- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Возмутительно!!Вчи,вчи....одні двійки))
Зелана хатинкаGreen house или green home
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Возмутительно!!Вчи,вчи....одні двійки))
Зелана хатинкаGreen house или green home
Был этот сайт тупо на украинском написал)Вообще в поиске такое не попадалось)) Только клетки))
Молодец, а я по ссылке перешла))Я знайшов![]()
Зачем все усложнять))Молодец, а я по ссылке перешла))
Вот именно, если можно ссылку попросить и не искать))Зачем все усложнять))
Н - находчивостьВот именно, если можно ссылку попросить и не искать))
Добре володію українською, маю теоретичні та практичні знання у будівництві, копірайтенгу та рерайтингу, Маю багато вільного часу з пн-пт для виконання Ваших завдань.Шановні пані та панове!
На зараз є робота (приблизно на 2-4 місяці дуже активна). Віддав би перевагу команді 3-10 чоловік.
Що за робота?
Створювати теми та дописи (відповідати в темах) на форумі про будівництво, автономні інженерні системи, екологію тощо. Можна обговорювати різноманітні прилади по типу повербанків, інверторів, сонячних панелей, створення автономних джерел енергії та інше. Автономні системи водопостачання.
Мова: лише українська
Які вимоги?
Знання цієї тематики. Неважливо, який рівень, просто щоб не було таких постів "як побудувати будинок?", а відповідь: "за допомогою цегли та цементу". Таке не підходить. Спілкування повинно бути +- таким, як на цьому форумі.
Можна створити декілька аккаунтів та імітувати спілкування. Тільки не заплутайтесь))
Оплата
Якщо теми і пости якісні, цікаві, оплата така:
Тема - 7 грн
Пост в темі - 3 грн.
Якщо теми та пости будуть низької якості, тоді така оплата:
Тема - 4 грн
Пост в темі - 2 грн.
Як проходить оплата?
Оплачуються кожні 50 постів (включно із темами), або більше (за згодою).
Оплата на карту будь-якого банка України.
Бонуси.
За постійно якісні теми і коментарі - регулярні бонуси від +10% до +200% від виконанної роботи.
Якщо цікаво, пишіть в цій темі.
Знов таки!!! Перевагу віддам команді. Сформується - оберемо керівника.
А для тих, кому дійсно цікаво, що за проєкт, вбиваемо в гуглі "Зелена хатинка" і гортаємо, поки не знайдемо таку назву)) Десь 20 місце поки))
Воно йому не цікаво )))А де той,що постійно підробіток в тирнеті шукав? Писати теж тяжко?
А де той,що постійно підробіток в тирнеті шукав? Писати теж тяжко?
Той, що інвестор?)А де той,що постійно підробіток в тирнеті шукав? Писати теж тяжко?
Неа, копатель янтаря))Той, що інвестор?)
А з телефону можна працювати? Бо ноут полетів вже давно, мож хоч підроблю та знов писати почнуШановні пані та панове!
На зараз є робота (приблизно на 2-4 місяці дуже активна). Віддав би перевагу команді 3-10 чоловік.
Що за робота?
Створювати теми та дописи (відповідати в темах) на форумі про будівництво, автономні інженерні системи, екологію тощо. Можна обговорювати різноманітні прилади по типу повербанків, інверторів, сонячних панелей, створення автономних джерел енергії та інше. Автономні системи водопостачання.
Мова: лише українська
Які вимоги?
Знання цієї тематики. Неважливо, який рівень, просто щоб не було таких постів "як побудувати будинок?", а відповідь: "за допомогою цегли та цементу". Таке не підходить. Спілкування повинно бути +- таким, як на цьому форумі.
Можна створити декілька аккаунтів та імітувати спілкування. Тільки не заплутайтесь))
Оплата
Якщо теми і пости якісні, цікаві, оплата така:
Тема - 7 грн
Пост в темі - 3 грн.
Якщо теми та пости будуть низької якості, тоді така оплата:
Тема - 4 грн
Пост в темі - 2 грн.
Як проходить оплата?
Оплачуються кожні 50 постів (включно із темами), або більше (за згодою).
Оплата на карту будь-якого банка України.
Бонуси.
За постійно якісні теми і коментарі - регулярні бонуси від +10% до +200% від виконанної роботи.
Якщо цікаво, пишіть в цій темі.
Знов таки!!! Перевагу віддам команді. Сформується - оберемо керівника.
А для тих, кому дійсно цікаво, що за проєкт, вбиваемо в гуглі "Зелена хатинка" і гортаємо, поки не знайдемо таку назву)) Десь 20 місце поки))
Так, звісноА з телефону можна працювати? Бо ноут полетів вже давно, мож хоч підроблю та знов писати почну![]()
О, то якщо що я згоднаТак, звісно
Прорабом?))О, то якщо що я згодна
Можу трішки просвітити по токарному ділу ,але то до будівництва не має відношення![]()

[/POSTS][POSTS=5000]Ну чому ,в прошлому житті ,займався тротуарною плиткою ,укладкою ,можна віднести до розряду ландшафтного дизайну*** Прихований текст: не можна цитувати. ***