Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну так и снежите себе дальше.....а то что проглонтаций не было так это только лучше.....якщо в мфо було взято гроші а пролонгацій не було і просрочка з серпня, як поступати далі? 2 дні вже режим сніжинка.
Чекайте пропозицій за тіло і тримайте трохи грошей в запасі на знесення напису, якщо вліплять. Ну і насолоджуйтеся життям і ні з ким не спілкуйтесяу меня 23 мфо 1 закрила кредит плюс. с июля-августа в просрочке как поступать дальше не знаю. многие уже продали каллам или передали на прозвон.
Ну так и хватит им платить,и так уже достаточно покормили.якщо в мфо було взято гроші а пролонгацій не було і просрочка з серпня, як поступати далі? 2 дні вже режим сніжинка.
100%Ну так и хватит им платить,и так уже достаточно покормили.
А разве у онлайн финанс можно взять деньги?Это ж калоконтора.Iren7777, ви в онлайн фінанс брали кошти і не пролонгували?
До чого декілька тем в одному розділі?
Пока что будьте в режиме снежинка,а мфо сами начнут предлагать закрыть или за тело,или за тело+процент до просрочки.А там уже решите,закрывать или нет.у меня 23 мфо 1 закрила кредит плюс. с июля-августа в просрочке как поступать дальше не знаю. многие уже продали каллам или передали на прозвон.
Нельзя. Поэтому и интересуюсь. Ну, это же парадокс ведь - отдавать деньги тем, у кого не брал, не так ли?!А разве у онлайн финанс можно взять деньги?Это ж калоконтора.
Це як?якщо в мфо було взято гроші а пролонгацій не було і просрочка з серпня, як поступати далі? 2 дні вже режим сніжинка.
Вы правы.Я поэтому и не плачу каллам и не собираюсь.Нельзя. Поэтому и интересуюсь. Ну, это же парадокс ведь - отдавать деньги тем, у кого не брал, не так ли?!
Так тогда причем тут онлайн финанс?И тема в этом разделе?я написала що кошти брала в фин х а він продав онлайн фінанс, там пролонгації були і достатньо
а пролонгацій не було в інших мфо тому я запитала