Не можу увійти в кабінет Єврогроши

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 932
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivanka

Форумчанин
Дописи
304
Реакції
127
Бали
2625
Ivanka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пише неправильний логін або пароль,пробувала відновити не приходить смс з кодом для відновлення у когось було таке,а ще сьогодні отримала таке смс

Вкладення

• Screenshot_20190521-163454.webp
    Screenshot_20190521-163454.webp
    39.5 Кб · Перегляди: 63
Так же не могу войти в ЛК по ним,пароль новый присылают но все равно пишут что не правильный(((просрочка 10 дней(хочу писать в нацком,но информации по тому что они насчитали ,теперь не могу посмотреть

Пише неправильний логін або пароль,пробувала відновити не приходить смс з кодом для відновлення у когось було таке,а ще сьогодні отримала таке смс
прежде чем платить этой шараге изучите вопрос, что идет судебный процес об не оплате налогов в казну Украины...делайте выводы

У меня та же ерунда.не могу войти. Как понять, что они там задумали. хотела сделать скрин на урядову линию, а тут такой нежданчик.

kilu83, так це можна рахувати що ми ім нічого не винні? То б то мінус ще одне мфо?

Мармеладка, мне кажется, что какая-то перетрубация у них там ... и новые высеры начнутся ... а Вы не пробовали восстановить пароль с помощью мобильного?
я тоже зайти в лк этой шараги не могу и доступа к номеру тел, откуда открывал лк, тоже нет

venter, я як тільки почала виходити на просрочки то ні в один лк не захожу і бажання не маю. Хай докажуть що я ім щось вина чи брала

І я не можу увійти у євро гроші....що із ними сьгодні ? Хоча на днях зупинили нарахування на сумі 29980....Ібуло написано що продовження реактивного кредиту неможливе...у кого було так ?і чого чекати далі?
Неактивного
Неактивного

у меня получилось попасть в лк ... сумма растет, все своим ходом )))

тоже не могу войти, а при попытке восстановить пароль пишет что "пользователь не найден"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі