Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
RealOops, Користуйтесь пошуком на форумі...Ось мені цікаво якщо навіть програв суд,по ВП не сплачую що може бути?
От просто забити і не платити.
Там пости проте як буде стягуватись і тд,а в мене питання якщо просто забити і не платити
Мене вже консульська бо є вже що направили позовну заяву,ось мені стало цікаво чи є люди які програли суд і забили на ВП чи щось за це буде чи просто буде тягнутись все життя?
А ви думаєте вас то не коснеться?
Десь точно були такі питання. Недавно бачила. Але не пам’ятаю, що там відповідали.Мене вже консульська бо є вже що направили позовну заяву,ось мені стало цікаво чи є люди які програли суд і забили на ВП чи щось за це буде чи просто буде тягнутись все життя?
Ну я ( з дозволу людини яка я думаю це прочитає ) скажу вам так : забрали і реалізували нерухомість)) І вона не забивала. Не могла попросту. Відраховували з офдоходу. Але було мало стягувачу, от як результат те що я вам написав.Мене вже консульська бо є вже що направили позовну заяву,ось мені стало цікаво чи є люди які програли суд і забили на ВП чи щось за це буде чи просто буде тягнутись все життя?
З власного досвіду - у мене "забила" бухгалтерія підприємства) місяці на 4, рік назад. Так, і таке буває, коли в штаті тис 2 офіційно працюючих. Результат - безкінечні арешти рахунків. Не у всіх банках можна в межах 2 мінімалок оплачувати комунальні, покупки онлайн і т.д. Приват і Сіті 24 на якийсь час заблокував оплати через свої термінали з фінансового номеру, а з іншого в межах 5 тис. Прикол в тому, що я про це дізналась коли самостійно хотіла оплатити виконавцюОсь мені цікаво якщо навіть програв суд,по ВП не сплачую що може бути?
От просто забити і не платити.
Згодна теж. В майбутньому і за кордоном можуть добратися.Навіть якщо людина виїхала та не збирається повертатися, не факт, що туди не доберуться у перспективі років.
У перспективі років ще не факт, що від України щось взагалі залишиться. Людина ж вас спитала про наслідки тут і зараз, для чого розводити демагогію про "можуть добратись закордоном", "а ви не збираєтесь?..".Навіть якщо людина виїхала та не збирається повертатися, не факт, що туди не доберуться у перспективі років.
Клас. Залишиться таким як ви назло.У перспективі років ще не факт, що від України щось взагалі залишиться.
Ясно, клініка... Здоровий глузд і НЕУПЕРЕДЖЕНИЙ погляд на стан речей = "ЗРАДААА АРРРЯЯЯЯЯЯЯ"Клас. Залишиться таким як ви назло.
Повністю згідна. Немало людей так вважає, але бояться говорити відкрито. Бо у багатьох сини/чоловіки і т.д. на фронті.У перспективі років ще не факт, що від України щось взагалі залишиться. В нинішніх реаліях то взагалі думати про якісь старі борги, коли за тобою буквально оголошено полювання ніби на євреїв в 1940-х, взагалі якось байдуже на борги стає.
У перспективі років ще не факт, що від України щось взагалі залишиться. Людина ж вас спитала про наслідки тут і зараз, для чого розводити демагогію про "можуть добратись закордоном", "а ви не збираєтесь?..".
І такі відповіді плюс мінус у кожному чаті. Через це людина і запитує, видно цікавиться чи є ще якісь наслідки крім арешту рахунків і майна, якщо таке взагалі є. Я так розумію, мається на увазі щось типу розшуків, кримінальних проваджень, потенційних санкцій.
Може для когось новина, але в сучасному світі можна обійтись без будь-яких рахунків, було б бажання. А в нинішніх реаліях то взагалі думати про якісь старі борги, коли за тобою буквально оголошено полювання ніби на євреїв в 1940-х, взагалі якось байдуже на борги стає.
В крайньому випадку є оточення, і серед нього точно хтось буде без виконавчого провадження, якщо вже неможливо жити без картки на своє ім'я.
Взагалі то цей форум не про те, як кинути всіх та вийти сухим з води. Деякі цього не розуміють. Може нічого і не буде, але якщо є змога вирішити питання, треба вирішувати. Поки ти громадянин цієї країни, у тебе є обов'язки.Згодна теж. В майбутньому і за кордоном можуть добратися.
Я і не думаю, що автор теми брав, щоб кинути. А такі питання «а що буде?» виникають у більшості, мабуть.Що за маячня.
Взагалі то цей форум не про те, як кинути всіх та вийти сухим з води. Деякі цього не розуміють. Може нічого і не буде, але якщо є змога вирішити питання, треба вирішувати. Поки ти громадянин цієї країни, у тебе є обов'язки.
Тобто виграти в суді у банка і не платити йому по кредиту, це по Вашому не кинути банк, а виконати свої "обов'язки" як "громадянин цієї країни"?Що за маячня.
Взагалі то цей форум не про те, як кинути всіх та вийти сухим з води. Деякі цього не розуміють. Може нічого і не буде, але якщо є змога вирішити питання, треба вирішувати. Поки ти громадянин цієї країни, у тебе є обов'язки.
По факту, "сухими з кредитної води" вийшли хіба кримчани у 2014. Донбас думав, що у них буде подібний сценарій. Результат знаємо. Кому 30+ пам'ятають, яким містом був Донецьк і певно чули, яким став.Що за маячня.
Тобто виграти в суді у банка і не платити йому по кредиту, це по Вашому не кинути банк, а виконати свої "обов'язки" як "громадянин цієї країни"?
Тут мова про морально-етичні переконання не йде, людина конкретно запитала про наслідки. Якщо тут всі такі відповідальні і правильні, то навіщо бігаєте по юристам? Всі ж як брали гроші то бачили що підписують, ніхто умов не приховує — ні банки, ні МФО.
Немає прав — нема обов'язків. Повернуть права — повернуться обов'язки.
А автору надіюсь хтось колись тут відповість по суті питання, а не продовжить спамити моральними повчаннями. Тому що судитися з адвокатами і списувати свої борги — з Вашої точки зору це не менш аморально перед банком, чим просто тупо не платити йому. Банк все одно отримує збиток. Тому про громадянина і обов'язки — зайве
А ви не думали що буде з вами якщо країну не втримають і сюди свинособаки прийдуть? Я б на вашому місці задумався б.Повністю згідна. Немало людей так вважає, але бояться говорити відкрито. Бо у багатьох сини/чоловіки і т.д. на фронті.
Якби я була чоловіком призовного віку, імовірно мало б переймалася проблемами з Приватом.