Не сплатила, бо не працював особистий кабінет

• Автор теми Автор теми DebtCrusher
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 451

DebtCrusher

Форумчанин
Дописи
54
Реакції
33
Бали
33
DebtCrusher не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дивна ситуація з Finbert.
Вчора і сьогодні півдня не могла зайти в кабінеті для оплати. Через сайт без реєстрації не знайшла.
Служба підтримки на вихідних не працює, хоча і сьогодні не відповідають.
Написала в чат-підтримку. Прочитано, але не відповіли.
Сьогодні змогла зайти, звичайно там вже є їхній космоштраф. Оплатила без штрафу. Пишу знову в чат. І відповідь: "Це відповідальність виключно клієнта".
Написала на емейл, хай розберуться, бо буду скаржитися в НБУ.

Хтось стикався з подібним?

Вчора і сьогодні півдня не могла зайти в кабінеті для оплати. Через сайт без реєстрації не знайшла.
Сьогодні змогла зайти, звичайно там вже є їхній космоштраф. Оплатила без штрафу. Пишу знову в чат. І відповідь: "Це відповідальність виключно клієнта".

надо было сначала запросить у них гарантийное письмо, а потом уже платить. НБУ как докажите, что кабинет не работал у вас? долбите теперь их поддержку, даже не знаю, что подсказать. Зачем платили не понятно

Автор, фото відео докази є що сайт не працював? Спробуйте через підтримку але пошту поспілкуватися. Але те що ви платили сьогодні це дуже погано

Теперь у вас в будущем есть все шансы им еще раз тело оплатить, чтобы долг закрыть иначе они продадут его коллектором, а тем ребятам грустные истории не интересны, Так что вперед в поддержку писать. Вдруг чудо случится

надо было сначала запросить у них гарантийное письмо, а потом уже платить. НБУ как докажите, что кабинет не работал у вас? долбите теперь их поддержку, даже не знаю, что подсказать. Зачем платили не понятно
Це не протермінування, мав бути звичайний платіж за графіком.

Маю скріни сайту, які надсилала в службу підтримки

Автор, фото відео докази є що сайт не працював? Спробуйте через підтримку але пошту поспілкуватися. Але те що ви платили сьогодні це дуже погано
В сенсі погано?
Якщо є можливість оплатити в термін, навіщо виходити на великі протермінування?

Є скріни непрацюючої сторінки

Це не протермінування, мав бути звичайний платіж за графіком.

Маю скріни сайту, які надсилала в службу підтримки

В сенсі погано?
Якщо є можливість оплатити в термін, навіщо виходити на великі протермінування?

Є скріни непрацюючої сторінки
а мфо напишет, что страница не работала с 10 до 12, а дальше все хорошо у них, что проблема у вас с интернетом была и тд и тому подобное. И что там за скрины интересно, на них время, дата и тд? Вы думаете НБУ будет разбирается подлинный ли скрин, работала ли действительно страница? Ваш скрин в лучшем случае может доказать, что у них что-то не работало в определенные часы, а как будете доказывать, что не работало весь день?

Останнє редагування:
Не сплатила, бо не працював особистий кабінет

6436436.webp

а мфо напишет, что страница не работала с 10 до 12, а дальше все хорошо у них, что проблема у вас с интернетом была и тд и тому подобное. И что там за скрины интересно, на них время, дата и тд? Вы думаете НБУ будет разбирается подлинный ли скрин, работала ли действительно страница? Ваш скрин в лучшем случае может доказать, что у них что-то не работало в определенные часы, а как будете доказывать, что не работало весь день?
В ваших словах є логіка, але відпускати ситуацію і дарувати ті 800 грн теж не збираюся. Буду намагатися довести. Було б кому, бо на зв'язок служба підтримки продовжує не виходити

у них часто сайт перестає працювати чудним шляхом

Назад
Угорі