Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Осталось тела 4500. На форму 5, реагируют как бык на красную тряпку. Перещитувать старые уплаты в уплату тела тоже не хотят. Что делат
На НБУ писали?Осталось тела 4500. На форму 5, реагируют как бык на красную тряпку. Перещитувать старые уплаты в уплату тела тоже не хотят. Что делать?
Да, жду ответ.На НБУ писали?
Просто в мене в чоловіка , була така ситуація з SOS credit , не хотіли й чути про форму 5 , даже продали , а сегодні подзвонили ,що продали ошибочно і закрили тіло кредиту та повернули остачу переплачених відсотків і це все піся звернення в НБУ. А з Глобал ще воюем , також чекаемо відповіді НБУ .Да, жду ответ.
Вам повернули кошти й по закритим кредитам?Просто в мене в чоловіка , була така ситуація з SOS credit , не хотіли й чути про форму 5 , даже продали , а сегодні подзвонили ,що продали ошибочно і закрили тіло кредиту та повернули остачу переплачених відсотків і це все піся звернення в НБУ. А з Глобал ще воюем , також чекаемо відповіді НБУ .
Извените, ещё один вопрос к Вам. На какой адрес Вы отправляли письмо в глобал? Я три раза отправлял на кловський узвоз и за каждым разом возврат, а сегодня с подачи НБУ отправил новой почтой на владимирскую 10 киев.Просто в мене в чоловіка , була така ситуація з SOS credit , не хотіли й чути про форму 5 , даже продали , а сегодні подзвонили ,що продали ошибочно і закрили тіло кредиту та повернули остачу переплачених відсотків і це все піся звернення в НБУ. А з Глобал ще воюем , також чекаемо відповіді НБУ .
Ми відправляли також на Кловський узвіз прийшло назад , а другий раз по підзказкі Правової допомоги відправили на Володимирську 10, тільки укр почтою , скажіть будь ласка а який номер ви вказували їхній на Новій почті???Вам повернули кошти й по закритим кредитам?
Извените, ещё один вопрос к Вам. На какой адрес Вы отправляли письмо в глобал? Я три раза отправлял на кловський узвоз и за каждым разом возврат, а сегодня с подачи НБУ отправил новой почтой на владимирскую 10 киев.
У мужа много было МФО?Ми відправляли також на Кловський узвіз прийшло назад , а другий раз по підзказкі Правової допомоги відправили на Володимирську 10, тільки укр почтою , скажіть будь ласка а який номер ви вказували їхній на Новій почті???
По SOS credit повернули й по закритим ну крові попили немало.
10У мужа много было МФО?
Осталось тела 4500. На форму 5, реагируют как бык на красную тряпку. Перещитувать старые уплаты в уплату тела тоже не хотят. Что делать?
Цікавить яким чином і на яких підставах вам повернули кошти? І чи на момент повертання у вас був присутній активний кредит?По SOS credit повернули й по закритим ну крові попили немало.
10
Долгая была процедура?По SOS credit повернули й по закритим ну крові попили немало.
10
Дивлячись в яких в Mycredit, кредит плюс , були закриті написали на юридичний адрес лист , через місяць була відповідь надати реквізити для повернення коштів, есть листи відповіді.Цікавить яким чином і на яких підставах вам повернули кошти? І чи на момент повертання у вас був присутній активний кредит?
Вы писали по шаблону или своими словами?Дивлячись в яких в Mycredit, кредит плюс , були закриті написали на юридичний адрес лист , через місяць була відповідь надати реквізити для повернення коштів, есть листи відповіді.
А ті що були не закриті поначалу кошмарили , Е гроші , Кешбері, Smartiway, Еврогроші, SOScredit також перерахували , з Глобал поки що воюемо.
А підстава стаття 14 пункт 15
Дякую, ніколи навіть не думав про таке! Чи можна з таким питанням до колекторів заявляти?( оскільки мене продали і перепродали декілька разів) а на самих мфо є море закритих кредитів..чи варто звертатись з заявою на повернення? Рік прострочок у всіхДивлячись в яких в Mycredit, кредит плюс , були закриті написали на юридичний адрес лист , через місяць була відповідь надати реквізити для повернення коштів, есть листи відповіді.
А ті що були не закриті поначалу кошмарили , Е гроші , Кешбері, Smartiway, Еврогроші, SOScredit також перерахували , з Глобал поки що воюемо.
А підстава стаття 14 пункт 15
Був активний кредит ,Цікавить яким чином і на яких підставах вам повернули кошти? І чи на момент повертання у вас був присутній активний кредит?
Вы писали по шаблону или своими словами?
Заява була в довільній формі, стосовно себе.Вы писали по шаблону или своими словами?
По формі 5, варто звернутися і також писать до НБУДякую, ніколи навіть не думав про таке! Чи можна з таким питанням до колекторів заявляти?( оскільки мене продали і перепродали декілька разів) а на самих мфо є море закритих кредитів..чи варто звертатись з заявою на повернення? Рік прострочок у всіх
Да тягнеться з вересня 2020Долгая была процедура?
Ця стання належить до військовослужбовців та їх сімей, а заключає в собі надати відповідний документ що підтверджує даний статус. На інших громадян дана заява не діє.Був активний кредит ,
Заява була в довільній формі, стосовно себе.
По формі 5, варто звернутися і також писать до НБУ
Очень извиняюсь, а что за форма 5??По формі 5
Обратитесь в отдел кадров, довидка про то с какого и по какой период на службе.Очень извиняюсь, а что за форма 5??