Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В нацком пишете?Натискаю відправити, сторінка червона, невірний захисний код. Що це??? Як відправити?
Да. Електронне зверненняВ нацком пишете?
Одне відправила, а друге пише некоректний вводВ нацком пишете?
Там еще есть телефон тех поддержки , они могут подсказать.Да. Електронне звернення
Post automatically merged:
Одне відправила, а друге пише некоректний ввод
Дякую. Відправила. Два на самих гнилих - Кашинський і Бистрозайм!!!! Скільки тепер чекати??? І чи дасть це результати, не знаю... У вас як справи???Там еще есть телефон тех поддержки , они могут подсказать.
Лично мне помогла такая штука(по рекомендации тех поддержки)Зайти в хром в режиме инкогнито, зайти на сайт и отправить электронное обращение.
Ну я написал в конце октября на Клай...жду что напишут))Дякую. Відправила. Два на самих гнилих - Кашинський і Бистрозайм!!!! Скільки тепер чекати??? І чи дасть це результати, не знаю... У вас як справи???
А як дізнатися, що вони зареєстрували мої звернення???Там еще есть телефон тех поддержки , они могут подсказать.
Лично мне помогла такая штука(по рекомендации тех поддержки)Зайти в хром в режиме инкогнито, зайти на сайт и отправить электронное обращение.
Ну когда вы отправили, там же надпись была " Ваше обращение получено, и будет рассмотрено"(или как то так) - другого подтверждения нет...я так понимаю)А як дізнатися, що вони зареєстрували мої звернення???
Да, зелений екран, ваше зверння ввдправленеНу когда вы отправили, там же надпись была " Ваше обращение получено, и будет рассмотрено"(или как то так) - другого подтверждения нет...я так понимаю)
питання в продовження теми - якщо писати не через сайт, а на їх електронку [email protected] - може бути швидший результат, та чи взагалі таким каналом приймають звернення?
[/QUOTя читала, що приймають тільки через електронне звернення, або лист через укрпошту, через електронку ні.
Ні.питання в продовження теми - якщо писати не через сайт, а на їх електронку [email protected] - може бути швидший результат, та чи взагалі таким каналом приймають звернення?