепитал легко договорился за меньше тела, хотя они в смс написали за тело... сумма была меньше. В ожидании продажи других мфо им же... те же милоан тенго и панго, и Аванс финбар вроде им продают часто, но снова так договориться не выйдет, сумма в разы больше ..

А какие вообще у вас мфо и тела в просрочке????
Скільки у вас весів кредит капітал, на момент коли запропонували?

Мені через тиждень відповіли на пошту, розбили тіло на 4 платежі.
Скільки у вас весів кредит капітал, на момент коли запропонували?

Яка у вас сума тіл була?

В мене один кредит в них ще з 2018 року, погодились на тіло і на платежі.
Чотири кредити викупили трохи більше року тому, нарахували страшні суми , тоже писала і на пошту і в особистому кабінеті, не погоджуються, хочуть все що нарахували.
Ви платите за кредитом 7 річної давності? Хіба позовна давність не 3 роки? Вони ж не зможуть у суд подати, чи у вас були пролонгації?

Ви не боялись оформляти кабінет? Прочитала умови реєстрації там - повний капець, даєш згоду на все на світі, і на обдзвін роботи і родичів і все таки. Мені і так загрожує звільнення через ситуацію з боргом, якщо ще дзвонити почнуть то взагалі Кпц. Не розумію як вирішити з ними питання, з 4 хочуть 78 і ні на що не згодні

Хтось домовлявся з кредит капітал за тіло по ним договорам 24 року,не тим що 2,3,5 років?)
Доброго вечора. Вам вдалось вирішити питання з кредит капіталом? Поділіться будь ласка

Как у вас дела с Кредит Капитал? Получилось договориться? Аванс Кредит продал мой договор им. Пишу им письмо на емейл о просьбе разбить сумму на 5-6 платежей. Пока молчат, только скинули ссылку для регистрации на их сайте.
Вам вдалось домовитись з кредит капіталом? Поділіться будь ласка

Доброго дня. В мене Мілоан(10000 грн), Тенго 6500, і Аміго 10000 грн тіла, продали Кредит Капіталу. Пропонують розстрочки на 15 міс, близько 3 тисяч по кожному договору. Нарахували х"р пойми шо. Мілоан 49 тис, Тенго 35 тис, Аміго теж 49 тисяч. Я зателефонувала їм, запропонували закрити це питання за тіло +максимум 2000 зверху. Не ведуться..що робити? На пошту їм писати? І реально шо можна домовитись за тіло?
Доброго вечора, поділіться будь ласка інформацією чи вдалось домовитись з кредит капітал? Дякую

Позика з 2024 року ,десь мабуть квітень-травень,в коли купили не пам'ятаю

А вам шось пропонують?
У мене теж 2024 рік, купили в січні. Скоро рік. Нічого не пропоную, веду з ними переговори, на поступки не йдуть, жесть, розмовляють культурно опираються на законодавство

А у вас вже було засідання? Адвоката брали? Я так розумію що скоро мене це чекає

У мене теж 2024 рік, купили в січні. Скоро рік. Нічого не пропоную, веду з ними переговори, на поступки не йдуть, жесть, розмовляють культурно опираються на законодавство

А у вас вже було засідання? Адвоката брали? Я так розумію що скоро мене це чекає
ні, ще тільки отримала сповіщення, не знаю поки.
Багато хочуть з вас? Багато ваших скупили?

6 тіл, по 2м кредитами, не встигла вчасно оплатити мвлоан і панго, вони швидко продали

Я так нехочу цих судів(((( от що з ними робити, готова на 2, 3 тіла, не погоджуються

Назад
Угорі