Не хочу нікого образити і нагрішити.

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 7K

Маri

V I P
Дописи
11921
Реакції
18477
Бали
2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скоро в цьому відділі будуть просити кошти на звичайну нежить.В житті бувають різні ситуації,і реально ,,тупік,,,і саме через брехню інших людей, люди не допоможуть людям,яким це насправді потрібно.Не забуваймо,що ми знаходимся на форумі,де більшість в цій жопі,і кожен відриває від своєї сім'ї,щоб допомогти іншим,хоча в своїй сім'ї багато теж проблем.

Скоро в цьому відділі будуть просити кошти на звичайну нежить.В житті бувають різні ситуації,і реально ,,тупік,,,і саме через брехню інших людей, люди не допоможуть людям,яким це насправді потрібно.Не забуваймо,що ми знаходимся на форумі,де більшість в цій жопі,і кожен відриває від своєї сім'ї,щоб допомогти іншим,хоча в своїй сім'ї багато теж проблем.
Рискну показаться циничной, но тут я с тобой абсолютно согласна, это касается сегодняшней темы в разделе " Взаимопомощь".

Вы правы у многих людей есть и по серьёзней заболевания но они всегда надеяться на себя близких и ещё помогают другим

Рискну показаться циничной, но тут я с тобой абсолютно согласна, это касается сегодняшней темы в разделе " Взаимопомощь".
Угу,просто человек подумал,что здесь лoxи.Несчитая предыдущих,где много ИН,про это я промолчу :(

это не благотворительный форум вообще... тут у каждого свои проблемы. и задача бывших кредитозависимых научится жить по средствам и пытаться зарабатывать.

Назад
Угорі