Не можу далі без підтримки

• Автор теми Автор теми Ripli
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K
Нажаль ситуація з близькою людиною не так проста щоб її поміняти.
поміняйте її погляди на життя,якщо є любов-то буде і розуміння.шкода що мій коханий чоловік на небі, він би всіх каллів найшов особисто і розніс би всіх нах.....

Я думала що мені буде легше але чим більше читаю на форумі тим більше панікую тим більше втрачаю надію.
Багато пишуть про суди ,арешти карток,коллажі.Ось мене два дні назад ссlon продав і тут же обзвонили пів села в якому я зареєстрована.А далі що робота ,звільнення.Як доньку кормити.

2 місяці якось було тихо.Звонили лише мені.А сьогодні перезвонили всіх рідних сусідів .Рідні нервують.
Я не понимаю как они соседей находят ? У меня у мамы с февраля еще в динеро и алексе просрочки , и мы номера сменили, в сетех только у мамы одноклассники и то закрыт профиль , и у меня соц сеть только инстаграм закрыт ! И тишина ,никто никому не звонит

поміняйте її погляди на життя,якщо є любов-то буде і розуміння.шкода що мій коханий чоловік на небі, він би всіх каллів найшов особисто і розніс би всіх нах.....
Нажаль це не можливо змінити його погляд.Він на даний момент на рівні тих же шараг.А подітись від нього нікуди.

Нажаль це не можливо змінити його погляд.Він на даний момент на рівні тих же шараг.А подітись від нього нікуди.
Дайте йому час.З часом думку змінить.І все буде добре)))

А я вже сил не маю ніхто з близьких не підтримує мене.Людину яку важала близькою сказала що це мої проблеми і щоб робила все що хочу але щоб це закінчилось.
Я проживаю в Києві.,І років мені не мало.Є дитина .
Читайте форум,мне так помогло!Пока не почитала,думала что я одна такая д*pa"допролонгировшаяся".

ви напевно дійсно молоденька,самі жалієте того хто вас не підтримує-а про себе ви не хочете подумати, ви ж людина, ви ж боже творіння, і гріх себе не любити))) через пару років- ви просто будете сміятись з всієї цієї ситуаціі і з себе))) це зараз вам страшно-але ви не для людей живете-вам бог дав своє життя і ним ви маєте самі керувати-все буде добре)))

Я думала що мені буде легше але чим більше читаю на форумі тим більше панікую тим більше втрачаю надію.
Багато пишуть про суди ,арешти карток,коллажі.Ось мене два дні назад ссlon продав і тут же обзвонили пів села в якому я зареєстрована.А далі що робота ,звільнення.Як доньку кормити.
Тут много и чуши пишут... возможно специально. Суд это идеальный вариант разобраться с шарагами, но они туда редко подают :( Звонки неприятность, но это не смертельно... С работы не уволят, увольнения за просроченный кредит незаконны.

А я вже сил не маю ніхто з близьких не підтримує мене.Людину яку важала близькою сказала що це мої проблеми і щоб робила все що хочу але щоб це закінчилось.
Я проживаю в Києві.,І років мені не мало.Є дитина .
Я в Чернигове
2 місяці якось було тихо.Звонили лише мені.А сьогодні перезвонили всіх рідних сусідів .Рідні нервують.
Я в Чернигове

Ні.Ні.Я одразу сказала про борги.2 місяці вже, сказав щоб забиралась. А їти нема куди.
как это печально... когда изза ничего мужья выгоняют. такой человек и не нужен рядом.
Ставьте фоточку на аву. Может найдете себе ... другого мужа) правда с кредитами но понимающего. И может даже в Киеве.

Тут много и чуши пишут... возможно специально. Суд это идеальный вариант разобраться с шарагами, но они туда редко подают :( Звонки неприятность, но это не смертельно... С работы не уволят, увольнения за просроченный кредит незаконны.
Я працюю в освіт.В мому закладі це аморально.Попросять за власним.Ось думаю завтра піти тай звільнитись.
Да
как это печально... когда изза ничего мужья выгоняют. такой человек и не нужен рядом.
Ставьте фоточку на аву. Может найдете себе ... другого мужа) правда с кредитами но понимающего. И может даже в Киеве.
Смішно якось про нового.

Девушка вы же молодая работу себе на раз найдёте чего так переживать. Мне моя работа(Оф.) нравится не хотелось бы терять,но и на это смотрю спокойно. У меня тоже доце 3годика,если надо будет работу за один день найду проверено. Нечего киснуть детки ведь здоровые, красивые это разве не СЧАСТЬЕ. У вас нет повода для уныния поверьте.

Я працюю в освіт.В мому закладі це аморально.Попросять за власним.Ось думаю завтра піти тай звільнитись.

Да

Смішно якось про нового.
аморально - це коли залишають людину в біді -

Держу. ? Пiдтримую?
Ну чего раскисать
Столько есть страшного, что происходит вокруг, а больше пугают долги? Работа?
Время пролетит, все закончится вы и не заметите

Назад
Угорі