Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это радует. )Та вже не буду.
А чего их бояться? Они сами себя боятся.Колекторів я не боюся

Такие страшные?Это радует. )
А чего их бояться? Они сами себя боятся.![]()
Кредити оформляли до квітня 2021, чи пізніше?Ні, хочу поїхати тільки.
Такие страшные?
Пізніше, ще місяця не пройшло по всіх. Перший тільки з 7 числа на просрочку піде.Кредити оформляли до квітня 2021, чи пізніше?
Хто?Такие страшные?
Калекторы?
Это хто такие? ?Калекторы?
Фантастические твapu по ходу) знать бы ещё места , где они обитают…Это хто такие? ?
Фантастические твapu по ходу) знать бы ещё места , где они обитают…
І яОффтопЯ как раз их щас смотрю. )
вы на форуме, еще и до просрочек, а это шанс решить свои финансовые проблемы с минимальными затратами для вас, читайте побольше здесь - это полезно! и прочь плохие мысли?Сподіваюся вийде, а то вже таке нафантазував.
В анкеті вказав фактичне місце роботи і в/ч в якій проходжу службу. Чи подзвонять вони туди?Кредити оформляли до квітня 2021, чи пізніше?
Позвонять.В анкеті вказав фактичне місце роботи і в/ч в якій проходжу службу. Чи подзвонять вони туди?
Предупреждайте командира, что теряли паспорт/карточку и кто-то набрал кредитов, вам звонили. Могут звонить в часть...Мілоан - тіло 6000
Тенго - тіло 10100
Кредит ап - тіло 7000
Алекс кредит - тіло 3500
З процентами зараз вже близько 32000 грн.
И я смотрела)Я как раз их щас смотрю. )
Предупреждайте командира, что теряли паспорт/карточку и кто-то набрал кредитов, вам звонили. Могут звонить в часть..
Командир в курсі за кредити. Скажу що втратив паспорт, а тоді що, знайшов назад? Плюс деякі МФО ще просять селфі з паспортом.Предупреждайте командира, что теряли паспорт/карточку и кто-то набрал кредитов, вам звонили. Могут звонить в часть...