не берите трубку

• Автор теми Автор теми тасенька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Я теж там не брала,є програма вони нею користуються,звонять до всіх хто в телефонній книзі,у мене так було,я цікавилася звідки вони беруть номери, слідчі знайомі розповіли
Как по мне брехня это все, даже операторы сотовой связи не имеют такой возможности, а тут мега мфо высасывает номера из телефона через звонки

Как по мне брехня это все, даже операторы сотовой связи не имеют такой возможности, а тут мега мфо высасывает номера из телефона через звонки
Я теж так думала,просто говорю із свого досвіду

Каким образом вы узнали что они именно из вашего телефона взяли номера?
Я просто невитримала тиску колекторів,я багато разів пролонгаціями платила, де могла закривала загалом з 17000 що брала уже більш 200000 віддала МФО ,терпіла довго але коли вже по всій вулиці і в кожну хату стали звонити і говорити всякі нісенітниці звернулась до знайомих в прокуратуру обласну,там і слідчі розказали про їхні діяння і що зробити у відповідь
Каким образом вы узнали что они именно из вашего телефона взяли номера?
Я просто невитримала тиску колекторів,я багато разів пролонгаціями платила, де могла закривала загалом з 17000 що брала уже більш 200000 віддала МФО ,терпіла довго але коли вже по всій вулиці і в кожну хату стали звонити і говорити всякі нісенітниці звернулась до знайомих в прокуратуру обласну,там і слідчі розказали про їхні діяння і що зробити у відповідь
Зараз притихли коли не коли смс скидають мені на почту батьку сестрі і чоловіку,я просто на це незважаю вже і мої теж ,спочатку то боялись але коли почули байки їхні щоразу інші то навіть і сміятись стали
Удаленно взломать сим карту не получится, если только не устанавливать вредоносные программы

Останнє редагування:

Зараз притихли коли не коли смс скидають мені на почту батьку сестрі і чоловіку,я просто на це незважаю вже і мої теж ,спочатку то боялись але коли почули байки їхні щоразу інші то навіть і сміятись стали
Ну возможно вам не там информацию донесли, либо вы не так ее поняли. То есть вы взяли 17000 в мфо, а пролонгациями вернули 200 000 ?

Ага як?

Через суд?!
По моему пишут либо в нацком либо в НБУ заявы о возврате переплаченых средств, где то на форуме были темы
Ага як?

Через суд?!
Если бы я из 17 000 заплатил 200 000 , я бы не только в суд я бы к черту на кулишки бежал бы что бы вернуть переплаченные деньги, это же 1000 грн

По моему пишут либо в нацком либо в НБУ заявы о возврате переплаченых средств, где то на форуме были темы

Если бы я из 17 000 заплатил 200 000 , я бы не только в суд я бы к черту на кулишки бежал бы что бы вернуть переплаченные деньги, это же 1000 грн
Ви праві,але всьому свій час,і те ще буде ,нацком не допоможе в цьому

Ви праві,але всьому свій час,і те ще буде ,нацком не допоможе в цьому
А как Вы с 17 тыс заплатили 200 тыс? Не обижайтесь и поймите правильно, даже если считать под максимум 2%, то в месяц выходит 10200, те Вы платили полтора года проценты с 17 тысяч, непонятная арифметика.

А по поводу номеров, ко орве якобы скачивают с телефонной книги, то это только смартивей, потому что устанавливают приложение, остальные не могут скачать телефонную книгу. Если бы они все скачивал телефонные книги, тут киптш был бы другой по телефонным звонкам, имею ввиду на форуме

Назад
Угорі