Не можу далі без підтримки

• Автор теми Автор теми Ripli
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K

Ripli

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
59
Бали
5090
Ripli не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На форумі два місяці але в режимі читача.Маю 11мфо.Терпіла їх 2місяці.Але сьогодні вже був краї.просто відчай ,жах,та бажання десь пропасти щоб ніхто і не знайшов.На одинці пережити це все вже немає сил.

2 месяцы здесь и все еще есть страх?) Вы с ними общаетесь или в чем заключается негатив?

На форумі два місяці але в режимі читача.Маю 11мфо.Терпіла їх 2місяці.Але сьогодні вже був краї.просто відчай ,жах,та бажання десь пропасти щоб ніхто і не знайшов.На одинці пережити це все вже немає сил.
Что такого сегодня случилось?

2 місяці якось було тихо.Звонили лише мені.А сьогодні перезвонили всіх рідних сусідів .Рідні нервують.

Мне кажется что я о них вообще стала забывать, никого не нашли. 2мес. просрочки по уже 12 мфо.

2 місяці якось було тихо.Звонили лише мені.А сьогодні перезвонили всіх рідних сусідів .Рідні нервують.
Сколько Вам годиков?в каких краях обитаете. Может там уже есть наши. Подружитесь с ними)

А я вже сил не маю ніхто з близьких не підтримує мене.Людину яку важала близькою сказала що це мої проблеми і щоб робила все що хочу але щоб це закінчилось.
Я проживаю в Києві.,І років мені не мало.Є дитина .

многие здесь с этим столкнулись. это всё проходит со временем и забывается

многие здесь с этим столкнулись. это всё проходит со временем и забывается
Так я розумію.Але не знаю що робити далі. Якись ступор .Все не наважувалась написати в форумі думала якось сама це пройду.А всеж не така сильна як здавалось.

А я вже сил не маю ніхто з близьких не підтримує мене.Людину яку важала близькою сказала що це мої проблеми і щоб робила все що хочу але щоб це закінчилось.
Я проживаю в Києві.,І років мені не мало.Є дитина .
Не переживайте, дайте всем понять что это все мелочи жизни. Потому что так оно и есть меня в этом убедили мои самые близкие люди.Все эти неудобства(звонки) ничего общего не имеют с настоящей бедой.

Как вас поддержать?
Вы уже два месяца их морозите...через еще пару месяцев накал пойдет на спад...
У вас всего лишь 11 мфо...это немного...
У вас есть ребенок, вы не одиноки...

Фух,а я вже злякалась що сталось щось страшне))) не переживайте-тепер у вас є багато людей яким не байдуже ваші проблеми-це всі ми)))) а людину яку ви вважали близькою-потрібно міняти))) запамятайте борги- це не проблема це просто життєва ситуація,апроблема тоді -коли хтось важко хворий і не дай бог вмирає, а ви не можете нічим допомогти-ось це проблема,а все інше -це просто не важливо,щоб брати так близько до душі)))

Ви не одні.
У Вас є ми.
Тут більшість через це проходили і Ви пройдете цей етап.А ми Вас підтримаємо!

Фух,а я вже злякалась що сталось щось страшне))) не переживайте-тепер у вас є багато людей яким не байдуже ваші проблеми-це всі ми)))) а людину яку ви вважали близькою-потрібно міняти))) запамятайте борги- це не проблема це просто життєва ситуація,апроблема тоді -коли хтось важко хворий і не дай бог вмирає, а ви не можете нічим допомогти-ось це проблема,а все інше -це просто не важливо,щоб брати так близько до душі)))
Нажаль ситуація з близькою людиною не так проста щоб її поміняти.

Так я розумію.Але не знаю що робити далі. Якись ступор .Все не наважувалась написати в форумі думала якось сама це пройду.А всеж не така сильна як здавалось.
ну не кажіть так, якраз слабаки будуть тримати все в собі і плакати в подушку, а сильні шукають вихід, а вихід найдеться якщо буде підтрика,наразі спілкування -це і є підтримка)))

А наодинці і не потрібно) ми тут, з вами? ми ваша підтримка. Труколер та блокування невідомих номерів вам в допомогу.

Главное расставить в своей голове приоритеты.
И потом станет ровно и спокойно.
Кредиты это тоже самое что и ваш кошелек. Просто из будущего. Как вы ими распорядились - своим финансовым потенциалом, это ваше личное дело. Все снаружи это временный шторм, ураган, звонящие и террор - это не ваших рук дело.
Нужно постараться сохранять спокойствие и атмосферу дома. Особенно если ребенок. Держать границы и дистанцию с людьми : никто к вашим финансовым делам ни при чем и никто не имеет права диктовать вам условий . если хотят сильно то пусть сами и оплачивают вымогателям.
Если естт возможность, то поедьте в другое место смените атмосферу. На время.

В мене теж до сусідів добрались..ну пояснила, що шахраї і щоб вони такого остерігались. Щоб якщо що посилали їх нахєр і писали заяву в поліцію(так людям легше жити)
Осуд турбує? Так він був, є і буде..чи то через борги, чи дитину не так виховуєш, чи робота не та, чи хазяйка не така..
В вас одна дитина, в мене-три. Чоловік не підтримує, але в цьому є і хороша сторона, я не надіюсь на нього. Ну і коли все розкрилось, багато чого зрозуміла-а це все цінний досвід.
Ще будуть відсіюватись і рідні, і друзі , і знайомі. От вроді борги страшні..а насправді ні, страшні люди(неправильні в нашому житті) , які нас оточують. Тому все, що не робиться-робиться на краще. Як не крути-це так.

Назад
Угорі