Не можу знайти в реєстрі коллекторських компаній

• Автор теми Автор теми Yana31
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 794

Yana31

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
9
Бали
2560
Yana31 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора. Сьогодні дізналася про ВП від Вердикт Капітал. Яке МФО продало ще не знаю. Почала шукати їх в реєстрі і не знайшла. Може бути так що їх немає в реєстрі КК?

Тоді це означає що вони не мають права і стягувати нічого на свою користь?

Доброго вечора. Сьогодні дізналася про ВП від Вердикт Капітал. Яке МФО продало ще не знаю. Почала шукати їх в реєстрі і не знайшла. Може бути так що їх немає в реєстрі КК?
Вердикт Капитал это не коллекторская компания, а тов. А тов - это просто финансовая компания , или факторинговая

Доброго вечора. Сьогодні дізналася про ВП від Вердикт Капітал. Яке МФО про

дало ще не знаю. Почала шукати їх в реєстрі і не знайшла. Може бути так що їх немає в реєстрі .

Сносите ИНН и пусть Вам вот єта помойка есть она в реєстре или нет, возращает все судебные издержки.

Пусть они гниды платят Вам, снова.

Второй Раз--------- поставьте эти помойки в удобную для Вас позу,

Первый раз взяв------Переказ з карти на карти.

Второй раз-------------- Снести ИНН и вернув все судебные издержки.

Пусть знают Наших.

Вы путаете немного. Также как допустим есть Примоколлект и Кредит Капитал. По сути это одно и тоже, но Примоколлект это колекторская компания, а Кредит Капитал это факторинговая или финансовая компания. В общем организация одна, но в ней две подструктуры

Тепер зрозуміло. Вже написала юристу з форму. Чекаю відповідь. Буду зносить

Назад
Угорі