Не хочу скандалов в семье

• Автор теми Автор теми godrly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K
Рік це забагато)) треба місяць після виповнення 18 подавати заявку, і в графі робота вказати "студент" тобі дадуть одразу 12к а потім десятку ще накинуть бонусом..
Треба буде спробувати.А вдруг,ще щось накинуть?:rolleyes:

Тюю знаешь сколько я тебе таких скринов показать?
Скріни можливо і справжні, можливо і його..
Як на мене треба відштовхуватись..що місяць як повнолітній...мабуть толерантніше буде звертатись до автора на Ви

Ребят мне 18 лет я студент у меня 6 мфо сумарно на 50к скоро будут просрочки
Прокатит если родителям сказать что ничего не оформлял и это мошенники? Не хочу просто скандалов в семье по поводу кредитов)
Брехня завжди вилазить боком, скажи правду, це ненайгірше вжиті що могло би статися, звичайно за це отримаєш люлей, але допоможуть то точно. Просто подивись по ситуації як правельно сказати і кому першому з батьків це особисто моя думка, як би мій син потрапив в таку ситуацію я би допомогла йому її як найшвидше вирішити, подумай собі як для тебе буде ліпше.

Пішла,я в люлю.Бо тут студент з Єнотами,там казіно.Ще кошмари будуть снитися :rolleyes:

с
Скріни можливо і справжні, можливо і його..
Як на мене треба відштовхуватись..що місяць як повнолітній...мабуть толерантніше буде звертатись до автора на Ви
скинул бы фотографию паспорта но думаю этого лучше не стоит делать)))

Ладно вам кудахтать, раньше думать или позже......уже случилось у пацана. И хорошо что он осознает свои ошибки. Мой совет - поговорить с отцом. Мать не нужно сюда плести. Послушать, что старый скажет.

Мне вот интересно а в манейвео вы когда оформляли займ вы сперва один продукт указали а затем 2?

Якщо я помиляюсь стосовно автора! То на перших сторінках теми, я дійсно був повірив...тому якби там не було зла не бажаю! І те що я на початку радив і писав це правдиво..тому автор- прислухайся

Якщо я помиляюсь стосовно автора! То на перших сторінках теми, я дійсно був повірив...тому якби там не було зла не бажаю! І те що я на початку радив і писав це правдиво..тому автор- прислухайся
я не вру, я все прочитал и прислушаюсь. Спасибо

Назад
Угорі