Не хочуть слухати про мої права і закони

• Автор теми Автор теми Алек
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 956

Алек

Форумчанин
Дописи
12
Реакції
7
Бали
5060
Алек не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні звонить курка з дінеро,я їй ряжу по списку як в групі є по законах,вона забила давай хамити перебивати і тикати,не втримався по кінці розмови напхав ****** тій *****.

Сьогодні звонить курка з дінеро,я їй ряжу по списку як в групі є по законах,вона забила давай хамити перебивати і тикати,не втримався по кінці розмови напхав ****** тій *****.
Там нема з ким говорити. Я в цьому переконалася, читаючи форум. Тому не спілкувалася з ними жодної секунди: режим "Мороз" ще до просрочок. Мій друг, заодно контактна особа, намагався щось донести до звонілок. З'їв собі купу нервів, потратив час, мало не посварився зі мною на все життя. А висновок зробив тільки один, але правильний: слів людських тварюки не сприймають і не розуміють, тому виловлювати по одному та ставити мозок на місце з ноги.

Та хай,она горит!
..расскажите,лучше анекдот!
Коли появляться анігдоти про звонарів з розбитими пиками обов'язково розкажу??
Они никогда не слушаю, только орут в трубку
Бо дибіли!
Хо може знає адресу їх кульценту??

Мне с динеро постоянно звонит какая-то особь, которую добрые люди подписали, как пpocтитутка Таня. Однажды знакомый взял трубку, послушал пару секунд и послал ее так далеко, что она больше не звонит. Только робот их наяривает

Мне с динеро постоянно звонит какая-то особь, которую добрые люди подписали, как пpocтитутка Таня. Однажды знакомый взял трубку, послушал пару секунд и послал ее так далеко, что она больше не звонит. Только робот их наяривает
Це походу вона звонила,нагла що калимський пі..с?,але вона не розраховувала на мій словесний запас і прямуту в спілкуванні?

Назад
Угорі