Не было бы счастья,да несчастье помогло.

• Автор теми Автор теми liki633
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Dark_magic, да, многие не сносили, ещё и потому что у людей нет денег на адвокатов,у которых аппетиты, тоже приличные,и многие не знают что обратившись в центр бесплатной правовой помощи, можно без всяких затрат на адвокатов снести ИНН, что я успешно и сделал.

Dark_magic, да, многие не сносили, ещё и потому что у людей нет денег на адвокатов,у которых аппетиты, тоже приличные,и многие не знают что обратившись в центр бесплатной правовой помощи, можно без всяких затрат на адвокатов снести ИНН, что я успешно и сделал.
Але є й адвокати з нормальними цінами і з можливістю розстрочки оплати або центр безкоштовної правової допомоги.
Я багато людей знаю які можуть дати тих 3000 , але їм пофік на все. Їм виконавче провадження легше заплатити , ніж боротися за справедливість

Да, только и в мирное время деньги не лишние, а в военное-они крайне необходимы. Не дай Бог попасть в больницу-там на человека без денег даже не посмотрят.
Ну я не така категорична,бо ще до війни 21 лютого з меншим потрапили в стаціонар,то лікування повністю безкоштовнеееее,я ні гривні не витратила.26 лютого з старшим у відділення швидкої звернулися,всі необхідні ліки для надання першої допомоги були в них в наявності.

Ой, а що я пропустила? То як ті картки розблокують? Бо в мене так і висять заблоковані. Забеспечення позову перед самою війною підати встигли, але картки вже були в блоці. І все. То якийсь запит треба робити? Бо в мене теж там гроші "висять", а зараз - хто зна як то буде. Було б не лишнім. Чи то тільки для соціальних та зарплатних карток? В новинах теж щось не бачу нічого (

Ой, а що я пропустила? То як ті картки розблокують? Бо в мене так і висять заблоковані. Забеспечення позову перед самою війною підати встигли, але картки вже були в блоці. І все. То якийсь запит треба робити? Бо в мене теж там гроші "висять", а зараз - хто зна як то буде. Було б не лишнім. Чи то тільки для соціальних та зарплатних карток? В новинах теж щось не бачу нічого (
Не только социальных. Если у вас сумма ареста не превышает 100 тысяч гривен, можете обратиться в банк и вам снимут арест.

Назад
Угорі