Не має сил усе це терпіти!

• Автор теми Автор теми Наталія1993
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Наталія1993

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
22
Бали
5065
Наталія1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Уже немає сил це все терпіти,було у мене 14МФО,деякі заплатила,осталося ще 6,не має чим заплатити,а відсотки скажені. Просто опускаються руки,рідні відмовилися через кредити, сказали що це мої проблеми і сама їх вирішуй, даже не поцікавилися нащо я брала ті гроші. Хочу вмерти щоб усе це забути

Уже немає сил це все терпіти,було у мене 14МФО,деякі заплатила,осталося ще 6,не має чим заплатити,а відсотки скажені. Просто опускаються руки,рідні відмовилися через кредити, сказали що це мої проблеми і сама їх вирішуй, даже не поцікавилися нащо я брала ті гроші. Хочу вмерти щоб усе це забути
Ваша смерть ситуації не виправить!!!!

дофига наверно переплатили. и давно задолбуют?

Відповіла Вам швидко, щоб не подумали,що Ви одна!!/))))))
Ми всі тут пройшли те саме... Почитайте ,,все для новачків її, психологічний розділ...
Потрібно починати навчатися пофігізму... Та елементарних законів))))))

Болт забить на всех и вся!У меня 100000 чистыми долга если вам станет легче.Не парюсь
Post automatically merged:

Умирать из за каких то там толстолобиков?))

не нагружайте себе ничего лишнего...
у нас всех проссрочки как то боримся.у меня 2 месяца,включил режим❄️.
а с родными попитайтесь поговорить,обьяснить....не унывайте так..

Ну це Ви даєте! Із-за 6 мандаМФОшок так панікувати!У людей по 30+ є нічого,всі живі та здорові!Моя Вам порада,намотали соплі на кулак і живіть далі,це не саме страшне в житті)Все буде добре.Це просто осіння дипресія,далі буде легше)

Така ж ситуація з рідними таке враження що чужв люди краще рідних.Я вас розумію теж хотіла вмерти-діти тримають тай чоловік зрозумів мене але що його мама скаже ми у нього живнмо-незнаю боюсч думати,але всеодно платити нічим троє дітей все йде на сім'ю.

Даже не знаю, что хуже иметь родных и не получать от них поддержки или не иметь вообще никого и никакой поддержки ни от кого.

6 мфо?Это пустяки!!!Антиспам включили и забыли.Будут звонить родным-но вам по сути должно быть всё равно(с их отношением)Живите и радуйтесь жизни))

Наталія1993, а ну вище голову!!! Геть такі страшні думки!!! 6 МФО, повірте порівняно з багатьма - це мізер!!!! Тримайтеся!!!Вам немає чого боятися!!! Повірте, я знаю що кажу...у мене цих МФО 18 і у всіх прострочки...Вірю, дуже важко коли рідні не підтримують і не допомагають, але ця ситуація свого роду "фільтр"..бо ж відомо:" друг пізнається в біді"....Все буде добре у Вас! Не здавайтеся!!!

Уже немає сил це все терпіти,було у мене 14МФО,деякі заплатила,осталося ще 6,не має чим заплатити,а відсотки скажені.
Да ладно.
А у меня 32 МФО и я на позитивчике.

16ccdbb8196c5086e6916df6690cc0b8.gif

У меня все переплачено и заплачено. Они мне еще и деньги вернуть должны которые я туда вбабахал, только лень все эти заявы в Нацком писать. Ну ничего, я не ною. Родные знают. Звонят каждый день и шлют письма счастья.
А Вам советую забить большой болт на это все. Родные отвернулись? Ну значит не родные они. Родные люди так не поступают.

Наталія1993, а ну вище голову!!! Геть такі страшні думки!!! 6 МФО, повірте порівняно з багатьма - це мізер!!!! Тримайтеся!!!Вам немає чого боятися!!! Повірте, я знаю що кажу...у мене цих МФО 18 і у всіх прострочки...Вірю, дуже важко коли рідні не підтримують і не допомагають, але ця ситуація свого роду "фільтр"..бо ж відомо:" друг пізнається в біді"....Все буде добре у Вас! Не здавайтеся!!!
Блин,ну всё равно,пускай лучше не поддерживают и не помогают-молча!!!!Чем ещё начинают добивать,обвинять и в том же духе(((Вот это куда хуже(((

Даже не знаю, что хуже иметь родных и не получать от них поддержки или не иметь вообще никого и никакой поддержки ни от кого.
Мне кажеться чужие люди иногда советом помогут, не все. Точно так де и родные, мои не пойму ето точно.

Вот я не успела с работы прийти как папа орет на мужа чтгтое сам всего добился в жизни и не брал долги, кредит плюс ему смс настрочил , наяривают сутками ему!!!! Не хочет номер менять и грызет каждый день! Пытается у друзей узнать что да как кто это звонит,такое впечатление что все шараги делятся контактными данными номерами,папа негде вобще не свктил это все этот ПриватБанк слил его телефон!!!!

Така ж ситуація з рідними таке враження що чужв люди краще рідних.Я вас розумію теж хотіла вмерти-діти тримають тай чоловік зрозумів мене але що його мама скаже ми у нього живнмо-незнаю боюсч думати,але всеодно платити нічим троє дітей все йде на сім'ю.
Вибачте за помилки,пишу з трьохмісячною дитиною на руках.Мені легше коли читаю форум а то криша їде.

Вибачте за помилки,пишу з трьохмісячною дитиною на руках.Мені легше коли читаю форум а то криша їде.
Я тоже без форума не могу и дня)))По 50 раз захожу сюда-отдыхаю душой))
Post automatically merged:

И вообще))У вас совсем маленький ребёнок))))А вы за эти шаражки думаете.

Найперше - заспокойтеся. Вмирати - це не вихід. Життя одне, потрібно його цінувати. Потрібно взяти себе в руки, продумати свою стратегію поведінки , розмов з тими неадекватними. Вони не варті того щоб із за них страждати, знаю, тяжко буде, але не зациклюйтеся тільки на цьому, так - це трохи неприємно, але шо є то є. В мене ще теж лишилося 6 мфо.. наярюють, але рідко з ними розмовляю, не трачу нерви, якщо у них є для мене якісь пропозиції з бонусами, то тоді виходжу на зв'язок. Читайте форум, пишіть , якщо конкретно щось потрібно. Не падайте духом, це того не варте!!!!

Назад
Угорі