Не хочу скандалов в семье

• Автор теми Автор теми godrly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K

godrly

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
3565
godrly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребят мне 18 лет я студент у меня 6 мфо сумарно на 50к скоро будут просрочки
Прокатит если родителям сказать что ничего не оформлял и это мошенники? Не хочу просто скандалов в семье по поводу кредитов)

godrly, технарь, что ли, понятно - покатит норм, не прокатит - сочини историю. Всё. Это если боишься.

Прокатит если родителям сказать что ничего не оформлял и это мошенники? Не хочу просто скандалов в семье по поводу кредитов)
Батькам сказати правду!!

Ой, не починай з брехні.
6 мфо не так страшно.
Розкажи батькам все так як є і більше ніколи не бери кредит!!!

Скажи Що брав Одногрупнік а твій номер написав як контактне ліцо)

ну понял, если все же не хочешь то скажи разбил мажору бмв7 и набрал кредитов. Ну или правду все же родители поймут
godrly,

Ой, не починай з брехні.
6 мфо не так страшно.
Розкажи батькам все так як є і більше ніколи не бери кредит!!!
Батьки у кожного по різному сприймут цю інфу.... Одні кішіш устроят начнут платити ті всі фантазії, він не буде обманювати просто скриє да івсьо а потом сам роспетляєця.

Батьки у кожного по різному сприймут цю інфу.... Одні кішіш устроят начнут платити ті всі фантазії, він не буде обманювати просто скриє да івсьо а потом сам роспетляєця.
Интересно как распетляется?

Кіпіш буде в будь якому випадку! А сам він не розбереться, значить в житті вже пішно щось не так раз потягнувся до мфо..
Я б просив утримуватись з порадами для студента 18 років щоб він брехав...тому що в подальшому добре не буде...
Тут кожен другий на форумів пробував на початках все скрити і так доскривався допоки вже сайтів для перекривання не залишилось..і кінцевий результат практично у всіх одинаковий.

Сказать правду, дождаться предложений по телу займов и потихоньку закрывать, родителей жаль Ваших, что будут все это расхлебывать и темболее в такое тяжелое время....но однозначно нужно рассказать и не скрывать это....и ни в коем случае больше не брать МФО

Кіпіш буде в будь якому випадку! А сам він не розбереться, значить в житті вже пішно щось не так раз потягнувся до мфо..
Я б просив утримуватись з порадами для студента 18 років щоб він брехав...тому що в подальшому добре не буде...
Тут кожен другий на форумів пробував на початках все скрити і так доскривався допоки вже сайтів для перекривання не залишилось..і кінцевий результат практично у всіх одинаковий.
В каждого тут своя історія і всі вони разні, хтось сркивав, хтось не. а в 18 років набрався бо Гуляв Бухло двіж Девочьки і так далі...

Думаю просто не платить как многие, но это наверное плохая идея
Но в итоге всеравно нужно будет заплатить, эти шараги на многое могут повлиять в будущем и возможно когда действительно нужен будет кредит ни один банк не даст....долги никто не спишет они всеравно будут

В каждого тут своя історія і всі вони разні, хтось сркивав, хтось не. а в 18 років набрався бо Гуляв Бухло двіж Девочьки і так далі...
Думать нужно было, темболее не имея постоянного дохода....за родителей не подумал....

Назад
Угорі