Не шарю что за контора

• Автор теми Автор теми Loa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Loa

Форумчанин
Дописи
379
Реакції
89
Бали
68
Loa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маме прислали смс, что завтра в 15.00 приедут описывать имущество исполнительная служба. И мне вот интересно что это за хуесосики такие. Маман моя нервничает а я даже не знаю кто они. Вот только номер есть звоню туда а трубку не берут 0632786070

с1сЬки по ходу

Маме прислали смс, что завтра в 15.00 приедут описывать имущество исполнительная служба. И мне вот интересно что это за хуесосики такие. Маман моя нервничает а я даже не знаю кто они. Вот только номер есть звоню туда а трубку не берут 0632786070
Вот это даааа......вот это скорость работы)))) :ahaha:
Бред сивой кобылы!

У меня этот номер,определяет как Амир Таджик:crazy:

нужно подписать мyдак ccloan

Так у мамы нет сслоан, это у меня они есть, но пришло на имя мамы моей сообщение

Доброго ранку, не можу ще створювати теми, підскажіть хто може таке робити. Поставили на автодозвон робочий телефон мами, вона працює в школі, говорить заплатіть таку то сумму і все, куди платить кому, хтозна. Може в когось таке було.

Доброго ранку, не можу ще створювати теми, підскажіть хто може таке робити. Поставили на автодозвон робочий телефон мами, вона працює в школі, говорить заплатіть таку то сумму і все, куди платить кому, хтозна. Може в когось таке було.
динеро или манивео это роботы

В даному випадку точно треба писати заяву в поліцію.

• Подобається
Реакції: Yna
В мене кеш мi щось подiбне робили.Але в них робот говорив що це вони.Вгамувались пiсля скарги в нацком 5 мiсяцiв тому.По цей час не з'являлись.

Len4ik, в мене таких МФО немає, а як написати скаргу, в довільний формі чи є спеціальний зразок?
Mercato®, а хто має писати в поліцію, директор закладу чи той з кого хочуть здерти грошей?

Len4ik, в мене таких МФО немає, а як написати скаргу, в довільний формі чи є спеціальний зразок?
Mercato®, а хто має писати в поліцію, директор закладу чи той з кого хочуть здерти грошей?
Я писала в довiльнiй формi.
Але на форумi е зразки .Я тодi про форум не знала,писала своiми словами.Але вiдповiдь отримала.

В мене кеш мi щось подiбне робили.Але в них робот говорив що це вони.Вгамувались пiсля скарги в нацком 5 мiсяцiв тому.По цей час не з'являлись.
Не знаете что сейчас с кеш ми? Сайт не работает, на письма не отвечают

Директор, а решта підписуються як свідки.

• Подобається
Реакції: Mais
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі